Просмотр полной версии : Двері-гармошка
Виникла необхідність замінити старе дверне полотно (товщина 45мм, сосна, 70 років) в хаті на отаке https://27.ua/ua/shop/dver-garmoshka-pvkh-vinci-decor-melody-820-mm-orekh-muskatnyy-.html непорозуміння. Є готовий проєм, в який вони по ширині вписуються ідеально. А от висота там менша. Хто знайомий з конструкцією? Чи можна їх підрізать?
Привет!
Мои родители вешали такую хрень 100500 лет назад. Где-то в начале 2000х. Не знаю можно ли подрезать именно эту модель, но батя свою подрезал снизу, те двери просто висели на роликах на профиле сверху(по ссылке, кажется что снизу тоже нет направляющей). Ничего не рассыпалось, но видок у них мягко говоря рагульный. Прожила та ширма меньше года. Заказали нормальное полотно.
Вы в курсе, что полностью лишитесь шумоизоляции и защиты от света? ИМХО, все равно что тряпкой завесить.
Я бы не советовал такое в доме ставить, разве что это дверь в чулан или в кладовку. Старая дверь совсэм посыпалась? Думаю за те же 800грн. можно неплохой рестайлинг сделать.
Мені вони там і треба, як ширма. Щоб відгородити кухню від сіней. Старі надто важкі (постійно провисають) - ми їх удвох ледве винесли, не зачинялися повністю вже років 10 від перекосів (хоча, коробка майже рівна). І двері там дійсно, більше потрібні від чужих очей, ніж як шумо/тепло/світлоізоляція.
Те, що я навів, як приклад, - то просто показати, що я маю на увазі. Купувати я буду щось більш презентабельне, а не купу китайської пластмаси.
А презентабельне- наше, чи все той же Китай? Теж шукав презентабельне, одне фуфло, в результаті на дачу робив сам, з бакелітової фанери шириною 120 мм + рояльні петлі + профіль для підвісу з кронштейнами. Геморойно, але добротно.
Китай, кита. Самому хотілось би, але неможна обняти необнімне.
В кладовке такая стоит - подрезали без проблем.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot