Просмотр полной версии : А хтось користувався медичною страховкою від Привату?
В мене була й є страхування на кожен день за 20 грн на місяць від привата.
Два роки тому впав з евакуатора та зламав руку. Поїхав на таксі в травмпункт, наклали гіпс.
Отримав з лікарні витяг, проштампував його всіма печатками й через тиждень десь отримав на картку 2600 грн.
А витратив?
Підрахуйте - по 20грн щомісяця - 240грн на рік, 2400 за 10років
Можливо, що десь +/- 1:1, але 20грн в місяць не так помітно, як 2600 одноразово.
Ну, там уже не 20, а 150/міс. Чи то різні страховки...
А скільки на лікування тоді потратив?
Страхування "Захист на кожен день" - Стандарт 20, Еліт 50, Люкс 100 грн/міс - тільки що глянув в П24.
Відповідно, максимальні суми виплат - 50, 125 та 250 кгрн
Гм. А що мені вішали в приваті ппро 150 абонплати за мінімум?
Хз, в П24 таких цінників немає. Страхування житла є ще, з тими самими цифрами. А всі решта - умовні, тіпа ОСЦВП, туристичне - просять якихось початкових даних для обрахунку, мені влом гратись...
А, то не 150 гривень. то 150 хвороб. :)
А 150 гривень мінімальний варіант буде коштувати для мене з моїм віком.
А скільки на лікування тоді потратив?
десь 800
Бошетунмай
27.12.2019, 11:46
на работе страховка добровольнопрнудительная.
ну типа работа платит раз в квартал порядка ХХХХ грн, но ты их обязан потратить на медстраховку.
страховая - прывидна.
вопсчем я плачу порядка 20к в год
обратился раз. особо не понравилось.
экономят на всем.
клинику подешевле. препараты подешевле. хочешь другой препарат - покупай сам, а не за разницу дорогой-дешевый
на физпроцедурах тоже экномят (например если прописывает врач массаж спины, а болит в грудном отделе, то страховая настаивает на "массаж грудного отдела")
вобщем смысл страховки только для очень серьезных случаев.
а чисто если просто заболел - то проще самому.
Недавно сломал палец, получил от Привата 3900 грн.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot