PDA

Просмотр полной версии : Українські медпрепарати

Rambo
06.01.2020, 23:20
Якщо ви, чи ваші близькі приймають такий препарат - негайно викиньте і замініть імпортним! Принаймні, двом моїм знайомим це коштувало гіпертонічного нападу. Склалося враження, що лікувальної компоненти там нема.

https://i.imgur.com/PZLOhUf.jpg

AndrewK
06.01.2020, 23:25
Теж мені новина. Я тобі більше скажу, навіть імпортні для українського ринку це ще та лотерея. Я в Україні купую лише пластир, краплі для носа і пачку антибіотиків виключно з метою "щоб було" (лікаря нема щоб виписати рецепт і аптека закрита)

Rambo
06.01.2020, 23:30
Я здогадуюсь. Але добре, як є можливість купувати в нормальному місці. За що я поважаю покійного Каддафі - у нього за неякісні ліки була тюрма, за підробку - смертна кара.

Kvarz
06.01.2020, 23:30
Ну что вам сказать.
У меня артериальная гипертензия.
Хорошо помогает дешёвый Эналаприл.
Вот только киевская Дарница в плане этого препарата - пустышка. На собственной шкуре познал.
А вот Эналаприл харьковской здоровье, действует.
Но давление то хрен с ним.
Хуже когда прием дозированных препаратов. Вот там проблема с дозировкой вещества. Там можно кони двинуть.

vics13
07.01.2020, 00:01
У нас Бісопрол від Фармак не популярний.

Люди беруть в основному Бісопролол від КВЗ або Білопролол ТЕВА.
Дозування - від 5 мг.
А 2,5 мг може просто виявитися людині замало.
Так шо не факт шо українське погане.
Хоча якщо ще й зекономили на тих 2,5 мг - то усе може бути.
Це дружина моя фармацевт так говорить.

vadozz
07.01.2020, 00:28
Ну что вам сказать.
У меня артериальная гипертензия.
Хорошо помогает дешёвый Эналаприл.
Вот только киевская Дарница в плане этого препарата - пустышка. На собственной шкуре познал.
А вот Эналаприл харьковской здоровье, действует.
Но давление то хрен с ним.
Хуже когда прием дозированных препаратов. Вот там проблема с дозировкой вещества. Там можно кони двинуть.

Врожденное шоли? После чего то стало повышаться? Постоянно повышенное с кризами.?

Чё спрашиваю, у матери раньше раз в месяц стабильно скорая, уколы, и адьес. Лет пять назад стала там шалфеи ромашки пить, ушла с работы нервной - раз в пол года ударит давление, и то таблеткой мощной сбивает. То есть, как врач сказал, физиологических причин нет - типа шото на уровне нервов
А так же раньше пила Каптоприл шоли, я аж выучил)

Блин, своей бабке завидую, ей 87 лет, за всю жизнь скорую не вызывала ни разу, и вполне бодрячком, на огороде копается ещё

Rambo
07.01.2020, 00:29
2,5 - то призначення лікаря. Ну, ламають таблетку 5 навпіл. Бо 5 таки забагато.

AndrewK
07.01.2020, 08:37
У нас Бісопрол від Фармак не популярний.

Люди беруть в основному Бісопролол від КВЗ або Білопролол ТЕВА.
Дозування - від 5 мг.
А 2,5 мг може просто виявитися людині замало.
Так шо не факт шо українське погане.
Хоча якщо ще й зекономили на тих 2,5 мг - то усе може бути.
Це дружина моя фармацевт так говорить.
Пффф, я таблетку на 3 вмію ділити. А тут всього то пополам переламати

Michurin
07.01.2020, 22:36
У мене мати - гіпертонік і сердечниця з молодих років. Змогли стабілізувати стан лише після детального обстеження в Києві в інституті кардіології при НАН, зараз регулярно консультуємось в Житомирі у одного фахівця. Всі нормальні фахівці в галузі кардіології в один голос говорять одне й те ж - кардіологію і тиск категорично не можна лікувати вітчизняними препаратами! Якщо нема іншого виходу - будь ласка, але, якщо хочете мати результат - виключно препарати відомих імпортних виробників, куплені в надійних аптеках. До речі, "золотим стандартом" лікування гіпертонії зараз вважається Ноліпрел. Але призначати собі гіпотензивні і кардіологічні препарати досить ризиковано і нерозумно.
З.І. Бісопрололом з фото ТС мати теж колись лікувалась :)
З.І.З.І. Родич дружини колись працював на одній відомій фармацевтичній фірмі і казав,що зараз більшість сировини для вітчизняних ліків іде з Китаю. А знайомий власник аптеки взагалі розповідав страшні речі, свідками яких був сам, про те, як на вітчизняну фармкомпанію привозили імпортні компоненти, що потребують особливого низькотемпературного режиму, і вони кілька діб стояли на сонці літом при +30, поки їх розтаможували і оформляли. Коротше, я думаю, ніхто не тішить себе іллюзіями, що в загальному вітчизняному бардаку окремим оазисом порядку є фармакологія.

vics13
07.01.2020, 22:43
А якщо діючу речовину закупили за бугром а у нас тільки намішали з допоміжними речовинами і напресували пігулок (припускаємо що всього поклали рівно стільки, скільки потрібно) то тоді шо?

Michurin
07.01.2020, 22:46
Ви граєте в національну лотарею, чи лото-забава? Ну, грайте.

Kino
07.01.2020, 23:10
А якщо діючу речовину закупили за бугром а у нас тільки намішали з допоміжними речовинами і напресували пігулок (припускаємо що всього поклали рівно стільки, скільки потрібно) то тоді шо?

Хм. А вы думаете что происходит как-то иначе? Да даже "допопмижни речовыны" приходят вместе с основным веществом. Китай и Индия, редко Германия.

Так что, то что Кварц говорит что дарницкое не помогает, а харьковское да, то это просто плацебо, на самом деле едет танкер и везет по всем предприятием одни и теже вонючие индийские бочки.

vics13
07.01.2020, 23:14
Як казав один знайомий дуже ушлий дядько якщо хочеш щось продати, ніколи не говори що воно зроблене в Україні.

vics13
07.01.2020, 23:18
Хм. А вы думаете что происходит как-то иначе? Да даже "допопмижни речовыны" приходят вместе с основным веществом. Китай и Индия, редко Германия.

Так что, то что Кварц говорит что дарницкое не помогает, а харьковское да, то это просто плацебо, на самом деле едет танкер и везет по всем предприятием одни и теже вонючие индийские бочки.
Я не думаю, я знаю.
Навіть якщо і привезуть реально супер-пупер хімію із Дойчланду і у нас напакують все одно вийде фігня.

OL_75
08.01.2020, 01:31
Якщо ви, чи ваші близькі приймають такий препарат - негайно викиньте і замініть імпортним! Принаймні, двом моїм знайомим це коштувало гіпертонічного нападу. Склалося враження, що лікувальної компоненти там нема.

https://i.imgur.com/PZLOhUf.jpg

Ви? ))
https://www.reddit.com/r/ukraina/comments/ekvo8m/доктор_смерть_кажете/

Rambo
08.01.2020, 10:43
Так.

Kvarz
08.01.2020, 10:52

Ну да, у моего тонометра эффект плацебо;-). Я около двух месяцев наблюдал за этим эффектом. Затем перешел на "здоровье" и эффект прошел сам собой:yes:.

Kvarz
08.01.2020, 10:59
Врожденное шоли? После чего то стало повышаться? Постоянно повышенное с кризами.?

Чё спрашиваю, у матери раньше раз в месяц стабильно скорая, уколы, и адьес. Лет пять назад стала там шалфеи ромашки пить, ушла с работы нервной - раз в пол года ударит давление, и то таблеткой мощной сбивает. То есть, как врач сказал, физиологических причин нет - типа шото на уровне нервов
А так же раньше пила Каптоприл шоли, я аж выучил)

Блин, своей бабке завидую, ей 87 лет, за всю жизнь скорую не вызывала ни разу, и вполне бодрячком, на огороде копается ещё

А хуй его знает. Оно видимо все в комплексе. И образ жизни, и здоровье и питание и работа и характер.
А заметил я давненько, и голова побаливала и каждый год на медкомиссии доебывались. Но я списывал на антипатию к больницам.
А затем стал сам фиксировать дома повышение.
Когда приблизился к 160/100, пошел сдаваться к врачам.
Вот уже второй год сижу на эналаприле, стал лучше чувствовать себя.
Глубоко не обследовался, все равно все сдохнем. Чуть раньше, чуть позже.

кук
08.01.2020, 11:06
Денис, это уже было:
...Что смешно: те лекарства, что подробно делаем, точно выдерживая технологию, сами и глотаем. А потом слышны медицинские крики — как же, точно по формуле СН3СОС2Н5 плюс метилхлотилгидрат на пару — не помогает, а точно такая же швейцарская сволочь эту бациллу берет. Опять проверяем СН3СОС2Н5 на пару — не берет, и, что особенно противно, название у них одинаковые. Опять говорю — нам же самим это глотать!...(с)

rexfex
08.01.2020, 14:45
Может руки помыть, тому заскорузлому пацану, что пробирку держит?