Просмотр полной версии : Колгоспний ксєнон, колгоспний ксєнон...
То за вами ще ніразу не їхав джип з колгоспним ДХО. Це коли одночасно світяться і ближні і дальні фари. Я так розумію, дальні повинні зображать з себе ДХО. Але, в тому режимі вони повинні світитися або на 30%, або бути вимкненими, якщо ввімкнене ближнє. Тобто, або несправний блок управління, або колгосп. Воно по висоті ззаду якраз ідеально потрапляє в дзеркала і мені в очі. Коротше, їхати не зміг. Включив аварійку і пропусти чмиря.
То за вами ще ніразу не їхав джип з колгоспним ДХО. Це коли одночасно світяться і ближні і дальні фари. Я так розумію, дальні повинні зображать з себе ДХО. Але, в тому режимі вони повинні світитися або на 30%, або бути вимкненими, якщо ввімкнене ближнє. Тобто, або несправний блок управління, або колгосп. Воно по висоті ззаду якраз ідеально потрапляє в дзеркала і мені в очі. Коротше, їхати не зміг. Включив аварійку і пропусти чмиря.
Нексія (N150) має таке дальнє, що без ближнього з ним їхати неможливо, наче в тунелі. Тому там не "перемикання на дальнє", а "увімкнення дальнього додатково до ближнього".
Якось так...
Просто сейчас некоторые ездят тупо на дальнем... Особенно весело, если дальний тоже на ЛЭДах или ксеноне! ))
Нексія (N150) має таке дальнє, що без ближнього з ним їхати неможливо,
Нексія - так. Там конструкція фар така, що вони в принципі не дають світла. Надто вузькоокі. Але, Нексія - не джип. Там фари низько знаходяться.
Просто сейчас некоторые ездят тупо на дальнем... Особенно весело, если дальний тоже на ЛЭДах или ксеноне! ))
Ну, я ще розумію - одна моя подруга колись купила машину і перших пару місяців вночі їздила тільки з габаритами, бо перемикач був в режимі "дальній". А вона не знала, що воно перемикається. Але свідомо робити, що типу "я тут їду, а ви - гімно"...
А вона не знала, що воно перемикається. Але свідомо робити, що типу "я тут їду, а ви - гімно"...
Ну да... Именно так они и думают... И пока за это не начнут трахать - будут продолжать так думать!
Я с одним разговорился, так он мне прямо ответил, что если мне темно и я не увижу пешехода, то сидеть мне, так что мне пох, кого я там слеплю - главное, чтобы мне было хорошо видно!
А йому ліньки подумати, шо коли такий же, як він, засліпить таким же колгоспом, то він і корову не побачить на ПЧ, не те, шо пішохода.
А йому ліньки подумати, шо коли такий же, як він, засліпить таким же колгоспом, то він і корову не побачить на ПЧ, не те, шо пішохода.
Не всё так однозначно...
Когда у него смого лазер-шоу, то зрачки сужены и он сам хапает гораздо меньше от встречки...
Ну, и у подобных мыслителей в данной ситуации только одно решение - надо еще мощнее поставить свет или ездить с дальним!
Langolin
25.02.2021, 14:03
У всіх авто (навіть у жигулях і тавріях) є можливість підняти тимчасово салонне дзеркало, без зміни регулювання. Авто позаду буде все одно видно, але сліпити не буде. Водійське дзеркало можна теж тимчасово "розрегулювати".
У всіх авто (навіть у жигулях і тавріях) є можливість підняти тимчасово салонне дзеркало, без зміни регулювання. Авто позаду буде все одно видно, але сліпити не буде. Водійське дзеркало можна теж тимчасово "розрегулювати".
Это сейчас первое, что я делаю при начале движения в тёмное время суток! Хотелось бы еще похожую опцию на лобовое стекло! ;-)
Я даже практически перестал пользоваться обогревом заднего стекла - комфортнее ехать, если оно закидано снегом наглухо! )))
Пропустити і включити все, що є.
Пропустити і включити все, що є.
Иногда так и делаю, если есть возможность ослепить только урода, не задев других участников движения.
При наявності урода навколишні вже і так осліплені.
При наявності урода навколишні вже і так осліплені.
Ну, я не хочу им добавлять... Тем более, что это запрещено...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot