PDA

Просмотр полной версии : Прошу допомоги. АКБ сучасного смартфону.

BapBap
26.08.2021, 23:23
Доброго часу доби!
Питання 1. Яка насправді АКБ в такому телефоні, Li-POL, or Li-ion?
Samsung A21s (https://uk.wikipedia.org/wiki/Samsung_Galaxy_A21s)
Якщо треба, можу надати додаткові серійні номери.
З одніх сайтів пол, з інших іон...
Ситуація...
До мене їде такий телефон, новий. Купив його родич, вислав НП до мене і на моє прохання залишив його ввімкненим з прогою "де мої діти", щоб відстежувати дислокацію телефону.
Я думав забрати його ще вчора,25го, коли було вже 10% заряду, але так склалися обставини, що зможу забрати лише у вівторок,31го, а краще 2го вересня...
Питання 2. Чи можа сучасний новий смартфон залишати з пустою батареєю на 3,4,5, може 7 діб без шкоди для батареї?
Дякую.

vovan1710
27.08.2021, 05:36
Ну там вона ж не зовсім пуста там контролер не дасть сісти нижче заданої напруги....неприємно але ІМХО має все бути ок.

Yurasvs
27.08.2021, 08:49
Да все нормально с ним будет, не парьтесь. Контроллер не даст умереть.

BapBap
27.08.2021, 13:00
Дякую! Напишу як воно буде.

nicola
27.08.2021, 21:39
BapBap,буду вдячний вiдгуком про А21s, саме приглядаюсь до такого 3\32.

З батарейкою нiчого не буде,сьогоднi заряджав литiевi вiд нокия( треба кнопковi телефони на село вiддать),пролежали рокiв зо три як не бiльше,то все ок ,зард взяли телефони завелись))

BapBap
13.09.2021, 10:11
BapBap,буду вдячний вiдгуком про А21s, саме приглядаюсь до такого 3\32.

З батарейкою нiчого не буде,сьогоднi заряджав литiевi вiд нокия( треба кнопковi телефони на село вiддать),пролежали рокiв зо три як не бiльше,то все ок ,зард взяли телефони завелись))

Вибачте що невчасно. Телефон забрав, все нормально. Зарядив - норм. Я не шпілю в ігри, тому батарея може тримати більше за дві доби.
За все інше...
Якщо коротко: не глюче. Вайбери телеграми працюють, камера, имхо, нижче середнього, Можу поставити на одну планку з моїм А520 2017, за швидкістю та функціями, але А21с не е водоплаваючим!!!

nicola
13.09.2021, 17:24
Дякую за вiдгук!,дуже вчасно,технiку купую без поспiху.
важливо в телефонi час без пiдзарядки ,безглючнiсть та чистий звук(динамiка також).