Просмотр полной версии : Шукаю таймер-мотор
Хлопцііі!!! У кого є мертва мікрохвилівка з механічним/електромеханічним таймером?
На роботі...але коли я туди потраплю...?.. питання..
Десь наче попадалася в руки з пральної машини Ріга
Від пральної є, тільки не зовсім зручно, бо ел/мех таймер починає відлік часу з натиском кнопки старт- подається напруга на синхронний двигун.
З РЧ від пралки(тимчасово поставив) треба спочатку натиснути старт, потім повертати ручку мех. реле. для відліку. Як тимчасовий варіант, вихід є.
У бариг є аналоги, за б/в в невідомому стані хочуть 500 грн.
Романе, я маю час і натхнення. Вийде- добре.
А в рідному проблема смішна- за довгі роки- МІЛЄ року 85-го, в 91...92-му один ремонт з заміною ВВ діода, на цей раз висипалась пара зубів на шестерні механізму синхронного двигуна...
Цікаво, 3Д принтер таке зробить?
Цікаво, 3Д принтер таке зробить?
Зробить. Мені шестерню прислати, поверну дві.
Давай, спочатку я тобі фото на є-мелю відправлю, а тоді вирішимо. Добре?
Володимир
24.10.2022, 09:18
Від пральної є, тільки не зовсім зручно, бо ел/мех таймер починає відлік часу з натиском кнопки старт- подається напруга на синхронний двигун.
З РЧ від пралки(тимчасово поставив) треба спочатку натиснути старт, потім повертати ручку мех. реле. для відліку. Як тимчасовий варіант, вихід є.
У бариг є аналоги, за б/в в невідомому стані хочуть 500 грн.
Романе, я маю час і натхнення. Вийде- добре.
А в рідному проблема смішна- за довгі роки- МІЛЄ року 85-го, в 91...92-му один ремонт з заміною ВВ діода, на цей раз висипалась пара зубів на шестерні механізму синхронного двигуна...
Цікаво, 3Д принтер таке зробить?В продажі є двигуни для мікрохвильовки, якщо брати на алі то буде ще дешевше.
Справа не в двигуні, він живий, працює, схожий таки на двигун приводу тарілки в деяких моделях, а в невеличкій купі зубчастих коліс з різними розмірами, модулями і т.п. От одне таке і залишилось без зубів.
Жаль, ворота форуму перестали пропускати фото в форматі 640х480, я би показав це чудо німецької техніки.
І навряд чи китайці зроблять оте колесо для моделі 80-х років.
Konstantin Kopeykin
25.10.2022, 11:07
фотни в тему сюда, а то личка не работает, немир когда то задарил. что-то осталось от нее
Фото більше 91 кб зараз не лізе ніде і нікуди. Кривими ф/обмінниками не користуюсь. Прямих не зустрічав, так, шоб без анкет, аналізів...
Konstantin Kopeykin
26.10.2022, 03:57
https://postimages.org/
без регистраций и т.д.
Проект шестерні під 3D принтер готовий. Роздрукуємо через вихідні...коли доберемося до принтера. Пару шестерень вистачить? Оплата тільки за доставку НП.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot