Просмотр полной версии : Где все?
Так ведь народ поуезжал. Вот и пишут мало.
...тута мы...(с), куди нам їхати, кому ми треба?
Вайбер фігня. У порівнянні з форумом так точно. Ніколи не розумів цієї міграції. Але такі тенденції інтернет спілкування, все пішло в месенджери. Навіть тавроспільнота...
Вайбер фігня. У порівнянні з форумом так точно. Ніколи не розумів цієї міграції. Але такі тенденції інтернет спілкування, все пішло в месенджери. Навіть тавроспільнота...
Бо люди в основному тупі і не самостійні. Це добре видно на прикладі кацапів. Стадний принцип.
А пастухи пішли у телеграми-вайбери, бо там вигідніше.
Стаду похер куди його ведуть, хоть у кацапський телеграм,хоть у пекло, аби не самому.
Це така людська натура.
Звичайно форум краще. Для того хто щось корисне шукає, хто хоче чогось навчитись. В ремонті, в пошуку несправності.
І не пишіть що я злий і не поважаю людей.
я поважаю людей. Які є людьми. Не стадом. Які варті поваги.
)))) Звичайно, якщо хтось в телеграмі-вайбері, то це не автоматичне зарахування до отари))).
То була розмова про тенденції.
...пастухи пішли у телеграми-вайбери, бо там вигідніше...(с) а в чому вигода, скільки там платять? То мо' і я подамся?
Там в основному раша платить, щоб зраду розганяли. Плюс в таких каналах ще й коментувати можна, а в коменти зразу боти набігають і в результаті будь яка новина виявляється вкидом :shit: От за те, щоб дозволяли все писати, таким адмінам і платить раша.
Так ведь народ поуезжал. Вот и пишут мало.
в основном тавроводы все на месте.уехавшие вернулись
Неужели вайбер лучше???я и не терялся ,не уезжал,просто немного изменилась в стане обстановка,но я переодически помогаю людчм
я и не терялся ,не уезжал,просто немного изменилась в стане обстановка,но я переодически помогаю людчмТо добре.
Не треба плутати тепле та м'яке... Вайбер (чи будь-яуий мессенджер) значно зручніше для спілкування у режимі "просто побалакати"! А форум значно зручніше для такого формату дописів як, наприклад, БЖ (фото, опис, схеми, тощо...) Кожен інструмент треба використовувати за призначенням, а не розводити маячню про "пастухів", які пішли за баблом у вайбер!
Ну а що? Побалакати )). Баби на лавці, чи що.
Про бабло і стадо - 100%.
Я все чудово пам'ятаю. І ми позаполітикою, і дядю фару, (місцева історія), і травлю Боні (невідомо за що. Хоча відомо - хтось вирішив що він розумніший. Пройди життевий шлях його, я подивлюся, залишишся ти взагалі людиною?)
Тому намагаюся хоча б трішки бути подалі від стада. А пишу про це, для того, щоб можливо ще хтось не захоче в стійло.
Я все чудово пам'ятаю. І ми позаполітикою, і дядю фару, (місцева історія), і травлю Боні (невідомо за що. Хоча відомо - хтось вирішив що він розумніший. Пройди життевий шлях його, я подивлюся, залишишся ти взагалі людиною?)
Тому намагаюся хоча б трішки бути подалі від стада. А пишу про це, для того, щоб можливо ще хтось не захоче в стійло.спасибо.здоровье уже не то что до войны,но по возможности в помощи не отказываю.чем могу,тем помогаю.в основном тавроводы уже на других машинах ездят,а я увеличиваю свой автопарк тавриями-уже (так надо для ситуации в стране)3 таврии на мне
Я спілкуюся у двох таврочатах у вайбері (дніпровський та загальний) - є пруфи про бабло у цьому напрямку? ;-)
До речі, я дуже вдячний тавроводам за оте спілкування, за що учора щиро їм подякував...
https://i.ibb.co/qpcWM6k/1703847197783.jpg
Я спілкуюся у двох таврочатах у вайбері (дніпровський та загальний) - є пруфи про бабло у цьому напрямку? ;-)
До речі, я дуже вдячний тавроводам за оте спілкування, за що учора щиро їм подякував...
https://i.ibb.co/qpcWM6k/1703847197783.jpgТо і добре. Комусь подобається, комусь не дуже.
І потім, з часом інтереси можуть змінитись. Так що все нормально.
Я ж не засуджую, я висловлюю думку, відношення.
Вічно засуджую хіба що путіна та полпота...)))
Тому намагаюся хоча б трішки бути подалі від стада. А пишу про це, для того, щоб можливо ще хтось не захоче в стійло.
а шо там дядя фара?
бачу шо його відношення до усього цього особливо не змінилося.. хіба шо на початку повномасштабки..
на відміну від Харченко, який вже досить давно в ЗСУ..
Vale_RUA
04.01.2024, 21:56
Неужели вайбер лучше???
Треба всіх примусово повернути на ТавроФорум. А потім на фронт.
Треба всіх примусово повернути на ТавроФорум. А потім на фронт.
:yahoo:
Треба всіх примусово повернути на ТавроФорум. А потім на фронт.а сам где был когда в первую очередь помощь городу нужна была?че прячешся?в кустах сидеть и тявкать можно?изіть правильній ты наш,а то рабса натравим и проклянем.к стати оабс тоже не дня не уезжал из города и помогал людям не меньше остальніх
Vale_RUA
05.01.2024, 20:28
masster, тепер скажіть хто тут кого травить?
Просто поводьтесь більш гідно.
І взагалі. Час вже припинити дитячі міряння піпіськами.
Вистачає.
Vale_RUA
06.01.2024, 21:54
Просто поводьтесь більш гідно.
Слухаюсь. Але після таких нападів зникає бажання заходити на Гівнофорум.
не кто не кого не травит!!!!!!!! просто ты как всегда-люди не меняются! ты тявкнул и понеслось!лучше бы хотя бы словом поддержал жителей харькова и военных вместо стравливания и как написано писюнами меряться.чем ты за ,,тяжелое времена,,помог ??за меня и не только за меня скажут люди знающие чем занимался в ,,тяжелое время,,- где травка??????нефиг тявкать,а немного уважения прояви к людям которые были в городе,на форуме,общались,помогали чем могли друг другу.masster по поводу меня и дяди фары все правильно написал,а вот что про тебя напишут люди которые здесь были?возможно я многого не знаю про тебя и во многом не прав,но в мирное время знаю что ты професиональный ,троль,, и ,,павлик морозов,,наступит мир-время все расставит по местам! главное дождаться победы!главное быть всем живыми!здоровья,терпения нашим воинам!Слава Украине!
Слухаюсь. Але після таких нападів зникає бажання заходити на Гівнофорум.для таких как ты это гавнофорум!!!!!!!!!!!!!!!! для обладателей таврий,славут и всего заз это в первую очередь тех поддержка,помощь,что то новое для себя подчеркнуть новое в авто.
Слухаюсь. Але після таких нападів зникає бажання заходити на Гівнофорум.как давно ты продал свою славутку????мое мнение -общение с тавроводами(долгое время общения ,дружба,общее все что связано с машинами ) єто хорошо!продал машину,в флудилку умничать! не кто не может запретить общаться,давать советі и т.д,но нехрен ,,тролить ,, и тявкать что попало.гавно форум для тебя,но не для обладателей заз!!!!!!!!!!!!
Слабак)))
А якщо серьйозно, то якби це написав якийсь новачок, салага, то ладно.
А якщо ти, пройшовший тут крим і Рим, десяток с гаком років, то якось це не правильно звучить.
Це норма. Тут.))) То ти ще не писав в політиці, що петя тваринка))))
не кто не кого не травит!!!!!!!! просто ты как всегда-люди не меняются! ты тявкнул и понеслось!лучше бы хотя бы словом поддержал жителей харькова и военных вместо стравливания и как написано писюнами меряться.чем ты за ,,тяжелое времена,,помог ??за меня и не только за меня скажут люди знающие чем занимался в ,,тяжелое время,,- где травка??????нефиг тявкать,а немного уважения прояви к людям которые были в городе,на форуме,общались,помогали чем могли друг другу.masster по поводу меня и дяди фары все правильно написал,а вот что про тебя напишут люди которые здесь были?возможно я многого не знаю про тебя и во многом не прав,но в мирное время знаю что ты професиональный ,троль,, и ,,павлик морозов,,наступит мир-время все расставит по местам! главное дождаться победы!главное быть всем живыми!здоровья,терпения нашим воинам!Слава Украине!
Я вже не є таким категоричним. Кожна людина може проявити себе гарно за певних обставин.
Зовсім недавно, я думав що всілякі хулігани і їм подібні бешкетники, тільки проблеми людям створюють. Але прийшла війна, і саме такі хлопці там нормально себе почувають.
Я навіть зараз, не засуджую так щоб дуже , тих хто заховався від призову.
От якщо заховався, і не донатить на зсу, тоді це погано.
Хтось може з молотком чи паяльником більше користі принести, ніж з автоматом. Бо стріляти забоїться, а щось цікаве зварганити для зсу зможе сотнями.
То ж треба від людей очікувати те, що вони здатні зробити.
Взагалі до людей в основному ( окрім путіна і пол-пота)))цих ненавиджу постійно ) відношусь по їх діях. Сьогодні зробив щось погане, то відношусь до цього випадка негативно. А завтра він може тобі допомогти там, де не допомогли ті, на кого розраховував.
Не буває постійних друзів, і постійних ворогів. Окрім путіна...
Я би міг привести приклади з власного життя, але то все дурному не допоможе, а розумному і сказаного досить.
Ну було і було. Минуло. Треба піднятися вище тих подій, і не вертатися до них. Інакше болото.
Я такої хуйні не читав з часів ВовиTVR.
Vale_RUA ))) От бачиш, все стабільно. А ти возмущаешься.
І відвідувачі форума, виявляється, все ж таки є.
Я такої хуйні не читав з часів ВовиTVR.времена меняются!!!!!!!!!!! masster умничка и молодец!!все правильно написал!кто не понял или не понимает -в детский сад
Vale_RUA ))) От бачиш, все стабільно. А ти возмущаешься.
І відвідувачі форума, виявляється, все ж таки є.их много,но про форум вспоминают тогда,когда в ютубе полный голяк!предлогаю помогать советами и подсказками как раньше!умников и тролей не банить,а в черный список загонять!
Тоже не асилил.все буде добре!!!!!!! все ще по переду!!!!!!!!!!
их много,но про форум вспоминают тогда,когда в ютубе полный голяк!предлогаю помогать советами и подсказками как раньше!умников и тролей не банить,а в черный список загонять!
Можливо мені здається, але зараз наче менше народу щось робить самотужки з тавріями.
Мабуть таки не здається. Бо можна тепер купити за відносно не дорого ушатоного ланоса або форда і трахатись з ним. Все ж така машина буде краще.
Тому сюди тепер старожили будуть заходити більше побазікати, та інколи молодь , якій у спадок від дідуся дісталася Таврія, з простеньким питанням, щоб щось швидко-дешево зробити і продати.:D
Молодь від вас, старих пердунів втікла ще 5-7 років тому на більш комфортні платформи. Навіть не втікла, а просто знайшла ті комфортні платформи раніше, ніж натрапила на ТФ.
Ржавая отвёртка всё ещё ждёт тебя!!))))
Для masster:
Все ответы на твои вопросы ты прочитаешь в моей подписи.
времена меняются!!!!!!!!!!! masster умничка и молодец!!все правильно написал!кто не понял или не понимает -в детский сад
Времена меняются.
Люди нет.
Ты по-моему так и остался в детском садике.
Молодь від вас, старих пердунів втікла ще 5-7 років тому на більш комфортні платформи. Навіть не втікла, а просто знайшла ті комфортні платформи раніше, ніж натрапила на ТФ.
А от ти сам себе молодим вважаєш, чи старпером? А 18-річна блядюха тебе ким назове, якщо ти її захочеш? Хоча це залежить від твого гаманця :D
Не все старим являється, хоча так виглядає. Як приклад - моднячі джинси з протертими дірками, що ніяк не виходять з моди... Ще коли був студентом у далекі 80-ті, деякі модники купували за великі тоді гроші 200-300 рублів нові джинси, а потім натирали їх цеглиною до дірок. Можеш сказати, що мода повертається - нове це забуте старе - то так. І тому старперів не потрібно ігнорувати, сам скоро таким будеш ;)
А про комфортні платформи... На днях змінив телефон. ZX Nubia на Samsung. Швидко почав розряджатися акум. Спочатку правда змінив акум - не допомогло. Новий апарат прогнав перед вжитком з робочою сім картою, тиждень роботи і залишок заряду 15%. Переставив у нього карти, підключив до акаунту, автоматом встановились всі застосунки, заряд тримає 2 дні. Як і старий телефон. Потім переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:
А от ти сам себе молодим вважаєш, чи старпером? А 18-річна блядюха тебе ким назове, якщо ти її захочеш? Хоча це залежить від твого гаманця :D
Це щось схоже було на діалог.
Не все старим являється, хоча так виглядає. Як приклад - моднячі джинси з протертими дірками, що ніяк не виходять з моди... Ще коли був студентом у далекі 80-ті, деякі модники купували за великі тоді гроші 200-300 рублів нові джинси, а потім натирали їх цеглиною до дірок. Можеш сказати, що мода повертається - нове це забуте старе - то так. І тому старперів не потрібно ігнорувати, сам скоро таким будеш ;)
А про комфортні платформи... На днях змінив телефон. ZX Nubia на Samsung. Швидко почав розряджатися акум. Спочатку правда змінив акум - не допомогло. Новий апарат прогнав перед вжитком з робочою сім картою, тиждень роботи і залишок заряду 15%. Переставив у нього карти, підключив до акаунту, автоматом встановились всі застосунки, заряд тримає 2 дні. Як і старий телефон. Потім переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:
А це на старопердунське кряхтіння якесь..
Старі пердуни не вміють у налаштування телеги... ;-)
Як казала моя покійна тещя, гарна і розумна була людина. -Назло буду жити довго, і подивлюсь якими будете ви.)))
А переглянув статистику - то один телеграм за тиждень використав трафіку більше 19 гігабайт! От і вір після цього новітнім платформам :crazy:
19гіг, це масса інформації. Щоб її переглянути, треба багато часу.
А чі варто? Скільки корисної інформації було з тих 19? 0!
Комусь це подобається )), то нехай порсаються.
Ніхто не переглядав на телефоні. На робочому компі читаю коли працюю. А телефон у фоновому режимі. Заліз у настройки і виключив автовідтворення, автозавантаження. Подивлюсь як воно буде.
Vale_RUA
09.01.2024, 20:50
за меня и не только за меня скажут люди знающие чем занимался в ,,тяжелое время,,
На ловца и зверь бежит.
Тут как раз военные ищут толкового автоэлектрика на регулярной основе.
Этот номер телефона еще действителен? Можно давать?
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.
Ніхто не переглядав на телефоні. На робочому компі читаю коли працюю. А телефон у фоновому режимі. Заліз у настройки і виключив автовідтворення, автозавантаження. Подивлюсь як воно буде.
Я знаю що не переглядав, це я взагалі кажу, скільки треба часу на непотрібну інфу яка засмічує гаджети.
На ловца и зверь бежит.
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.а кто сказал что я не помогаю военным?могу твой номер добавить для полного комфорта обоим
На ловца и зверь бежит.
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.безгамотность я ложу, и буду ложить.да не заморачивась на грамотность,а делаю что могу руками и опытом
На ловца и зверь бежит.
0977063750
А то тебе, похоже, заняться нечем, судя по безграмотным простыням. Так я тебя пристрою.номер есть,беру только у подписаные от **довоенной жизни номеров** сейчас номер для других целей используется,звони,давай,м е пох...,но сейчас другой- кому надо -знают
Як пережили тиждень без ТФ?
Як пережили тиждень без ТФ?как то необычно.пропал с горизонта.а ж скучно стало
Konstantin Kopeykin
24.01.2024, 19:34
как пережили, это.....? что было недавно
Як завжди. Те що було недавно, не порівняти з тим, що було півтора роки тому.
Просто, наприклад я, більше грошей закину на дрони.
Що інші - нехай відпишуться.
как пережили, это.....? что было недавно
КЕП, а малий в тебе на онлайні?
Vale_RUA
04.02.2024, 21:45
Форум працює, але всі мовчать. :(
скотиняки!:blea:
Де ж він працює? Два дні самі зірочки були.
Коньяк не пив)))).:D
Konstantin Kopeykin
09.02.2024, 05:07
КЕП, а малий в тебе на онлайні?
ну да... не в Харькове же ему сидеть:(
Vale_RUA
25.02.2024, 20:21
ну да... не в Харькове же ему сидеть:(
Не только на форуме никто не хочет сидеть, но и в Харькове. :(:jail::okay::gusta::look::angry::poker::ny04:
Konstantin Kopeykin
27.02.2024, 17:52
та да
Vale_RUA
01.03.2024, 19:14
Досить багато в Харкові.
Ухилянтів?
Mihalych
02.03.2024, 11:49
+1
Vale_RUA
05.03.2024, 19:51
Героїв!
Та героїнь?
Тутешнє спілкування - повернення до спілкування пращурів первинної людини)))
Бе. Ме. Еуу...))))
Бе. Ме. Еуу...))))
Бу!;-)
Vale_RUA
10.03.2024, 05:42
Бу!;-)
Ку! ;-)
Vale_RUA
10.03.2024, 05:43
Бе. Ме. Еуу...))))
Це Таврофорум, дєтка!
спілкування пращурів первинної людини, ога!
Бу!;-)
)))) хотів написати, але потім згадав тебе і подумалось що тобі не сподобається, або сприймеш як натяк на тебе.
Це Таврофорум, дєтка!
Це мавпник ))
)))) хотів написати, але потім згадав тебе і подумалось що тобі не сподобається, або сприймеш як натяк на тебе.
хоч хтось мене згадав..:hmm:
хоч хтось мене згадав..:hmm:
Тимце покинь. Тут ніхто нікого не забуває.
Бо гризтися мабуть більше ніде не дозволяють))) (Гумор)
Насправді поки що все не погано. Може хтось знає де краще?
Фіга, тут ще є життя? Даладна.
Ооо...!...ти тут...! Кидай музло...
Vale_RUA
20.03.2024, 20:55
Ооо...!...ти тут...! Кидай музло...
Він його покинув ще в юнацтві.
Vale_RUA
05.06.2024, 22:01
боня, masster, ви на хостiнг грошi здали?
Специально для вас продлили домен tavria.org.ua еще на год.
Бигом скинули по двадцатке КаКаКе на карту: 4731185620730553
Блядь, я вже всьо Притулі віддав. На спутнік.
Vale_RUA
05.06.2024, 23:13
Блядь, я вже всьо Притулі віддав. На спутнік.
Придется Вас забанить вместе с масстером и воней. :okay:
Придется Вас забанить вместе с масстером и воней. :okay: Не можеш не сиронуть??
Придется Вас забанить вместе с масстером и воней. :okay:
Віддав останнє. Не забанювайте бумласочка
Віддав останнє. Не забанювайте бумласочкапишеш з телепону? То ж ще є що віддати))
Скільки дасте за note 10 pro?
Я не скуповую.
Виявляю жмотів подонатити на ВСУ.
Так я продам вам телефон, а усю ту суму віддам на донати. Ви будете точно знати за скільки я продав телефон а я вам квитанцію надішлю, що підтверджує донат. А потім ви продасте те, з чого заходите на форум. Ок?
Так я продам вам телефон, а усю ту суму віддам на донати. Ви будете точно знати за скільки я продав телефон а я вам квитанцію надішлю, що підтверджує донат. А потім ви продасте те, з чого заходите на форум. Ок?
https://habrastorage.org/getpro/habr/upload_files/f36/904/56f/f3690456f519acc4c57d7fc5643ebf87.png
Два фільми однією картинкою :)
Десь подівся виявитель жмотів.
Де наші "борці" за чистоту української мови. АК. Навчився чисто володіти?
На 100% впевнений що здриснув із країни.
Можливо тепер, хоть хтось, второпав та оцінив його потуги осміювати тих, хто користувався українською??
Бачите ціну вашого похуїзму? Толерантності. Влаштовує??
Де наші "борці" за чистоту української мови. АК. Навчився чисто володіти?
На 100% впевнений що здриснув із країни.
Можливо тепер, хоть хтось, второпав та оцінив його потуги осміювати тих, хто користувався українською??
Бачите ціну вашого похуїзму? Толерантності. Влаштовує??
АК(АО) у Харкові. С чого ви вирішили що він кудись поїхав?
Якщо що, Таврочат працює. Доєднуйтесь, щоб залишатись в темі ;)
АК(АО) у Харкові. С чого ви вирішили що він кудись поїхав?
Якщо що, Таврочат працює. Доєднуйтесь, щоб залишатись в темі ;)я там вже був, хвилин 20- ть.)))
Мені там не цікаво з деяких причин.
Пишуть порожнє, аби шось написати. Заходиш подивитись і розумієш, що тебе просто обдурили, привернувши твою увагу новим дописом, який нічого не питає, нічого не повідомляє, навіть не потребує підтримки. Розумієш, що у тебе просто вкрали час, відірвали від корисних справ на увагу до дурня написавшого 0.
І потім там такі ж тупуваті адміни, прихід яких свого часу на цей форум, знищів його.
Ще, там зібралась "чудова" публіка.
Наприклад. - Хтось пише - Потрібна допомога. Зранку не завелась.
Хтось починає намагатись допомогти. І я теж. Щось уточнюємо, щось радимо... Згодом з'ясовується що там ще три дні тому, скінчився бензин, але воно вирішило що схватити пару раз мало все одно. І про це воно не писало.
Це як у вас питають допомоги позбутися неприємного запаху у домі. Знайти його причину. Ви витрачаєте час, шукаєте можливі джерела... А виявляється що господар просто не підтерає сраку після...
Тому зараз щось підказую тільки якщо знаю цю людину.
А з ак, це нічого не міняє. Як і з усіма іншими. Вчинки формують ставлення до вчинившого. Тим більше зараз яскраво висвітлюється ціна тих вчинків. І вони не спонтанні.
Навіть купипродайка мертва. Це діагноз. Так вбити форум, треба було дуже цінних кадрів знайти.
Нові соцмережі? Так. Але все для своїх клієнтів.
;-)Треба всіх примусово повернути на ТавроФорум. А потім на фронт.
Вайбер группа - это яд! Невозможно уловить тему/мысль
Придется Вас забанить вместе с масстером и воней. :okay:с х..я...ли.вам срать мешаем??????
Не только на форуме никто не хочет сидеть, но и в Харькове. :(:jail::okay::gusta::look::angry::poker::ny04:к о истиный Харьковчанин тот в городе!смотрю ты не как не успокоишься!!!!!!!!!!!
Ухилянтів?а сам что и как?тебе не страшно смотрю живется?не че наступит скоро мир в Украине!!!!!!!!!!!!
Володимир
09.12.2024, 11:45
Вайбер группа - это яд! Невозможно уловить тему/мысльЯ пробував підписатись на групу в телеграмі, через день видалив з тих самих причин.
А я і не пробував. Тут 20 років і цього досить для компа, а носити ще і в мАбілі таке...
Ноут, живий, 15.6 або більше, хтось продає?
Ноут, живий, 15.6 або більше, хтось продає?
где ты был раньше? только продал за 1500 нокт и за 500 нетбук.остались несколько компов
Навіть купипродайка мертва. Це діагноз. Так вбити форум, треба було дуже цінних кадрів знайти.
Нові соцмережі? Так. Але все для своїх клієнтів.
Наш форум не вбивали. Світ трішки змінився і в з`вязку з тим, форуми не витримують натиску більш швидких сучасних платформ для спілкування.
Якщо б був зручний додаток для смартфону, ситуація була б не така сумна.
Але маємо що маємо :(
Наш форум не вбивали. Світ трішки змінився і в з`вязку з тим, форуми не витримують натиску більш швидких сучасних платформ для спілкування.
Якщо б був зручний додаток для смартфону, ситуація була б не така сумна.
Але маємо що маємо :( Цей форум, окрім технічних питань, був вже клубом особисто знайомих людей.
Але знайшлись модери, які пересварили користувачів. Дуже хотілось втілити в дію, свою владу. Надану тут. Відчути хочь тут свою "значущість".
І народ пересідаючи на інші авто, почав тікати. Хоча це не привід був.
Цей форум, окрім технічних питань, був вже клубом особисто знайомих людей.
Але знайшлись модери, які пересварили користувачів. Дуже хотілось втілити в дію, свою владу. Надану тут. Відчути хочь тут свою "значущість".
А можна у "приватні повідомлення" список злобних модерів.
А то цікаво хто ці злодії
Цей форум, окрім технічних питань, був вже клубом особисто знайомих людей.
Але знайшлись модери, які пересварили користувачів.
за модеров не отвечу,а троли из за которых таврофорум стал **гавнофорум** можно и по журить.те кто стал на других авто предлагаю создать отдельную ветку для общения на крайний случай.вообще на кадждое авто есть свой форум,а пообщаться можно и в вайбере ,телефоне и т.д.это мое мнение и я его не кому не навязую
А можна у "приватні повідомлення" список злобних модерів.
А то цікаво хто ці злодіїНі.
Тавроводы!С НАСТУПАЮЩИМ ВАС ВСЕХ НОВЫМ 2025 ГОДОМ!!!!!!!!!
С наступающим новым 2025 годом!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot