PDA

Просмотр полной версии : Дискова пилка

Rambo
21.07.2025, 22:54
Трапилася у мене біда.

Мав дискову пилку Кавасакі. Таку

https://epicentrk.ua/shop/pila-diskovaya-kawasaki-k-cs-1400-k-cs-1400.html

Пиляв нею досить товстий дубовий брус. Не прослідкував за температурою двигуна, в проводі статорної обмотки проплавилася ізоляція і коротнуло на цю обмотку. Коротше. Статор - мінус, ротор трохи прикопчений, але, ніби живий. У всякому разі тестер КЗ витків не показує.

Пропоную за невелику символічну плату набір запчастин для умілих рук. Статор такий ніби можна підібрать, але, у мене є інша пилка і нема часу цим займатися. Ну а у вас при правильному положенні рук буде робоча пилка.

Як оплату можу розглянути варіант - новий пиляльний диск. Якщо хтось зацікавиться - скажу розміри і який я хочу.

Володимир
22.07.2025, 08:37
Простіше розібрати і здати на металолом, ремонтувати її не вигідно, перемотати двигун вийде мінімув 1500 грн, плюс всі витрати на пересилку то за 3000 грн можна купити таку саму але трохи потужнішу.

Rambo
24.07.2025, 20:51
Я знаю. Але... Раптом є ще якийсь товариш по нещастю, у якого така само пилка з битою механікою, але цілим двигуном.

Володимир
25.07.2025, 08:46
Я знаю. Але... Раптом є ще якийсь товариш по нещастю, у якого така само пилка з битою механікою, але цілим двигуном.Також варіант, але в дисковій пилі вся механіка це двигун.