Просмотр полной версии : Київ-Львів-Чернівці-Київ. Як? СУПЕРОВО!!!
У зв"язку з тим, що наклюнулася можливість концерту у Львові, з"явилася самашедча думка ломанутися туди машиною (Славута), а на зворотньому шляху заїхати до друзів у Чернівці, ну і відповідно повернутися до Києва. Їдемо удвох з дружиною.
Пліз, відмовте, скажіть, що типу поїздом краще-дешевше-зручніше чи мо" що порадьте і підтримайте.
А чего отговаривать - до Львова ехать машиной около 6 часов +/-
Дорога неплохая, едиснтвенное, что ремонт там затеяли от Олесько до самого Львова и проезд затруднен (одна "реверсивная" полоса, стоит очередь).
Ото Львова до Черновцов езды часа 4, дорога так себе, но ничего - терпеть можно.
В общем я бы ехал машиной однозначно, но у меня ГБО.
А так конечно поезд дешевле получается, но это ж не так интересно и удобно :)
Из Киева выезжать я бы рекомендовал в 4 утра.
Внимание: На участке Житомир - Ровно всегда стоят злые менты c радарами, ловят на "белый фон". Особенно быть внимательным на участке 70 - 150 Км от Житомира.
Вас іст білий фон?
Населені пункти, назви котрих на білому тлі, обмеження 60 км/ч... Також там часто навіть в синіх населених пунктах натикані знаки 70
Вас іст білий фон?
Населені пункти, назви котрих на білому тлі, обмеження 60 км/ч... Також там часто навіть в синіх населених пунктах натикані знаки 70
а-а-а, в цьому сенсі. ясно. Дякую
Из Киева выезжать я бы рекомендовал в 4 утра.
Внимание: На участке Житомир - Ровно всегда стоят злые менты c радарами, ловят на "белый фон". Особенно быть внимательным на участке 70 - 150 Км от Житомира.
километров за 70 до ровно пост гаи, тоже постоянно стоят... :D
Можу підказати дорогу назад:
Чернівці - Камянець-Подільський-Хмельницький, а далі є 2 варіанти:
1 Хмільник-Бердичів-Житомир-Київ
2 Старокостянтинів - Любар - Житомир - Київ
Обидва маршрути по довжині приблизно однакові, але 2 трохи складніший.
Обома буде коротше, ніж через Вінницю
:-D
Дякую. По другому варіанту їздив. Всі лякають дорогою через Вінницю тіпа там піпець взагалі дорогоа. Їхати перевіряти не буду. :D
Дороги всюди одинакові, якщо їхати в таку дорогу скористайся www.castles.com.ua. А в загальному в районі Хотин-камянець-Подільский+Тернопільщина-треба обїзджати на один тиждень.
Цікава пропозиція щодо тижня об"їзду, але нереально поки для мене. Часу не вистачить. За лінк дякую.
softm123
19.06.2007, 00:39
У зв"язку з тим, що наклюнулася можливість концерту у Львові, з"явилася самашедча думка ломанутися туди машиною (Славута), а на зворотньому шляху заїхати до друзів у Чернівці, ну і відповідно повернутися до Києва. Їдемо удвох з дружиною.
Пліз, відмовте, скажіть, що типу поїздом краще-дешевше-зручніше чи мо" що порадьте і підтримайте.
Поездом - нот гуд. Лучше УЖ 6-ть часиков машиной по дороге. Кроме того - по Львову - однозначно лучше машиной а не поедом :))) Хоть городок и маленький :) но ноги сотрешь до ...ы :)
ПС. К езде по Львову - готовиться с аспирином :) И сделать ходовую предварительно - особенно аммо проверить :)
Сподіваюсь, що по Львову їздити доведеться не дуже багато, принаймні своєю машиною. Бачив я ваші дороги:)
Ходову поїду дивитися полюбому, дорога не близька.
softm123
19.06.2007, 16:32
Сподіваюсь, що по Львову їздити доведеться не дуже багато, принаймні своєю машиною. Бачив я ваші дороги:)
Ну дык не армяне их делали?
е-е-е-е, тобто?
softm123
19.06.2007, 16:45
е-е-е-е, тобто?
Чего непонятного - делали местные своими кривыми руками, а армяне их точно не делали :)
а-а-а, а я вже думав, що вірмени - деталь тамтешнього фольклору, невідомого в столиці :D
softm123
19.06.2007, 19:56
а-а-а, а я вже думав, що вірмени - деталь тамтешнього фольклору, невідомого в столиці :D
Есть и такое :)
Ура! Повернувся з мандрівки!
Вражень - море!
Виїхав у середу рано вранці. В обід був у Львові. Півтора дні і два концерти там. Жив на Вірменський (у друзів), дерев"яні сходи у будинку - з 16 століття стоять - це шось. Концерти один в арт-клубі - інший у музеї Крушельницької (офігенна тітка була, скажу я вам:) ). Переїзд у Чернівці з заїздом до Косова через села. Дорога - кайф - серпантини-краєвиди - дух перехоплює. В Чернівцях - друзі вино пиво техобслуговування (30000) машини на БУК лтд, жили на 28 червня (вулиця така), у неділю приїхав додому.
Найсільніші враження від поїздки - каплиця трьох святителів, аптека з підземеллями і кімнатою алхіміка, вірменська церква (як там співали!), кнайпа "Золотий дукат" і взагалі місто, яке тільки з третього разу починає мені відкриватися - це про Львів. У Чернівцях - теж вірменська церква - просто шедевр, магазинчик випадкових речей на Руській, справжній музей, все старе місто, яке треба відчувати ходячи по ньому пішки, пивна "Барток Бела" з живим нефільтрованим пивом та корчма "Колесо" на Кобилянській (рекомендую смажену телячу печінку з цибулею та кров"янку, що її подають на пательні і вона ще щварчить - це просто капець).
ПС Поїхав назад через Бердичів - там роблять об"їзну, але вона ще не відкрита, а дорога через місто - мабуть у війну кращі були. Матюків не вистача. Ще трабли з дорогою були на підльоті до Львова, бо там її ще добудовують. Решта доріг по маршруту Київ-Житомир-Рівне(Канту респект за гостинність і каву з чаєм)-Львів-Івано-Франківськ-Коломия-Косів-Чернівці-Хмельницький-Вінниця-Бердичів-Житомир-Київ - нормуль.
nemiroff
16.07.2007, 11:40
ПС Поїхав назад через Бердичів - там роблять об"їзну, але вона ще не відкрита, а дорога через місто - мабуть у війну кращі були.
Якось я їхав зі сторони Вінниці і десь біля заправки перед Бердичевом за порадою місцевих повернув на нову об'їзну. Дорожне покриття вже скрізь готове, Бердичів ми обїхали спокійно.
ПС Звичайно, дороги в Бердичеві неважні, але справжні воєнні окопи знаходяться при в'їзді в Шепетівку зі сторони Полонного :)
Я бачив цей поворот, але було стрьомно їхати, а раптом там шматок дороги є а далі -... Тепер знатиму, дякую.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot