Знакомые будут ехать из Минска в Кишенёв.
Сказали что через Приднестровье лучше не ехать. Выбрали маршрут
Новая Рудня - Коростень - Житомир - Винница - Могилев-Подольский
Кто что знает про дороги в этих направлениях или как лучше проехать?
Coronator
24.09.2007, 10:59
Друже, а почитати форум тяжко? Я на цю тему писав разів зо три, останній - у серпні ц.р. :!:
До Житомира можу розповісти, хоча там нічого складного, пряма собі дорога з вказівниками, 90-100 можна спокійно йти, більше - за бажанням... Як варіант можна при в'їзді в Коростенський район не повертати ліворуч на вказівник Коростень, а їхати далі, прямо... На перехресті з варшавкою (пост, кафе, заправки, перехрестя має п'ять напрямків) поїхати в другий поворот ліворуч (перший варшавка на Київ) і виїхати вже майже за Коростенем, об'їхавши світлофори, за кілометражем те саме...
Житомир краще об'їзжати об'їздною, перед ним проїхавши під мостом з написом Житомир, повернувши праворуч виїхати на нього (піти в напрямку Києва)... На перехресті траси Київ-Чоп пеїхати її і йти далі по об'їздній (для переїзду повернути праворуч, зайняти лівий ряд, розвернутися, взяти праворуч і звернути далі на об'їздну). В Житомир їхати не рекомендую, паскудні дороги та складний трафік...
Далі вже тут описували на форумі..
Друже, а почитати форум тяжко? Я на цю тему писав разів зо три, останній - у серпні ц.р.
Друже Coronator, всі твої оповідання в напрямку Молдови починаються максимум з траси Київ-Чоп, я жодного разу не зустрічав у твоєму описі ділянки Виступовичі-Житомир, та й враховувати потрібно білоруське громадянство, цілком можливо не через всі пункти пропуску Україна-Молдова можна проїхати громадянам інших держав...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot