Просмотр полной версии : Чурвоний світлодіод з буковкою R
Значить до сьогоднішнього дня їздив на газу. На зиму задумав зробити ХХ при роботі на бензині. Відвіз зранку машину на Лук'янівку, після обіду забрав.
Виник такий побічний результат: при будь-якому положені перемикача газ/бензин по центру перемикача горить червоний світлодіод.
Обидва клапани клацають, зелененькі світлодіоди загоряються так як і потрібно, глюків в роботі машини не помічено, їхала так як і їде.
Що б то могло значити?
недовставлен светодиод в крышечку.
иии... вони ж(світлодіоди) всередині перемикача, чому він вивалився саме після регулвання карба? І взагалі, що він має означати? Раніше він взагалі не світився, тільки зелені були.
иии... вони ж(світлодіоди) всередині перемикача, чому він вивалився саме після регулвання карба? І взагалі, що він має означати? Раніше він взагалі не світився, тільки зелені були.
если переключатель стоит слева под торпедой, элементарно цепляется подошвой ботинка при вылезании из машины.
по поводу "ранишэ тилькы зэлэни булы", так и там должно быть два: красный и зеленый: бензин - красный, газ - зеленый, нейтраль - оба светятся.
фігня.. ГБО лонгас, світлодіоди три: газ(зелений)-нейтраль(червоний, тепер постійно світиться раніше взагалі не світився)-бензин(знову зелений)
фігня..
ну раз фигня, тогда удачи. :lol:
угу, пасіба :)
завтра візьму касачки і буде в мене два світлодіоди::))))
А у мене жовтий на бензин а зелений на газ...
Сьогодні розібрав чарівну коробочку.
1.Storag? абсолютно правильно, на газ жовтий, хоча в мене він якийсь зеленуватий:)
2. Free_man, нажаль не все так просто. Напевне у нас ГБО різне,в мене світлодіод SMD нормально запаяний в плату, відповідно бути недовставленим він не може.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot