Просмотр полной версии : ADSL modem + WiFi для ОГО
Підкажіть пліз модель адсл-модема, з вай-фай, хочу ОГО укртелекомовське замутити...
Знайшов д-ліковський DSL-2640U - але ніде нема в продажі :shock:
Може хто продає такі апарати ?
Треба на протязі 2 тижнів щось купити, а ні - то ж...а буде :roll:
Странно,а на радиорынке тоже нет? Там же их полно...
Не люблю ходити на кардачі і щось там купляти.. але мабуть прийдеться...
Може ще й надьожну точку на кардачах підкажеш ?
Не люблю ходити на кардачі і щось там купляти.. але мабуть прийдеться...
Може ще й надьожну точку на кардачах підкажеш ?
Я так и думал что не хочешь,хотя какая разница? Ты же получаешь товар с гарантией фирменного СЦ.Купить можно в любом магазинчике на радиорынке.
Ясно... ще предложили Акорп аналогічний трохи дешевше за Длінк ніхто не знає що за звірі ?
Ну Длинк юзаю я,очень доволен,хотя некотоые говорят,что Длинк-эрунда.
Я д-лінк юзаю в общазі, в якості вай-фай роутера в локалку і інет..
Впечатленія нормальні...
А от цей Акорп :?
Хоча є в мене таке подозреніє, що що те, що те з одного ж заліза ліплять, народні умельци... десь в китаї...
Бери Длинк,он проверенный :wink:
Использую В-link di-524 роутеры и модемы Зиксель p660. По цене в сумме выходит так же как комплексное устройство Зиксель (модели не помню). Но их проще купить.
D-link для дома вполне нормальная техника. За исключением DSL решений, они работают кривовато. Так что комплексное устройство d-link брать не советую. ИМХО.
вобщем д-лінка незнайшов, а на всякі модні зюкселі грошей нема, так що буду брати Акорп.
Надіюсь що повезе :roll:
Взяв Акорп.
Тепер таке питання, хто підключений до ОГО і до кого можна зайти в гості - щоб провірити чи буде він працювати з укртелекомом чи ні ?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot