Просмотр полной версии : Ночівля застрахованої машини
Роки два назад я страхувався з умовою тримати машину в ночі на стоянці.І без варіантів. Хто може прояснити чи зараз так само.
я могу ставить где попало
это зависит от СК и страхового платежа
я могу ставить где попало
это зависит от СК и страхового платежа
Аналогично. Просто надо правильно выбирать страховую, пакет и... не жадничать.
У нас так Мотя ночует. Просто процент чуть выше и все.
стоянка - 365*12*=*4380
КАСКО (с нулевой франшизой на повреждения и 5% на угон) - 2450
по-моєму, це має бути прописано в угоді. Так?
yura-lviv
10.10.2008, 11:10
по-моєму, це має бути прописано в угоді. Так?
Звичайно, що має бути прописано в договорі. "Угон з будь-якого місця на протязі 24 год. в добу)
Ще мені в страховій казали, що не відшкодовують, якщо ти залишив машину з метою ночівлі. А якщо тобі просто сперли серед ночі і ти ніде не вказавув, що ти спиш, то тобі вертають гроші. А визначають чи ти спав чи ні на основі кримінальної справи, яку відкривають по факту злочину. От таке!!!
В прошлый раз при покупке каско пожадничал и взял только на охраняемой стоянке или в гараже. В сентябре перестраховывался и взял каско на 400грн дороже, но теперь ставлю авто перед окнами во дворе ночевать :wink:
Не знаеш де виграеш, а де втратиш. Якщо зараз страхові компанії дають можливість вибирати, то дійсно пару сот гривен не такі страші перед тими проблемами, які можуть настати, якщо машина ночує не на стоянці.
Страховая в убыток работать не будет!
Выплаты по угону затягиваются на долго! Просто "каскованые" машины крадут крайне редко, и то случайно. Банда то одна!
Страховая в убыток работать не будет!
Выплаты по угону затягиваются на долго! Просто "каскованые" машины крадут крайне редко, и то случайно. Банда то одна!
А как мне КАСКОВАНУЮ машину отличить от остальных во дворе?
а что, есть статистика по этому показателю?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot