Вход

Просмотр полной версии : Озвучка квартіри

Cayenne
19.09.2008, 16:06
Суть така, в хаті є телек, ді-ві-ді, комп, і хочеться щоб всі ці апарати видавали звук через якісь одні колонки.

Я так думаю що 2.1 хватить з головою. Тільки не знаю які колонки юзати, на який тип апаратури взагалі дивитись ?

Домашні кінотеатри це мабуть не те (там же вродє дівіді-шнік в комплекті йде), а якщо купити нормальні компові колонки, і спаяти переходнік-тройнік ?

kkk
19.09.2008, 16:40
не идет с домашними кинотеатрами дивидишника. можно отдельно набор из шести колонок купить, и все :) ну и встроенный коммутатор входов на 4-5 устройств есть.

Cayenne
19.09.2008, 16:46
А що ж тоді в тех.характеристиках до дом. кінотеатрів пишуть підтримку MPG, MP3, JPG і тд ?

Ну якщо дом. кінотеатр, то чи є смисл брати систему 5.1, якщо звук на вход буде подаватись напрімер з телека, де і стерео не завжди є, або з компа, де просто мп3-шки слухаються?

Jedy
19.09.2008, 17:34
А що ж тоді в тех.характеристиках до дом. кінотеатрів пишуть підтримку MPG, MP3, JPG і тд ?

То "домашние кинотеатры в одной коробке" - есть такие. Там да, Дивидюк в комплект входит.

Ну якщо дом. кінотеатр, то чи є смисл брати систему 5.1, якщо звук на вход буде подаватись напрімер з телека, де і стерео не завжди є, або з компа, де просто мп3-шки слухаються?

На это существует система Dolby ProLogic II - она умеет раскладывать стерео на 5.1 с наложением всяких эффектов. Просто ищи агрегат , где присутствует эта функция.
Но звук от телевизора (если это не цифровое ТВ) тебя сильно разочарует.

На что посоветую обратить внимание в ДК, так это на наличие цифрового оптического и коаксиального _ВХОДА_ (выход есть почти у всех).

Cayenne
19.09.2008, 17:38
Но звук от телевизора (если это не цифровое ТВ) тебя сильно разочарует.

На что посоветую обратить внимание в ДК, так это на наличие цифрового оптического и коаксиального _ВХОДА_ (выход есть почти у всех).

Ну з телеком то таке... просто зробити хоч якийсь муляж об'ємного звуку - було б добре.

А що за цифровий вход ? З чим його їдять, і нащо він треба ?

Jedy
19.09.2008, 18:28
А що за цифровий вход ? З чим його їдять, і нащо він треба ?
У меня такой "муляж" прям в телеке есть (там процесср пролоджика в телеке прям). Из-за этого муляжа в свое время кучу бабла за него отвалил. Ну шо сказать .... кроме эффекта "стадион" на спортивных передачах ему больше ничего толком не удается сделать :lol:

Cayenne
19.09.2008, 18:34
значить нема смисла купляти з цифровими входами...

Jedy
21.09.2008, 13:27
значить нема смисла купляти з цифровими входами...
Кроме эфирного сть еще цифровое спутниковое и кабельное телевидение.
А вот там таки да - 50% в стерео с хорошим качством, а несколько каналов и вобще в 5.1 идут.

Cayenne
21.09.2008, 13:45
А вот там таки да - 50% в стерео с хорошим качством, а несколько каналов и вобще в 5.1 идут.

Була в мене тарелка (ну така як і у всіх, на три голови) і було там аж десь 40 нашомовних каналів, із яких 15 ті, які ловляться на звичайну антену, якість зображення канешно +, но вона того не стоїть, і при переєзді на другу квартіру, мені стало впадло забирати антену :?

Так от, телека то я мало дивлюсь, більше, все-таки, для музики з компа і фільмів на двд, я собі таку цацку хочу.

Може моделі наборів для ДК бюджетно/якісні порекомендуєте ?

kkk
21.09.2008, 15:51
http://sven.ua/themes/sven/shop-catalogue.asp?folder=1863&catalog=84 - доступный по цене, и с ящичными сателлитами, а не плоско-пластиковыми :)

Cayenne
21.09.2008, 16:29
А от мощі саба в 40-60 ват і частоти від 40, це достаточно щоб трошки "бумкало" ?
А то на деяких дк пишуть по 300-500 ват.. чи це прикол з піковими/номінальними (чи як їх там) ватами?

kkk
21.09.2008, 19:08
Вполне достаточно. Чтоб играло немножко красивее, чем просто бумкало - можно напихать в фазоинфертор саба тряпок :)

Rambo
21.09.2008, 21:38
не идет с домашними кинотеатрами дивидишника. можно отдельно набор из шести колонок купить, и все :) ну и встроенный коммутатор входов на 4-5 устройств есть.

Не идет, говориш...
;-)
http://www.xoro.ua/Product/Domashniyekinotyeatr.html