PDA

Просмотр полной версии : автомобілі з написом "безпека руху" - що за служба

SilverOK
16.11.2008, 10:28
питання на рахунок такої сужби як "військова безпека руху".
в мене в місті не раз бачив такі машини. і бачив що працівники цієї служби, зупиняли жезлом атомобілі.
але в мене є великі сумніви, що вони мають на це право. я б напевно навіть не став, якщо би мене вони спиняли. доречі форма в них - звичайний армійський камуфляж та офіцерські фурашки.
хто що знає про таку службу? які вони мають права по відношенні до цивільних автовласників? а то я собі так думаю, що ця служба для забезпечення безпеки руху військової техніки через місто (супровід з мигалками і т.п.), але знаючи менталітет наших людей вони собі дозволяють ще і гроші з водіїв здирати.
хто що думає з цього приводу?

http://s2.share.te.ua/39390/DSC00349.JPG (http://s2.share.te.ua/b39390/DSC00349.JPG)

IFA
16.11.2008, 11:02
SilverOK
Ну черные номера наводять на мысль, что это машина военных...
Скорее всего это ихняя сопровождающая машина.

=MANIAK=
16.11.2008, 11:28
Может это так называемое ВАИ, тоесть Военная Автомобильная Инспекция?
Тогда они имели право тормозить военные машины, которых не могут трогать гаишники.

lend
16.11.2008, 11:42
порадовал на данной машиине село тюнинг...спойлер, трубы под порогами, и колесныйе диски.. :-D Я б точно не остановился....

Андрей Олегович
16.11.2008, 13:12
які вони мають права по відношенні до цивільних автовласників?
Ніякого
Водій зобов'язаний:

мати при собі та на вимогу працівників міліції, а водії військових транспортних засобів на вимогу посадових осіб військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України передавати для перевірки посвідчення, реєстраційні та інші документи, що підтверджують право на керування транспортним засобом, а також дорожні (маршрутні) листи і документи на вантаж, що перевозиться (крім власників транспортних засобів, які використовують їх в індивідуальних некомерційних цілях);

виконувати розпорядження працівників міліції, а водії військових транспортних засобів - посадових осіб військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України, що даються в межах їх компетенції, передбаченої чинним законодавством, Правилами дорожнього руху та іншими нормативними актами;

afa14
16.11.2008, 15:45
АК респект!