PDA

Просмотр полной версии : Поставити на документи + ГБО (Що за чим)

Cayenne
23.03.2009, 09:31
Задача!

Купити машину б.у., до перереєстрації поставити на її ГБО (треба якийсь дозвіл ніби получити в ГАІ). Машина буде куплятись мною і ставитись на документи на жОну, причому не в тій області, де буде куплятись.

Який правильний порядок дій ?

Конкретно інтересує:
- як краще оформити з продавцем установку ГБО, до того, як він зніме її з обліку, чи можна уже коли вона буде на червоних номерах тільки мені цим занятись ?

- в якому гаі брати дозвіл на установку ГБО, там де буде регістріроватись машина, там де буде сніматись, без разніци.

- коли машина знімається і переводиться на червоні номера, на кого видаються ці червоні номера ? І чи обов'язково, щоб вона була поставлена на постійні номера на ту ж саму людину (питаю щоб знати чи можна буде мені купити машину, перегнати, і потім поставити на документи на дружину)

Які я ще моменти упустив ?

LegosX
25.03.2009, 14:38
В Украине по-моему вобще никаких разрешений в гаи на установку и эксплуатацию ГБО брать не нужно!

Niсk
25.03.2009, 14:55
два раза ставил ГБО и разрешений не брал
ставил сразу после покупки, пока с красными номерами, поэтому не надо было переплачивать за замену техпаспорта

Cayenne
25.03.2009, 15:09
Ставити на учот буду в рівному, а тут, доки на розрешеніє ТРЕБА!
А то буде так як у Xamil-a :evil:

Ще питання. Червоні номера, це вообще як і що ?
Машина на червоних - це ще власність бувшого власника, чи вже моя ?
Як і в яких документах відображається факт переходу власності новому власнику ?

LegosX
25.03.2009, 15:34
Какие доки на разрешение треба?
Вы у гаишников спросите, и лучше в писменном виде, на основании какого законадательного ака требуется какое-либо разрешение.

XamiL
25.03.2009, 15:53
Какие доки на разрешение треба?
Вы у гаишников спросите, и лучше в писменном виде, на основании какого законадательного ака требуется какое-либо разрешение.
У мене ситуація трішки інша була - ГБО вже стояло, потрібно було його зреєструвати. Так ГАЄць вперся, мол знімай установку, приїжджай до нас, ми зробимо огляд авто, даємо свій дозвіл і тоді став. По іншому ніяк :( Чесно кажучи я тоді трохи побоявся "бикувати" в МРЕО, тому що ГБО ВЖЕ було встановлене, зареєструвати потрібно терміново, а почни заганятись, хз чим би все закінчилось... Прийшлось реєструвати через "ускорітєль".
Пізніше питав в людей, які до реєтрації в МРЕО ставили ГБО, то з їхніх слів процедура така - до постановки на облік їдеш до гайців, береш дозвіл, ставиш ГБО, отримуєш техпаспорт.
ЗІ,
А взагалі в Рівному гаішнєгі казли ще ті, хоча зрідка попадаються й адекватні.

LegosX
25.03.2009, 17:05
А у меня уже давно зреет желание пободаться с ними.
Бить их надо ихнем же оружием так сказать, и всё общение проводить только в писменной форме.

Вот еще кстати когда-то темка интересная обсуждалась
http://www.bmwua.net/saiphorum/read.php?f=1&i=204177&t=204177