PDA

Просмотр полной версии : Тавро - Славуто зустріч західного регіону! №3

Kritik
30.05.2009, 00:02
І так.
1. Зустріч була в Тернополі.
2. Була в Кам"янці - Подільському.
А тепер черга Львова!

Львів (1772—1918: Лемберґ) — місто на заході України, умовна столиця Галичини, обласний центр Львівської області, сьоме за населенням місто країни, умовна столиця Західної України. На 2007 рік Львів населяли 735 000 мешканців[1]. Місто часто називають культурною і туристичною столицею України, що отримало 2009 року офіційне підтвердження, коли Львів проголосили «культурною столицею українського туризму» [2].

Перші письмові згадки належать до 1256 р. Місто засновано королем Данилом Галицьким та названо на честь його сина — Лева.

Ансамбль історичного центру Львова занесено до списку Світової спадщини ЮНЕСКО.

У 2008 році британська газета «The Times» у рейтингу міст Європи, які найкраще відвідати у вихідні, третє місце віддала Львову.

ЗУСТРІЧ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ №3 У М.ЛЬВОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ 13.06.2009р.!!!! ЗБИРАТИСЯ БУДЕМО ГОДИНКА 11.00 ТОБТО ВСІ ПРИЇЖДЖІ РОЗРАХУЙТЕ СВІЙ ЧАС ТАК, ЩОБ БУТИ У ЛЬВОВІ НА 11.00 ПРИБЛИЗНО!

Отож культурну програму ми продумали походу, тіки оголошуватьи ніхто не буде, приїдете - побачите

В планах, якщо буде хороша погода, вечірні шашлички на класній природі і ночівка в палатках, а в неділю продовження програми. Тому прохання брати з собою спальники і палатки, але якщо погоди не буде, то шось ми придумаємо.

Отож зголошуємося, приїжджаємо, перезнайомимося, полазимо, оглянемо наше славне, давнє місто Львів!!!!
Приїжджайте всі, чим більше людей, тим прикольніше, сумувати ми не будемо!!!

Отож будуть:

1.4izmen (Славута форум, Львів)
2.SEMPER FI (Славута форум, Львів)
3.VovaH (Славута форум, Львів)
4.Крітік (Тавро і Славута форум, Тернопіль)
Додаємося не соромимося, проявляєм ініціативу!!!!

afa14
31.05.2009, 20:10
Могу предложить турбазу, знакомую всем по тавроосени 08.
2 Критик.
Нужно точное количество людей для предоплаты.

Kritik
31.05.2009, 21:34
Пока підписуємося.
Детальніше буду відписуватися тут. А також активне обговорення йде тут http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=1463

ZoZo
05.06.2009, 20:24
Народ, я не обіцяю, але попередньо буду. Може ше захвачу з одного хребта з собою :lol: :lol: :lol:

Hant
11.06.2009, 19:32
Народ привіт.
Я той Хребет про, який згадує - Vogel, :-D , тоже дуже хочу до Вас, зараз буду вмовляти дружину, щоб відпустила, або як варіант їхала зі мною. Всім пока, ще спишимся :D

Kritik
11.06.2009, 19:40
ЗУСТРІЧ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ №3 У М.ЛЬВОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ не 13.06.2009р. а 20.06.2009 !!!! ЗБИРАТИСЯ БУДЕМО ГОДИНКА 11.00 ТОБТО ВСІ ПРИЇЖДЖІ РОЗРАХУЙТЕ СВІЙ ЧАС ТАК, ЩОБ БУТИ У ЛЬВоВІ НА 11.00 ПРИБЛИЗНО!!!

всех будем встречать,культурная програма уже разпланирована,если погода будет нормальная то возможно с ночевкой

детальніше слідкуйте тут
http://slavuta-club.info/forum/viewtopic.php?id=1463

Ромео
15.06.2009, 20:54
І так.
1. Зустріч була в Тернополі.
2. Була в Кам"янці - Подільському.
А тепер черга Львова!

Львів (1772—1918: Лемберґ) — місто на заході України, умовна столиця Галичини, обласний центр Львівської області, сьоме за населенням місто країни, умовна столиця Західної України. На 2007 рік Львів населяли 735 000 мешканців[1]. Місто часто називають культурною і туристичною столицею України, що отримало 2009 року офіційне підтвердження, коли Львів проголосили «культурною столицею українського туризму» [2].

Перші письмові згадки належать до 1256 р. Місто засновано королем Данилом Галицьким та названо на честь його сина — Лева.

Ансамбль історичного центру Львова занесено до списку Світової спадщини ЮНЕСКО.

У 2008 році британська газета «The Times» у рейтингу міст Європи, які найкраще відвідати у вихідні, третє місце віддала Львову.

ЗУСТРІЧ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ №3 У М.ЛЬВОВІ ВІДБУДЕТЬСЯ 13.06.2009р.!!!! ЗБИРАТИСЯ БУДЕМО ГОДИНКА 11.00 ТОБТО ВСІ ПРИЇЖДЖІ РОЗРАХУЙТЕ СВІЙ ЧАС ТАК, ЩОБ БУТИ У ЛЬВОВІ НА 11.00 ПРИБЛИЗНО!

Отож культурну програму ми продумали походу, тіки оголошуватьи ніхто не буде, приїдете - побачите

В планах, якщо буде хороша погода, вечірні шашлички на класній природі і ночівка в палатках, а в неділю продовження програми. Тому прохання брати з собою спальники і палатки, але якщо погоди не буде, то шось ми придумаємо.

Отож зголошуємося, приїжджаємо, перезнайомимося, полазимо, оглянемо наше славне, давнє місто Львів!!!!
Приїжджайте всі, чим більше людей, тим прикольніше, сумувати ми не будемо!!!

Отож будуть:

1.4izmen (Славута форум, Львів)
2.SEMPER FI (Славута форум, Львів)
3.VovaH (Славута форум, Львів)
4.Крітік (Тавро і Славута форум, Тернопіль)
Додаємося не соромимося, проявляєм ініціативу!!!!
Ще я буду обов'язково!