PDA

Просмотр полной версии : Карпати.

ZoZo
26.06.2009, 19:01
Народ порадьте куди можна в Карпати рванути. Дня на 3-4 з палатками. Може десь біля якогось села, бажано глухого шоб цивілізація не доставала.

Oleg
26.06.2009, 19:50
Мы во Львов хотели в конце лета/начала осени... на 3-4-5 дней.

fair
26.06.2009, 20:18
Народ порадьте куди можна в Карпати рванути. Дня на 3-4 з палатками. Може десь біля якогось села, бажано глухого шоб цивілізація не доставала.

В минулому році їздив в Іванофранківську область, селище Ворохта, відносно недалеко від Говерли, класно, сподобалося, і місцевість красива і від цивілізації є куди заховатися.

Kritik
26.06.2009, 23:58
+1
за Ворохту!
Гарне місце! Був там пару років назад!

Varggoth
27.06.2009, 01:46
можна Петрос-Говерла нормальне сполучення і немає де заблукати, http://active-karpaty.if.ua/ тут можна щось цікаве найти

ZoZo
30.06.2009, 20:39
Ворохта, та ну, там як я пам"ятаю народу повзає - ну дуж багато, а мені би якесь село, десь далеко, може хто з Франківських шось підкине - я не проти Ворохти - просто там шумно. Хоча є канатна дорога, на ній можна покататися - прикольно, колись їздив. Памп"ятаю так цікаво було я собі їду дивлюся а позаду вже дощ ляє, я сухий, а задні вже не то мокрі, а розкислі :lol: :lol: :lol: І так якраз ми висадилися з другом і зразу за нами пос. майданчик зливою накрило. А дехто в зливі їхав хвилин 15 :lol: :lol:
ЗІ: мрію попасти на гуцульське весілля - хто був - враження не забутні.