PDA

Просмотр полной версии : Для Sticky_Fingaz про Сеат Ібізу

Рост ®
04.07.2009, 01:35
Тут доброго і милостивого Даді поплющило трохи, зарубав одну темку ;) Тому створив нову тему. Бо Ібіза - специфічна машинка, є особливості. Отже, тема таки нетривіальна.

Доброго времени суток! давно хочу построить звук в своем Seat Ibiza. Прошу Вашего совета при выборе акустики и т.д. Хороший фронт+саб+усь+кондер+провод а+шумо-вибро :) Решил все-таки сначала купить компоненты, после сделать шумо-вибро и соответственно все инсталировать. бюджет - 1000 у.е. думаю будет достаточно для начала :)) ГУ Alpine CDA 9884R (может в будущем есь смысл сменить на 9887R). нашел в инете саб ArtSound Vulcan 10 - 500 грн. заинтересовал он малообъемностью (все-таки багажник не большой) чем его раскачать можно? ну и наверное стоит найти оптимальный ящик под него. Думал про freeair sub в салон между задними сидениями или в заднюю полку, но все-таки закрадываються сомнения по поводу целесообразности такой схемы. Музыку ооочень люблю поэтому хочеться все-таки хороший и глубокий и чистый саунд. По поводу шумки... Есть смысл шумить только передние двери и багажник или же все таки обесшумить весь салон? Зараннее благодарен за ответы!
Роблю зараз Ібізу.
Якщо виходити з 1000 уо на компоненти, бери Хелікс Преціжн на фронт, краще без їхніх кросів (окремо міди і твітери), а кроси в мене чи в когось знаючого можна замовити, бо заводські не важнецькі. Далі який-небудь достойний 4-канальник доларів за 300-400, але бажано, щоб помістився під переднім сидінням, і потужність мінімум ват 60 чесних на канал. Ідеально, якщо знайдеться серед б/у Хелікс Преціжн Б4. Або щось подібне. І на сабики (гусари, мовчати!) Alphard LW80A4, 2 штуки. Я серйозно. Це фактично 8" мідбаси, але в якості сабиків їх використовувати саме воно - резонансна частота 32 Гц. І поставити їх доведеться в боковини, поруч з заднім сидінням (там заводські грилі є, їх треба буде переробити).
Далі потрібен буде 2-ступеневий фазокоректор (інакше саби не зведуться з фронтом нормально). Можна буде зв'язатися з Halin-ом, він може зробити його, тим більше, що саме такий коректор для цієї Ібізи, що в мене в роботі, він уже зробив.
Потрібно буде трохи менше пачки вібри ПБ2 і порядка 2 пачок М1, трохи бітопласту.
З дверима мороки багато, але зробити з них хороше акустичне оформлення вдається, як не дивно з огляду на їх розміри. З підготовкою бочин під встановлення сабиків мороки більше, але теж реально - щойно доведено мною :)
Ну і приєдную фото внутрішньої проставки під мід і зовнішнього подіуму. Фотки сабиків ще не робив.
А твітери можна ставити в кутики зеркал, звести їх з мідами реально.

Sticky_Fingaz
04.07.2009, 21:22
Спасибо за совет и поддержку! если не против буду задавать тебе глупые вопросы в личку! :)

dimon.zp
04.07.2009, 21:30
ну что,флудим пока дядя инет не включил!

[mod:fa659437b3="Olddad"]ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ФЛУД - раз!
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА ОБСУЖДЕНИЕ ДЕЙСТВИЙ АДМИНИСТРАЦИИ - два!

Как думаешь, я быстро найду третий повод для бана? :)[/mod:fa659437b3]