Просмотр полной версии : Електрика - 12В при увімкненому запалені
Ставив - ставив магнітолу, в результаті так і не знайшов де взяти +12В при ввімкненому запалені. В результаті "жовтий дріт" закоротив до червоного. От і вже перший раз бігав із аккумулятором. Всі описують про це як "замок запалення" але де там що? Можна якось "тикнути пальцем", бо в цей мороз годинами лежати під панеллю не хочеться.
Дуже вдячний за відповіді.
сделай постоянный плюс. Не найдешь-бери с аккума через предохранитель.
Та постійний плюс вже є, але в результаті 60мА струм при закритій машині. В результаті за добу 15 АмперГодин споживання. Оскільки сигналка десь 5-6 мА споживає то реально магнітола жре лишнє... Тому хочу правильно увімкнути. Бо 3 дні не їздив - в результаті стартер не міг завести машину.
Смотреть контакты 15/1, 15/2 и INT замка.
Что за чудо,жрущее 60 мА???
Dmytro
Такая же фигня и у меня была...Установщик музыки поленился сделать по-человечески...потому блютус на моем пионере за 3 суток АКБ посадил в ноль...сначала я просто снимал панель на ночь...а потом умные люди на форуме посоветовали, развести красный и желтый провод. Красный оставил как было, а желтый пустил через кнопку (с картинкой противотуманных фар :-D ). Сажусь в машину - нажимаю кнопку, ухожу - отключаю...проблема ушла :D
Кук,
Farenheit - економ варіант) Заради справедливості скажемо що це 50 мА суто на магнітолу БЕЗ ПАНЕЛЬКИ.
до слова, як туди логічно підключитись? Прямо лізти в сам замок? нема якоїсь графічної схеми або фото? :oops: сорі, якщо баян, але неможу знайти ніде.
Sympson,
ідея класна, я до речі розглядав ще варіант покопатись із реле, що вимикають ближнє і дальнє світло при вимкненому запаленні. Звісно із двома діодами як в інструкції на tavria.org.ua
1- зачем в замок? А на блоке предохранителей? Взять схему и смотреть.
2- проблема как была так и осталась- ничто не мешает просто забыть выключить тот же Блю,причем в самый неподходящий момент...
Кук,
якщо керуватись електросхемою http://www.shematic.net/images/pages/CAR/Tavria.jpg то мова іде про контакти Д та Е на блоці запобіжників? наскільки я зрозумів, вони матимуть + 12 лише із увімкненим запаленням?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot