Просмотр полной версии : Вернули позов на допрацювання
Подав, вернули...
Пишуть: "не чітко вказав ім'я відповідача, посада, і місце служби"
В позові в мене було (в шапці):
Відповідач:
Відділ ДАІ в Рівненській області м. Рівне, вул. С. Бандери, 14а тел.67-98-21
і ще в тексті:
„21” листопада 2009р. посадовою (службовою) особою відповідача – інспектором дорожньо-патрульної служби Не***им Ва**м Ми**м, складено протокол про адміністративне правопорушення №ВК 062*** та винесено постанову № ВК 054*** у справі про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 122 ч.1 щодо мене.
Я так понімаю, треба шапку виправити, і відповідачем поставити інспектора (хоча прошлий мій позов іменно з такою шапкою проканав, видать від судді залежить)
А які остальні н'юанси подачі повторного позову ? Треба щось писати про те, що це повторний, що помилки виправлено, додавати копію (чи оригінал) тих бумажок що оце мені прислали ?
Бошетунмай
22.12.2009, 18:38
каен, хватит нарушать уже :)
каен, хватит нарушать уже :)
да чьорд пабірі, зловили на візір, в кадрі 3 машини !
Але нарушаю я! бо інспектор так сказав.
(да і не їхав я там ті 82 кмч, макс 70, в мене було 3 тищі оборотов на 3 передачі, потім скільки раз провіряв це якраз в районі 70 кмч, ну ніяк не 82)
Бошетунмай
22.12.2009, 18:57
а.. ну тогда удачи.
в прнципе обидно
Hadgibey
23.12.2009, 03:13
Я так понімаю, треба шапку виправити, і відповідачем поставити інспектора (хоча прошлий мій позов іменно з такою шапкою проканав, видать від судді залежить)
А які остальні н'юанси подачі повторного позову ? Треба щось писати про те, що це повторний, що помилки виправлено, додавати копію (чи оригінал) тих бумажок що оце мені прислали ?
Це дійсно залежить тільки від судді.
Необхідно надати виправлений позов з врахуванням всіх зауважень (іноді неправильних, так як дана ухвала оскарженню не підлягає) вказаних в ухвалі суду. При цьому, при направленні до суду краще направити супровідний лист з текстом типу "на виконання ухвали про залишення позову без руху надсилаю позов з виправленням недоліків згідно ухвали суду", додати копію ухвали та 2 екз. позову із зазначенням додатків у супровідному листі...Якщо додатки до позову не змінились чи не добавились, то в супровідному листі необхідно вказати, що позов без додатків... Обов’язково необхідно вкластится в строк, зазначений в ухвалі....
Успіхів...
Необхідно надати виправлений позов з врахуванням всіх зауважень (іноді неправильних, так як дана ухвала оскарженню не підлягає) вказаних в ухвалі суду. При цьому, при направленні до суду краще направити супровідний лист з текстом типу "на виконання ухвали про залишення позову без руху надсилаю позов з виправленням недоліків згідно ухвали суду", додати копію ухвали та 2 екз. позову із зазначенням додатків у супровідному листі...Якщо додатки до позову не змінились чи не добавились, то в супровідному листі необхідно вказати, що позов без додатків... Обов’язково необхідно вкластится в строк, зазначений в ухвалі....
Успіхів...
О, спасіб, уже щось!
А нема случайно прімера такого листа?
Pussy Cat
23.12.2009, 03:58
Успіхів...
О, спасіб, уже щось!
А нема случайно прімера такого листа?
Так може ще виложити рішення про задовільне рішення суду?
Кто сказал,что "оскарженню не підлягає" А апеляция для чего?
Блин,ну зайдите,хоть для общего развития на форум при
www/ sai.gov.ua там это столько раз перетиралось,есть масса и примеров и образцов. ЛЕНЬ?
Hadgibey
23.12.2009, 12:44
Кто сказал,что "оскарженню не підлягає" А апеляция для чего?
Блин,ну зайдите,хоть для общего развития на форум при
www/ sai.gov.ua там это столько раз перетиралось,есть масса и примеров и образцов. ЛЕНЬ?
По цивільному законодавству ухвала про залишення позову без руху та повернення на доопроацювання оскарженню не підлягаю (саме ДАНА ухвала). В адміністративному судочинстві (згідно якого оскаржуються постанови ДАІ) нема ДООПРАЦЮВАННЯ, є повернення та залишення без розгляду. Тому або суддя наплутав із різними кодексами, або шановний Cayenne неточно сформулював питання. Скоріше суддя наплутав, бо в мене був такий самий випадок...
Приклад супровідного листа:
"До Криворізького районного суду
Дніпропетровської області
ПІБ
мешканець вул. _______, б. 29,
с._________,
Криворізького району,
Дніпропетровської області,
Інд. 53037
Позивач по справі за адміністративним позовом ПІБ (позивача) до посадова особа Будикіна Віталія Миколайовича старший сержант ІДПС Жовтневої роти ДПС при УДАІ УМВС України в Миколаївській області про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення
На виконання Ухвали Криворізького районного суду Дніпропетровської області про залишення без руху та надання строку до 02.12.2009 року для усунення недоліків в позовній заяві по адміністративній справі №2-а-___/2009 за адміністративним позовом ПІБ позивача до посадова особа Будикіна Віталія Миколайовича старший сержант ІДПС Жовтневої роти ДПС при УДАІ УМВС України в Миколаївській області про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення, надсилаю виправлену позовну заяву з усунутими недоліками, вказаними у вищезазначеній ухвалі.
Додатки: 1) копія Ухвали Криворізького районного суду Дніпропетровської області про залишення без руху та надання строку до 02.12.2009 року для усунення недоліків
2) адміністративний позов про визнання дій неправомірними та скасування постанови про адміністративне правопорушення в 3 екз. на 6 арк. без додатків.
27.11.2009 року (підпис) ПІБ"
http://www.autocentre.ua/blog/Evstigneev_Andrej_Sergeevich/delo_protiv_vizirja_vyigrano.html
Сонтехнег
24.12.2009, 21:29
Подав, вернули...
Відповідач:
ответчик - это конкретное лицо. в вашем случае это тот инспектор, который в протоколе указан, просто переписываем звание ФИО, должность и т п
а третье лицо - это организация, в нашем случае ГАИ
Подав, вернули...
Відповідач:
ответчик - это конкретное лицо. в вашем случае это тот инспектор, который в протоколе указан, просто переписываем звание ФИО, должность и т п
а третье лицо - это организация, в нашем случае ГАИ
Да я поняв, поміняв ответчика на інспектора, хоча раніше, в тому ж суді, я писав ответчика - ВДАІ, і все було отлічно, все залежить від судді.
Завтра понесу розпечатаю і в суд...
Ще б мені хтось таке розказав:
Мені треба временний ТП поміняти на постійний, Гаі посилають, бо в мене цей штраф висить, я казав, що він в суді, їм пофіг і треба бомажка.
Так от, що це за бомажка така, і де її можна роздобути ?
Сонтехнег
25.12.2009, 00:07
я в юстиции брал. но это не документ на спецбланке, а так ото.. делать им не фиг!
мне дали при наличии у меня штрафов
хотя база у них обширная :)
после некоторого разговра мне показали досье на меня, на отца и на брата
(у брата даже оказался штраф за непристойное поведение в общественном месте в нетрезвом состоянии :shock: ! )
у них есть всё!!
у меня не всплыли штрафы из днепропетровска (я там долго жил) и с разных трасс по украине
[mod:d1734c6502="Struk"]Умоляю, только не берите досье на меня - я же ваш модератор[/mod:d1734c6502]
Позов взяли, пісьмо сопроводітельне тоже.
Узнав по поводу справочки, щоб в гаі показати.
Писать заяву на ім'я судді і топати до секретаря.
Щось тіпа "Що справа знаходиться на розгляді і рішення по справі ще не винесено".
Вже після всіх бешаних вихідних піду за цим, зараз тупо лєнь.
я в юстиции брал. но это не документ на спецбланке, а так ото.. делать им не фиг!
мне дали при наличии у меня штрафов
хотя база у них обширная :)
после некоторого разговра мне показали досье на меня, на отца и на брата
(у брата даже оказался штраф за непристойное поведение в общественном месте в нетрезвом состоянии :shock: ! )
у них есть всё!!
у меня не всплыли штрафы из днепропетровска (я там долго жил) и с разных трасс по украине
Черт, а где такую базу купить? Неверю, что не продаетса.
Очевидно - в Юстиції :P
Сонтехнег
25.12.2009, 19:04
Зачем покупать - они бесплатно всё покажут и росскажут. Они ж заинтересованы что б платили по счетам. Иногда, кстати, сами звонят и говрят, что должен, мол, плати
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot