XamiL
29.01.2010, 11:46
Всім доброго дня!
Набридло мені їздити без музики, а після того як сперли мою магнітолу ставити щось дороге поки немає бажання. Вдома лежала старенька касетна магнітола HONDA CQ-YH5071L, у відмінному стані, але без колодок підключення. Питав колодки на базарі - кажуть під цю модель немає :( Ну це не велика проблема, проводку я уже розвів (просто припаявся до роз'єму і залив все це діло силіконом). Тепер постало питання що і куди підключати :) Знайшов схему розпіновки, але не всі позначення мені зрозумілі :oops:
Ітак, сама схема:
http://elsegra.com/Car%20pinouts/HONDA_datoteke/image002.gif
Напишу те що зрозуміло, з першої колодки:
RR, RL, FR, FL - тил і фронт;
GND - земля;
Tele/Mute - кнопка приглушувати звук при вхідному дзвінку;
ACC - живлення додаткових аксесуарів. В моєму випадку потрібно з'єднати з +, інакше магнітола не увімкнеться?
ILLum - підсвітка? підключати до габаритів?
SW+B - +12 на увімкнення підсилювача/активної антени?
B+ - просто + з акума (живлення магнітоли)?
Ну і друга колодка - тут я взагалі в непонятках. Є підозри що це роз'єм підключення СД-чейнджера, і, можливо, лінійного входу.
Прошу допомоги, роз'яснити що і куди підключається.
Набридло мені їздити без музики, а після того як сперли мою магнітолу ставити щось дороге поки немає бажання. Вдома лежала старенька касетна магнітола HONDA CQ-YH5071L, у відмінному стані, але без колодок підключення. Питав колодки на базарі - кажуть під цю модель немає :( Ну це не велика проблема, проводку я уже розвів (просто припаявся до роз'єму і залив все це діло силіконом). Тепер постало питання що і куди підключати :) Знайшов схему розпіновки, але не всі позначення мені зрозумілі :oops:
Ітак, сама схема:
http://elsegra.com/Car%20pinouts/HONDA_datoteke/image002.gif
Напишу те що зрозуміло, з першої колодки:
RR, RL, FR, FL - тил і фронт;
GND - земля;
Tele/Mute - кнопка приглушувати звук при вхідному дзвінку;
ACC - живлення додаткових аксесуарів. В моєму випадку потрібно з'єднати з +, інакше магнітола не увімкнеться?
ILLum - підсвітка? підключати до габаритів?
SW+B - +12 на увімкнення підсилювача/активної антени?
B+ - просто + з акума (живлення магнітоли)?
Ну і друга колодка - тут я взагалі в непонятках. Є підозри що це роз'єм підключення СД-чейнджера, і, можливо, лінійного входу.
Прошу допомоги, роз'яснити що і куди підключається.