Просмотр полной версии : Черные и Белые СТО Винницы
Ruslanbida
23.05.2010, 14:12
Предлагаю в этой теме делиться опытом ремонта на СТО.Поднимать хороших,и опускать криворуких мастеров.
Шиномонтаж на Чехова, 93
Однозначно в белое - не раз там ремонтировал калёсики и не только на таврюху, делают совесно и работают с хорошими материалами.
Обслуживают любые виды колсной техники :)
По джентельменскому договору на многие виды работ будет скидка до 50% для автомобилей с наклейкой Tavria.org.ua и Slavuta-club.info
тел. 096-311-30-15, 098-210-67-26
Шиномонтаж по 50рПеремоги 33 за бувшим дит.садком зараз банком Аваль
Хлопець бив себе пяткою в груди шо тавролиття він кучу поставив і збалансував, в результаті задні диски 2 рази балансували, 2 рази їздив до нього, бажання більше до нього немає!
Не СОВЕТУЮ! :axe: :axe: :axe:
Завжди раніше робив на світлофорі шо на перехресті біля бот саду як до аграрного, мабуть знову туда поїду.
:D
Alexxx_1982
26.05.2010, 07:54
Ruslanbida Непогано карби роблять на Немирівському шосе при виїзді із Винниці справа е двохетажний гараж (у кривого - так на нього кажуть у просонародді). А розвал-сходження на Вінничині -Авто що на Тяжилові.
карби роблять на Немирівському шосе
Останнім часом на нього багато жалоб, особисто я як їх користвуач - не вдоволений якістю їх роботи. Кому треба щоб вам поставили нові свічки і відкусили пласмасовий кінчик на клапані ЄППХ - то туди. В ЧОРНЕ і не іпе
Ruslanbida А розвал-сходження на Вінничині -Авто що на Тяжилові.
Підтверджую ВАТ "Вінничина-Авто" м. Вінниця, вул Ватутіна 172, т. 277996
Там не поганий сервіс, і хлопці наче не погано роблять, я там проходив ТО-0 більш меньш сподобалось, але коли оголосили суму (907,16) дух перехватило. По рахунку станом на 26.12.09р. розвал сходження-регулювання коштував (80грн.) . Після того як пройшов, дали карточку на знижки, а також через кілька днів зателефонувала дівчина і питала чи сподобався сервіс, які є зауваження "і де лижать ключі від хати і машини :-D "
AlexBrooy
26.05.2010, 22:19
доброго всем времени суток.
80 грн за сход-развал - сие круто, однако. 50 грн на за сатурном на ул. Пирогова. Мне понравилось. На обе машины мне делал, никаких вопросов (бмв и 1102).
По винничине-авто ситуевина следующая: если Сергей Петрович (типа заведующий по сервису) не гоняет их, то они дурака будут валять долго.
Сервіс і робота мені сподобалась, плюс я стояв над головою і дивився що вони роблять, нічого не пропало.
Alexxx_1982
08.06.2010, 01:53
Zvirr йо.. тв... ма...ь!! Сцепу можна і в Гайсині поміняти нафіг у Віницю машину гнати???, За 4 години чувак робить все шо нада. Нормально робить (Я заганяв йому в 8.00 а в 12.00 виїжджав). Я сам в нього міняв. Ціна питання 250грн.+запчастини твої.
Для того і існують клубні зустрічі, шоб там такі ньюанси обговорювати, а не тільки піва попіть ,і ліцом пощєлкать. :wink:
Так ніхто і не сказав де ходову можна зробити:
1. ТО тормоза + ручник.
2. Поміняти пильник на переднє ліве.
Электрика:
1. Горить запобыжник №3 (панель приборів)
Ruslanbida
09.06.2010, 19:31
Короче сегодня поменял все тормозные колодки.Заменил передние стойки.Поставил рем.комплект рулевой рейки.Ребята игрались пол дня.Итог 400 грн. за работу и 700 по запчастям.Машина едет заметно ярче.Ремонтировался в Тяжилове.Вот телефон мастера,зовут Ваня 0973606232.Пацаны вроде толковые.
DimitrikVin
12.06.2010, 10:23
Пилять и вот я просматриваю тему - и тоже не могу закинуть в реально белое!!!
Сколько было случаев - то режим работы не тот - то еще кие то приколы - типа из серии - "Оу нет я не буду это делать - это геморой" - Блин СТО Вы или не
Единственное - что мне понравилось - это наш клиент но я у него ни разу не был - это Авто - АС возле Сатурна - там очень красивенько усе)))))
Alexxx_1982
Тебе респект и уважение сегодня сутра ездил в Гайсин мастер ну просто спец все зделал отличьно поустранял кучю багов машинка ракета.
Вобщим Мастер Вася с Гайсина однозначно в БЕЛОЕ!!! Теперь буду все делать только у него!!!
slavik_vin
17.06.2010, 18:53
Ну если есть ноут с сом-портом, так адаптер можно и самому собрать, как самый простой (на 2 транзист.), так и более навернутый (на микрухах, под 5 и 12В), проги для диагностики бесплатные тоже есть в нете, да и перепрошивкой заняться мог бы, если знает что к чему.
Alexxx_1982
22.06.2010, 07:21
fsv За Гайсином (в сторону Умані) є зліва стара розібрана АЗС, а за нею СТО, ось там і є толковий карбюраторщик. Ось його тел:097-898-52-48 Вадім.
Коля "облснаб" 0636261028, ланос,сенс,таврия,славута,ш евроле, может и еще он смотрит и другие машины(((незнаю.про цену говорить заранее!!! возле АТЛ на барском шоссе, есть автосалон облснаб,там есть калитка через которую можна пройти на СТО(метров сто в калитку и налево)или за постом ГАИ(бывшим) если ехать из винницы, сразу поворот на право(перед заправкой) и там метров 200 и поворот на лево в железные ворота, и там все подорожке метров еще 200))) во намутил :-D если я неясно написал, так спросите у fsv? мы там вместе были
Развал-схождение, наконечники рулевых тяг, если договоритесь может поменять и передние стойки, замена опорных подшипников передних стоек, зовут Толя (если не ошибаюсь). рынок САТУРН, едем от кольца в сторону вишенки, сразу за рынком поворачваем на право и заезжаем на територию, прямо перед глазами боксы, над воротами большой надпись РАЗВАЛ-СХОЖДЕНИЕ, работает с 9.00 делает качественно, :lol: всегда к нему люди в очереди, потому приезжаем зараннее, развал схождение кажись 70гр.
ребята а сколько будит стоить поменять сцепление в виннице и главное какое СТО и за какой период времени они это зделают?
Менял прошлым летом на СТО которое находится за общагой ПЕДУНИВЕРА, которая стоит по ул. 50-летия Победы возле ЗАГСА(въезд с ул.Острожского). Обошлась работа тогда в 250 грн. в 12 дня машину пригнал в 18-30 забрал. Вроде всё нормуль было. Не жалуюсь :))
Серега, то що підкажеш де тормоза робити?
Тормоза хорошо делают на СТО на подъёме как ехать на Старый город ( раньше ул. Ворошилова называлась), если ехать на Тывровское шоссе. Где-то в районе въезда на кирпичный завод по правой стороне находится. Они на тормозах специализируются! Сам там делал и все друзяки. Никто не жаловался. У них и запчасти по всем тормозам на месте по нормальным ценам.
[SERЁGA]
19.07.2010, 16:41
70 грн немного... Хвалат развальщика на Немироском шосе - говорят суперпупер спец....
к стати там два развальщика.
перед поездкой на море заехал к тому что ближе к Виннице --- 60 грн.
сделал хорошо, перестало тянуть в право :D
А сам пользовался услугами данных товарищей?[/quote]
да и нераз :)
Пилять и вот я просматриваю тему - и тоже не могу закинуть в реально белое!!!
Сколько было случаев - то режим работы не тот - то еще кие то приколы - типа из серии - "Оу нет я не буду это делать - это геморой" - Блин СТО Вы или не
Единственное - что мне понравилось - это наш клиент но я у него ни разу не был - это Авто - АС возле Сатурна - там очень красивенько усе)))))
На АВТО-АСе менял ступицы и подшипники как-то годика полтора назад (Сергей начальником там) - так вот......НЕ СОВЕТУЮ!!! Может там уже пацаны поменялись, но те что были - реально не шарят!!!! (подробно могу рассказать тет-а-тет). ЧЁРНОЕ!!!!!! Исправили, кстати мне эту ситуацию со ступицами и подшипниками на СТО АНГАР-18 на Гниваньском шоссе(не доезжая до конечной Агроунивер, по левую сторону). Работают ребята без выходных, цены приемлемые, но нужно наперёд оговаривать стоимость. Плюс ещё и в том - что Сатурн авторынок рядом! Это - БЕЛОЕ (рекомендую)!!!
Alexxx_1982
03.08.2010, 16:05
Сьогодні розчарував магазин ан Щорса. Питалися впихнути покажчик палива старого зразка(із цифрами), тай ще якись він кокоцаний обтертий виявився, так що ще один такий прикол (перший раз намагалися фуфлове дзеркало всучити для монте) і в ЧОРНЕ. Дві жовті картки вже є ще одна і в ...
В Гайсине классный мастер Василий есть.Мы с фсв в этом убидились.
DMusic
В Гайсине классный мастер Василий есть.Мы с фсв в этом убидились.
И я его ставлю первого в ОДНОЗНАЧНО БЕЛОЕ.
за заправкой ОККО на против Сатурна, есть синий ларечек, где ребята делают амики. Мне с неразборных родных делфи сделали разборные( наточили резьбу с гайками), цена вопроса 100грн(за часика два сделали). еще за сотню сказал что прокачает, но у меня есть свой человек который это сделает. Так что думаю белое.
097-4557886 Вася Гайсин - Белое - делает всё
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=74625 - фотки тут
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=74625 - фотки тут.
Доречі Васі ще один +. Сьогодні (26082010) допоміг по телефону знайти ключ на 21, яким відкручується датчик тиску масла.
Підтверджую біле Колі з облснаба - витрати пального після його регулювання карба приблизно 6,5 (430 км на 27 літрах) - місто+трасса (з моєю манерою керування хто в курсі).
24.09. їхав біля Локомотива і по дорозі підшипник заднього колеса накрився(в бардачку був запасний).заїхав на СТО на Фрунзе(біля садіка).Збудив мужичка.підняв,розібрав...н чав вибивати підшипник ЛОМОМ.я кажу а шо нема сйомніка??? він каже: ОЙ,ЯКИЙ ТАМ СЙОМНІК...поки вибивав то чуть не заплакав..машину то жалко...собирав якось неакуратно....здер 60 грн і відправив мене...
короче в ЧОРНЕ
в 9 коперативі (Зарванці) дєдулька класно робе карбюратори, зажиганіє виставляє+вроді шось ше по мотору робе..недорого бере..класно все робить. гараж 358.він майже кожен день там.. 80978761974 дядя Петя.
Хто знает Сашу с сатурна, торгует запчастями ЗАЗ, ему большой респект и уважуха!!!
купил пластиковый корпус на кулису, поехал на эстакаду стал разбирать, а она ваще в хлам полный гамбец! время 17,00 и как рулить? позвонил Саше, так мол и так выручай!!!
Молодец мужик приехал, новую кулису привез, предложил помочь.
его не в белое, его в золотое, я так думаю!
Если говорим об одном и том же человеке то +1 меня тоже много раз выручал с запчастями,которые не мог найти
http://s57.radikal.ru/i156/1007/11/306ccd8d92e4.jpg (http://www.radikal.ru)
Класне сто при виїзді з Вінниці по Немирівському шоссе зправа,вартість регулировки карбюратора і зажиг... 200-250грн. все робля по приборах(мені робили---супер)
Alexxx_1982
25.10.2010, 22:56
Dok_777 Зараз вони трохи скур...ся, раніше добре робили + намагаються свої свічки Чемпіоновські впарити, а це не добре розводняк...
200-250 дороговато.дед (адрес якого писав вище) перебрав і перемив кабр+поставив свої нові прокладки(до нього можна іхати без запчастин у нього ними гараж забитий) +регулірував тросік підсосу(погано робив) і зажиганіє настроїв. і за все попросив 100грн
А скільки бере бензи після дідка?
я й незнаю скільки до нього брало)))вроді небагато хаває.
Dok_777 (http://tavria.org.ua/forum/member.php?u=16915) проверь работу електромагнитного клапана на карбюраторе, если носик откусили - едь и засовывай клапан им в одно место, пускай дают новый. Ибо говорят что делают "как с завода". Мож я погорячился, но мой клапан после них был успешно выброшен.
Alexxx_1982
26.10.2010, 19:43
fsv вони обрєзаніє роблять 100%, короче той гараж пропоную в СІРЕ (тобто на межі між чорним і білим).Поки що..
В мене полетіла різьба на ел.клапан-мені переточили на клапан від ВАЗ_2107(не електро)
Alexxx_1982
26.10.2010, 19:54
В мене полетіла різьба на ел.клапан-мені переточили на клапан від ВАЗ_2107(не електро)
А до цього в тебе який стояв клапан??? Хіба не електромагнітний???
Раніше був ел.клапан а тепер простий
Alexxx_1982
26.10.2010, 20:01
Як зрозуміти простий??
Там по-ходу просто звичайний жикльор з гайкою
[SERЁGA]
26.10.2010, 21:36
а Я: 8-)
як суровий Вінницький тавровод, вчора карб розбирав, і чистив простою малярною щіткою і бензином, і не парюсь,:yahoo:
ефект --- супер, жму на гашедку, і воно пля їде :D
Сер, заїдь до мене, подивимось на твое пламя в циліндрі через лінзу))
[SERЁGA]
26.10.2010, 21:44
Серий, та мені "нас рать" --- не путати з ругательством :D
як там воно згорає, мені важливо шоб ця тварьюка їхала коли я жму на газ!! --- коли тупе ваапше ньє прьоть 8-)
Сер, заїдь до мене, подивимось на твое пламя в циліндрі через лінзу))
Сирога діло говорить :cool: , а саме мова іде про холості і витрату на холостих, а вона ой як зараз актуальна при прогріві :yahoo:
да і можна подивитись недовго чи правильні жикльри підібрані, але для цого нада газанути і потримати десь на 1800-2200 обертах(орієнтовно), полумя спочатку буде червоним, рижим а потім повинно посиніти
от то значить нормальна витрата пального :yes:
Сирога діло говорить :cool: , а саме мова іде про холості і витрату на холостих, а вона ой як зараз актуальна при прогріві :yahoo:
да і можна подивитись недовго чи правильні жикльри підібрані, але для цого нада газанути і потримати десь на 1800-2200 обертах(орієнтовно), полумя спочатку буде червоним, рижим а потім повинно посиніти
А если не посинеет тогда шо делать?
tovaroved
27.10.2010, 21:40
синьки в бак сыпануть ?
[SERЁGA]
28.10.2010, 00:54
синьки в бак сыпануть ?
:-D :-D :-D
ПаЦЦталом!
А если не посинеет тогда шо делать?
пилите, шура пилите, они золотыэ, я про бензин, який буде згорати у вас червоним кольором :D
Шановний, при прогріві Ви збагачуєте суміш прикриваючи повітряну заслонку, автоматично привідкривається і дросельна.
В інструкції до ИКС-1 рекомендується перевіряти якість суміші не більше ніж 1200 обертів двигуна:mad:, а то лінзи можуть випадково вилетіти в око.
Шановний, при прогріві Ви збагачуєте суміш прикриваючи повітряну заслонку, автоматично привідкривається і дросельна.
В інструкції до ИКС-1 рекомендується перевіряти якість суміші не більше ніж 1200 обертів двигуна:mad:, а то лінзи можуть випадково вилетіти в око.
ну знаєм єто тоже, але чухалось і зробили, газанули несильно і потримали десь 2-4 сек. не більше, все видно
[SERЁGA]
06.11.2010, 14:03
іпать, які ви всі чемні, і виховані...
....говнофорум уже не торт....
ЫЫЫЫЫЫЫЫыыыыыыыыыыыыыыыыы ыыыыыыыыыы.......................
ПюСю сорі за офтоп.
ShurikStar2007
11.11.2010, 23:33
А рихтовщики добрі є? :)
ПАРТИЗАН
12.11.2010, 10:41
на старом городе сто . возле заз магазина. володя исправляет и переваривает усе.хороший хлопец и берет недорого. подьедь поговори покажи фото.
А рихтовщики добрі є? :)
мені рихтували на Поляні, то вартість однієї дверки була 50$. fsv результат роботи бачив...
мені рихтували на Поляні, то вартість однієї дверки була 50$. fsv результат роботи бачив...
ts.. Нікому не кажи шо рихтували.. Там не видно.
Alexxx_1982
12.11.2010, 22:25
ts.. Нікому не кажи шо рихтували.. Там не видно.
тс-с, а ніхто і не чув....
ShurikStar2007
13.11.2010, 00:20
Дякую хлопці.... потрохи хочу розузнати що до чого, а потім приму остаточне рішення...може ще побігає красуня...а то перекупам віддавати за 3000 грн якось жалко...
ПАРТИЗАН
13.11.2010, 11:19
а скоко щас кузов в гр.? до весны и перекинув железо.
ShurikStar2007
13.11.2010, 12:31
поки що мені голий кузов не попадався в нормальному стані... як варіант купити славку з під таксі з нормальним кузовом, все необхідне продати, своє перекинути і кататися, але є одна проблемка - моє авто стоїть на реєстрації у луганській обл. вот і якщо техпаспорт міняється по місцю реєстрації то якось не зручно мотатися туди сюди щоб тільки замінити техпаспорт з новим номером кузова...
ПАРТИЗАН
13.11.2010, 20:11
пробуй менять тут. кузов всеравно предявлять надо.вообщем консультируйся в гаи.
Alexxx_1982
14.11.2010, 22:07
а скоко щас кузов в гр.? до весны и перекинув железо.
Ось тут про кузов можна пробити
http://avtozapchasti-zaz.uaprom.net/product_list
Ось тут про кузов можна пробити
http://avtozapchasti-zaz.uaprom.net/product_list
точніше тут (http://avtozapchasti-zaz.uaprom.net/p216950-kuzov-zaz-110240.html)
18 960 грн./шт.С документами на машину, номерами, доверенностью, актом приема-передачи и разрешением ГАИ на установку
У мну знайомий перекидав з тавра гнилого в новий кузов Славки років 4 назад, половину запчастів купляв нові, шось брав б/у але потім стільки гемору було з ментами, якшо нема знайомих , або ускорителей то даже і не пробуй, не вистачить життя і денег
хіба шо ти настирний і наглий?:mafia:
ShurikStar2007
16.11.2010, 13:28
Був би я у себе за пропискою то міняв би кузов та не парився...але в такій ситуації мені вигідніше все поремонтувати - і нерви целіше, і бабло....орієнтовно прикинув на запчастини треба біля 5000 грн + ціна за роботу по сварці, ріхтовці та окрасці..
[SERЁGA]
16.11.2010, 13:42
орієнтовно прикинув на запчастини треба біля 5000 грн + ціна за роботу по сварці, ріхтовці та окрасці..
ХЗ, напевно в цю суму не влізеш :(, хотя...
ShurikStar2007
16.11.2010, 21:48
Ну це ж сума на запчастини лише... а вот скільки робота потягне не відомо...
СТО "НЕМИРІВ_Авто" БІЛЕ!!!
м.Немирів, вул. Горького 4,Б
Розвал-сходження на славку строго 72 грн. + бамажка-отчёт з вуглами і проч.
Всьо підскажуть і розкажуть. Відношення як до клієнта.
Виконують всі роботи по будь-якому ремонту будь-яких авто.
тел СТО - 043. 312-26-89 , моб. власника 067-430-19-81 Глиняний Сергій Вікторович
П.С. Я піпец який довольний. На другому поверсі кафешка. Кава - 3 грн))). Прикольні дереяні столики, зроблено все з дерева, під старину.
П.П.С. Якщо буде потрібно - прокатаюсь туди з вами
тел СТО - 043. 312-26-89 , моб. власника 067-430-19-81 Глиняний Сергій Вікторович
П.С. Я піпец який довольний. На другому поверсі кафешка. Кава - 3 грн))). Прикольні дереяні столики, зроблено все з дерева, під старину.
краще стала їхати ? накат?
Після криворуких Вінницьких - вона стала "триматись дороги" навіть на "стиральній дошці"+ чим більша швидкість - тим тяжче повернути кермо
ПАРТИЗАН
17.11.2010, 11:06
еще раз про развал. алексей во дворе бани на первомайской. боксы. делает все хорошо и накат и руль правильно стоит. а рядом сразу рембаза.нариканий ну никаких.
дед саша с сатурна на которого были надежды-и роскажет и покажет и книгу достанет.рассказал мля:меняю ВВ провода по совету кабюраторщика(стояи тесловские),дед-бери эти американские то что надо(сцука в красной какрт. коробке)поставил,изменений 0 но решил не париться и теслу кинул на работе.утро-троит-грешил на все кроме америки.ВЧЕРА брундуляк покупает провода АМЕРИКАНСКИЕ и недает мне покоя(я менял),троит.ставлю старые все гуд.ЗАВТРА дед идет на... В ЧЕРНОЕ.:evil:
Alexxx_1982
30.11.2010, 01:09
Дєда Сашка на заслужену пенсію під бік бабулі.
[SERЁGA]
01.12.2010, 10:57
заправка "шел" между 600-лет и Ляли ратушной в ЧЕРНОЕ,
В УГОЛЬНО ЧЕРНОЕ!!!!
после заправки, машина тупо глохла, посадил акум, и подозрение на курбуратор (там либо вода замерзла, либо он забит присадками)
подозреваю, что я заправился остатками "летнего" бенза,
что то такое слышал что есть летний и зимний, хз???
SchranZnbasser
01.12.2010, 11:00
есть летний и зимний,но не у нас))))
у нас есть 92 бенз,и все!!остальные-это 92+разное количество и качество присадок((
[SERЁGA]
01.12.2010, 11:04
вот-вот!!!
короче шеловцы потеряли одного клиента, больше никада у них не заправлюсь!!!
Внесу свои пять копеек
Заправка шелл между 600-летия и ляли в топку, бензин не ахти и самое главное что они чрезмерно навязывают свой V-POWER, в черный.
Александр Петрович на сатурне по запчастям в белый однозначно.
Магазин на Локомотиве в белый.
Лучший развал в городе по моему, и не только, мнению развал это на чкалова, за к-р Россия. В белый.
Сервисом в основном пользуюсь На Хм. шоссе возле АТЛ, Винницаоблснаб, заезд правда неудобный у них, раньше это был авторизованый сервис по ЗАЗу. В белый.
Внесу свои пять копеек
Заправка шелл между 600-летия и ляли в топку, бензин не ахти и самое главное что они чрезмерно навязывают свой V-POWER, в черный.
Александр Петрович на сатурне по запчастям в белый однозначно.
Магазин на Локомотиве в белый.
дед саша інколи може впарити хрень, але нада його дабивати тоді розколиться
а на локомотиві трохи ціну гнуть, і якшо деда немає то остальні продавці ніфіга не тямлять, я б сказав в сіре
дед саша інколи може впарити хрень, але нада його дабивати тоді розколиться
а на локомотиві трохи ціну гнуть, і якшо деда немає то остальні продавці ніфіга не тямлять, я б сказав в сіре
Я декілька разів в них був, то ціни приємніші ніж в Олександра Петровича.
Лучший развал в городе по моему, и не только, мнению развал это на чкалова, за к-р Россия. В белый.
Сервисом в основном пользуюсь На Хм. шоссе возле АТЛ, Винницаоблснаб, заезд правда неудобный у них, раньше это был авторизованый сервис по ЗАЗу. В белый.
у Юры на развале был трижды подряддддд итог-таки тянет влево,руль набекрень!!!!!
облснаб-алкаши и срали они на всех,тормоза 14 раз оставлял им тачку-и голяк не победили!!коля красавчик
у Юры на развале был трижды подряддддд итог-таки тянет влево,руль набекрень!!!!!
облснаб-алкаши и срали они на всех,тормоза 14 раз оставлял им тачку-и голяк не победили!!коля красавчик
Коля по электронике красавчик, от Леонидовича вположительные впечатления и Серега быстро, качественно и недорого ремонтировал...
Облснаб рекомендовал менять сцепу в сборе в то время как у меня палец с сателитами добивал корпус дифференциала.
Коля д`артаньян. Он не при делах.
Ну, однозначный вывод что выбор автосервиса как выбор жены. Кому-то подойдет, а кто-то лоханется на таком же выборе. Ведь нету однозначного мнения по поводу компетентности конкретных мастеров в этом топике. Или я не прав? Есть сервис в нашем городе в котором вытянут любую занозу с моей машины?
П.П.С. Якщо буде потрібно - прокатаюсь туди з вами
да робив я там розвал-сходження. одну сторону підтягнули, бо другу не міг чи не хтів відкручувати, чи важко було добратися. В результаті виворот руля в водну сторону більший був, в іншу - менший. і не одному мені так там зробили( від багатьох чув про таку роботу того СТО)
Я декілька разів в них був, то ціни приємніші ніж в Олександра Петровича.
а хто сказав шо дед саша ціни не ломе? це ж базар
поки мене устраювало повністю Деталь пост1 (http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=29334)
вроде сирога на тяжилові знайшов нормальну по цінах оптово-роздрібну базу
да робив я там розвал-сходження. одну сторону підтягнули, бо другу не міг чи не хтів відкручувати, чи важко було добратися. В результаті виворот руля в водну сторону більший був, в іншу - менший. і не одному мені так там зробили( від багатьох чув про таку роботу того СТО)
Після їхнього розвал-схода і машинка дороги тримається, і виворіт в обидві сторони як потрібно
Після їхнього розвал-схода і машинка дороги тримається, і виворіт в обидві сторони як потрібно
можливо тобі вже друга людина робила
Распечатку дали. До и после.
Распечатку дали. До и после.
ну в розпічатці ж радіуса виворота руля немає в різні сторони( мені теж давали)...
Рихтовщик Сергей, тел 067 758 40 30
находится на поляне-2.
работу делает на совесть!!!
Кто решил порегулировать карбюратор - карбюратощик Славик седьмой коператив, делает - бомба.
Телефон:
+1000тищ чувак шарит в карбах,он и мне когда то настраивал,да и присутствовал при настройке 2х карбов на 2106-тема.
Да, когда он мне крутил карбюратор - так он мне сказал где заводске запчасти а где с ремкомплекта.
скільки взяв денег шоб пошаманити над карбом???
+ чим вас ФСВ не влаштовую.тоже нормально карби робе...він суровий шо в -20 працює)))
Взал 60 гривен.
ФСВ карабельники тоже крутит?
Взал 60 гривен.
ФСВ карабельники тоже крутит?
якшо договоришся то шось друге покрутить
[SERЁGA]
22.02.2011, 11:29
Кто решил порегулировать карбюратор - карбюратощик Славик седьмой коператив, делает - бомба.
Телефон:
"]кагбе намек Телефон: ???
я тоже могу посоветовать Жору с десятого коператива :-D
Alexxx_1982
07.03.2011, 14:48
АЗС окко в чорне із-за із ціни на бенз!!! 95-й 9.59!!грн\л
5+ Заправка Укртатнафта на Юності. 10.20-95,9.80-92й. На першому-ракета,на другому тяга,як в бульдозера. Октан корректор вимкнув по непотрібності.Правда витрата 95-го завелика,хоча їзда містом фтапакь-9 літрів(тішився прийомом)-нормально.Позасікаю 92-й.Машинка не така прудка,але тягне відмінно.Коротше-перевірив-РЕСПЕКТ!!!!
Alexxx_1982
06.06.2011, 18:50
АЗС ОККО у Іллінцях 95-й 10,20грн/л, у Погребищах на АЗС ОККО 95-й 10,55грн/л.!!
Не зрозуміло різницю у ціні на АЗС однієї фірми???
В Іллінцях заправлявся на ОККО бензин 95-й нормуль.
А я заправился сегодня на ОККО 92 гуавно
Paganel_vn
07.06.2011, 18:18
еще раз про развал. алексей во дворе бани на первомайской. боксы. делает все хорошо и накат и руль правильно стоит. а рядом сразу рембаза.нариканий ну никаких.
+1 подтверждаю сам делал не раз у него развал. Рулится после него легко.
А можно его адрес поточнее и сколько стоит розвал
ПАРТИЗАН
10.06.2011, 10:19
на таврийку 60гр.
;1047155']кагбе намек Телефон: ???
я тоже могу посоветовать Жору с десятого коператива :-D
Карбюраторщик Славик тел. +380672749014
ПАРТИЗАН
20.06.2011, 14:18
наварил на концы колодок по 1.5 мм изза износа барабана. и всех делов. ручник опять в работе.
Это карбюраторщик, он зимой не работает. Делает класно.
;1235733']гаражный дядя Петя
отличный карбюраторщик!!!
все они харашо трусят и машина в поле действия ихнего хорошо едит,ты катни косарь и напишеш не только о пете а и о славе.валере и тех троих что я те номера дал.во!!!!!!
а пока среднее не вы берет машинка твоя среди 5-6 и сам не поможеш...до тех пор:wall:,я их прошлой осенью 8 испробовал да и 1370 потратил,шоб знал шо они такие купил бы NEW карбуль-два(на то время)
:mad:всё думал вот он Б О Г,а со следующим оказалось лох
наварил на концы колодок по 1.5 мм изза износа барабана. и всех делов. ручник опять в работе.
так делают на многих иномарках
той дед зажиганіє виставляє по звуку(пуку).після нього мну ФСВ настроював заново.
+
на неміровском шосе робив розвал.розвал може і непоганий(70грн) но сам мужик бидлота.неправильно себе поводе з клієнтом.матюкався очень:) мужиКа в ЧОРНЕ.хай навчиться себе стримувати і правильно поводити.
Сегодня был у гальванщиков на Тяжике (если ехать в сторону Турбова, то слева перед заправкой поворот налево). Диагностика, восстановление мертвых акумов. Очень толковое оборудование и люди с многотомником по физике и химии в голове.
Andrey83
04.12.2011, 01:45
Вітання всім!
Є автомобіль таврія.
Порадьте гарне СТО, або майстра в нашому регіоні (а саме в містах Вінниці, Тульчині, Немирові, чи Гайсині). Наразі необхідно відрегулювати клапана, карб, запалення, заміна всіх рідин та гальмівних шлангів, ну і перевірити все інше.
Дякую!
це можеш сам зробити за день.якшо нехочеш(невмієш) то до Васі (гайсин) телефон повинен в цій темі бути.
можешь подъехать к _АНТОН_ (http://tavria.org.ua/forum/member.php?u=9646) и договориться. Всё поможет сделать.
Andrey83
04.12.2011, 16:56
Сам робити точно не буду, тому що ні карб. ні клапана добре не відрегулюю, та й витрачу купу часу, а результату може не бути.
Ще є бажання поставиту вакуум.
Сам робити точно не буду, тому що ні карб. ні клапана добре не відрегулюю, та й витрачу купу часу, а результату може не бути.
Ще є бажання поставиту вакуум.
Знаешь сколько вакуум стоит?? То сразу пропадёт желание его ставить
Andrey83
04.12.2011, 23:13
Приблизно 300 грн., але ще мабуть ГТЦ треба буде замінити (машина 2002р.) та тормозні трубки. В загальному десь виходить 500грн.
Ідея замінити виникла, тому що тормоза в таврії дуже погані, була колись славута з вакуумом - наче краще, але можливо так здавалось через те що легше натискати на педаль, а тормозний шлях такий же?
С вукумником лучше, педаль мягкая берёт тормоз гдето в среднем положении педали, всё зависит от регулировки вакуумного усилителя, без усилителя педаль берёт сразу только нужно сильнее душить. У меня его нет и я привык без него.
Alexxx_1982
04.12.2011, 23:30
Andrey83 звідки сам??
Ідея погана, так як з/ч дорогі+час на переобладнання. Так як дана операція вже є переобладнанням, і тому коли попадеш на грамотного гаєра, а їх у цих питаннях більше ніж у плані законів і ПДР, то можеш влипнути. Сам колись мав таку задумку на попередній машині(2002рв), але після розмов і консультацій із працівниками ГАЇ і мрео таке бажання пропало. Якщо гаєр на трсі не спалить то експерт у МРЕО точно знайде. І відмовки типу на тавріях стоять не прокатить.
А на тему гальм чи погані то не потрібно намагатися із130км/год скинути швидкість на 0 за 30-50метрів (як мерси і макларени із модними гальмівними системами.), тим самим перегрівши колодки і потім говорити що гальма погані. Вистачає їх із головою.
А на автомобілях без вакуума потрібно не лінуватися і трохи сильніше давити на педальку.
У Олега Ганджубаса самопально установлен вакумник, просто удлинили трубки, и причём тут гаери вакумнику, ті же не меняешь тормозную систему.
Alexxx_1982
04.12.2011, 23:57
Serioga ти же не міняєш, але вносиш ЗМІНИ, а це по наших закоНАХ карається.
Так само при чому тут двигло1,5л на ТАЗові "копійці" і спробуй із тким чудом в мрео питання вирішити :yes:, при чому тут установлені додатково паливні баки, на КамАЗах,
тут також не міняють паливну систему (СОЛЕКСА не ставлять :)), а переобладнують.
Можеш якщо цікаво у камазистів розпитати як їх на дорогах і у які пози ставлять за баки, ресивери, кузова, доварені спальніки до кабін, при чому знають чітко із яких років і на яких модифікаціях що ставилося де і як!! Особливо вумніки у КІРОВОГРАДІ...
І взагалі ти неуважно читаєш, я цим питанням цікавився у мрео, гаєрів, при чому один із яких експерт у мрео. Який чітко розповів на яких модифікаціях і в яких роках що і куда ставилося. Так що те що у Олега стоїть самопальний вакуум це одне, але коли його типу хтось спалить то буде трохи неприємно..
І те що у Васі, Гріші стоїть гвноксенон також до пори до часу...
PS: Я тобі конкретно привів приклади із життя з якими я стикався, а не роздуми на вільну тему гаєр-вакуум-пофіг.., тощо.
Andrey83
05.12.2011, 00:36
Alexxx 1982
Сам родом з Тульчина.
Про переобладнання це ти вірно, але я не думаю, що хтось розбереться.
Зі 130 взагалі не тормозить, а просто гудить(на таврії так не потрібно їздити).
Serioga ти же не міняєш, але вносиш ЗМІНИ, а це по наших закоНАХ карається.
Ага. Но не наказывется тогда, если эти усовершенствования выпущены заводом. 1102 - а с вакумником или без была - как твой гаер докажет?
Надо ставить ящетаю
товар сертефыкаований в украъны для цыэъ марки, а там хай докаже в суды
такий приклад Тавротытани, з заводу не ставили, але сертефыкат э, пашлы всы менти в ...
Alexxx_1982
07.12.2011, 15:00
Andrey83 на лікування можеш до ВАСІ у Гайсин залетіти, до нього навіть із Вінниці хлопці табунами приїзджали, до сьогодні негативних відгуків 0 (нуль)
PS: звідки про хворум(клюб) дізнався??
Andrey83
07.12.2011, 23:37
Andrey83 на лікування можеш до ВАСІ у Гайсин залетіти, до нього навіть із Вінниці хлопці табунами приїзджали, до сьогодні негативних відгуків 0 (нуль)
PS: звідки про хворум(клюб) дізнався??
Про форум з Google. А з авто АНТОН обіцяв допомогти.
Сегодня обслуживался на СТО "смотрите на мир сквозь наши стёкла"
Шустрый клеет как положено. Я про стекло.
Обращайтесь - не пожалеете. Телефончик должен быть у каждого винницкого тавровода. Замена стекла фары - 20 минут. Приятный собеседник и человек.
Рекомендую!
Ваванидзе
14.12.2011, 00:37
тю, я шустрому вже должен, должен, должен........
вот як розыйтись, вын вже якось придумаэ, я тыльки там усегда!!!!!!!!!
Вчера менял передний ступичный подшипник. 20 грн и 20 минут, правда на снятой стойке. 300 метров от меня новая СТОшка. Заодно масло в тавроне поменял - 120 грн, какоето австрийское+фильтр 35 большой мановский. Убедили, что масло классное. Не переживаю - ибо монтировка 1,5 метра)).
Так шо в белое. Прочитаю название - выложу
тонировщеГ АНТОН напротив сатурна в БЕЛОЕ однозначно
Всім привіт!Приймайте на форум!!!!Підкажіть будь ласка нормальні СТО в Вінниці!?
ПАРТИЗАН
18.10.2013, 21:07
здоров. а че сломал в авто?
что делать нужно по машинке?
Стінка мотора та де свічки в маслі але пускає не з під клапанної кришки!Потрібно зробити!
ПАРТИЗАН
18.10.2013, 21:13
Стінка мотора та де свічки в маслі але пускає не з під клапанної кришки!Потрібно зробити!
еще раз только по другому.
Що означає по другому??Мотор в маслі!І якщо можна адресу сто або номер телефону!Дякую!
ПАРТИЗАН
18.10.2013, 22:03
посмотри есть ли на месте щуп масла. и мотор в разных местах в масле может говорить о проблемме.
Щуп на місці!Мотор з протилежної сторони в маслі!
ПАРТИЗАН
19.10.2013, 10:29
фильтр масла не закручен. бензонасос пускает .крышка клапанов гдето травит. а как расход масла?
Фільтр закручений,карба немає,прокладка під клапанною кришкою нова!Розходу немає ну може грам 100за 10тис.км
фильтр масла не закручен. бензонасос пускает .крышка клапанов гдето травит. а как расход масла?
а трубка с сапуна где??? и какая??? может сапуном масло и плюет
кому стойки качать? у мну на сто появился мастер шарящий в этом вопросе мои уже в процессе
ElectricMobile
21.10.2013, 17:15
кому стойки качать? у мну на сто появился мастер шарящий в этом вопросе мои уже в процессеЯка ціна, та гарантійний термін?
100 пара,гарантия- с мастером говорить буш
Если много то опт будет? У меня есть пары 3-4.
приезжаеш
закомлю
беседуете
все довольны
ShurikStar2007
25.10.2013, 08:55
кому стойки качать? у мну на сто появился мастер шарящий в этом вопросе мои уже в процессе
Прокачаешь, прокатишь. мои еще целые, но чувствую в ближайший год придет за ними мать чесная ;-)
думаю что не успееш я ток ходовку поменял,а прокачал те что снял
Sanek 1.2i
04.08.2014, 10:19
Майоров Витя, старый город - все кроме сварки.
P.S. Удалил номер поскольку мастер передумал давать свой телефон в открытый доступ.
del
Сорри за оффтоп, но зачем удалил пост? Тема то нужная и актуальная как минимум для таких лаптей как я. Жаль что никто не делится инфой, ну не вериться что прям все сами ремонтируются.
ПАРТИЗАН
11.08.2014, 20:11
Сорри за оффтоп, но зачем удалил пост? Тема то нужная и актуальная как минимум для таких лаптей как я. Жаль что никто не делится инфой, ну не вериться что прям все сами ремонтируются.
и чего хочешь узнать?
и чего хочешь узнать?
на данный момент, где подешевле поменять прокладку на штанах и маховик, а лучше венец на маховике.
ПАРТИЗАН
11.08.2014, 20:37
на данный момент, где подешевле поменять прокладку на штанах и маховик, а лучше венец на маховике.
сколько подешевле в твоем понимании?
Mironico
22.01.2015, 12:11
Ищу мастера/сервис по зазам чтобы посмотрели машину нормально.
Самому некогда разбираться.
Посоветуйте плиз.
Текущие проблемы:
Глохнет на холостых.
Посмотреть к глушителю.
Ну и в общем глянуть.
Сенк.
Олег5502
22.01.2015, 20:41
Мастер Вадим конец Стахурского 0638303424
Mironico
22.01.2015, 20:43
Сенк!
Mironico
20.07.2015, 11:24
Посоветуйте СТО плиз в Виннице.
На данный момент хочу:
1. Поменять задние колодки
2. Поменять масло и фильтра
3. Померять компрессию.
4. Выяснить почему воняеть бензой в салоне.
Самому просто нет времени заниматься.
Сенк.
Вячеславиг
20.07.2015, 11:34
Посоветуйте СТО плиз в Виннице.
На данный момент хочу:
1. Поменять задние колодки
2. Поменять масло и фильтра
3. Померять компрессию.
4. Выяснить почему воняеть бензой в салоне.
Самому просто нет времени заниматься.
Сенк.
я бы обратился к Паше на Ватутина тел. 067 398 74 18
Ребята, подскажите людей которые правильно по технологии и красиво погрунтуют,покрасят новую дверку (в транспортировочном грунте).Джерман не предлагать.
Спасибо!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot