Просмотр полной версии : Коммерция: меняю газовый баллон
Чего у меня есть: тороидальный газовый баллон Atiker объемом 43 л, мультиклапан Tomasetto, стрелочный указатель уровня и двухпроводной датчик на показометр. Отсекатель настроен на 35 л.
Чего я хочу: цилиндрический баллон на 50 и больше л.
Предпочту обмен, но если кому-то нужен мой баллон за деньги - пишите в личку, обсудим.
andreybelov
29.05.2010, 11:03
а че 35 литров нехватает? или размещать неудобно?
Оба варианта.
И объем маловат, и планируется перенос газобаллона на место бензобака
andreybelov
29.05.2010, 11:23
тебе надо покороче и потолще в диаметре?
Мне лучше заранее знать размеры, дабы можно было примериться и понять - встанет ли
Юрій Тернопіль
30.05.2010, 07:46
В мене такий самий балон. Не поможу. :(
Цікава ідея. Хочеш ВЗАГАЛІ викинути бензобак і їздити тільки на газі? Якщо, так зробиш, - будь-ласка, дай знати. Фото і т.д. Можна в лічку. Якщо не жалко. :D
В мене такий самий балон. Не поможу. :(
Цікава ідея. Хочеш ВЗАГАЛІ викинути бензобак і їздити тільки на газі? Якщо, так зробиш, - будь-ласка, дай знати. Фото і т.д. Можна в лічку. Якщо не жалко. :D
Що стосовно Таврії - там вже це реалізовано, досить давно.
Тепер черга Субару, тут доведеться трохи пововтузитись.
Що саме цікавить?
Юрій Тернопіль
31.05.2010, 08:03
Цікавить:
1. їздиш взагалі без бензину?
2. як їдеш,коли закінчується газ? Як зимою заводиш?
3. який балон замість б.бака і як він там кріпиться? Якщо можна, фото, будь-ласка.
1. Взагалі без бензину.
2. Щоб газ не закінчувався, його треба своєчасно заправляти :) (це стосується, думаю, усіх видів палива)
Взимку використовую електропідігрів редуктора.
3. Фото ще немає. На словах: порізане днище автомобіля, зі шматка металу від якогось там автодаху сформована ніша для балону, в яку він просто кладеться з боку салону
Спитай про обмін в установщиків, в тебе не якесь говно балон, а нормальний! Вони думаю погодяться обміняти.
Головне товарний вигляд :D
у меня есть балон. 50л, с мультиклапаном... в ЛС
є балон на 60 літрів, мультиклапан BRC
довжина 95 см, діаметр 29 см
Взимку використовую електропідігрів редуктора.
А как это организовано? Или я чето пропустил?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot