Просмотр полной версии : вода під водійським ковриком.
натікло нефігову калюжу під водійський коврик.
помітив випадково, рішив витянуть коврики протрусить а там аж чвакає...
думається мені що черпанув, бо в той день форсував з креном вліво офігенну калюжу, але точного місця і часу прориву гідроізоляції не зафіксовано то є сумніви: воно то вже майже висохло, погода сприяє, але ж може десь і в другому місці затікать, по дверях якихось патьоків не бачив, зі сторони лобового впринципі теж ні, але я і не придивлявся. куда ще стоїть подивитись на всяк випадок і що замазать герметиком?
п.с. оказується в мене там шумки немєряно :)
Герметиком по всему периметру уплотнителя лобового стекла. Прямо под уплотнитель, то что лишнее выдавится сразу вытирай.
про всяк випадок перевір, можливо то з пічки охолоджувальна рідина тече
про всяк випадок перевір, можливо то з пічки охолоджувальна рідина тече
вода. точно.
та й тосол на пасажирський тіче, проходили вже :)
Какая машина? Год выпуска?
Ну, рано еще чтоб прогнил пол до дыр. Под уплотнителем 90% всех протеканий воды.
Была такая шняга. Когда ставил ЭСП провода пустил не внутрь двери, а под карточку. При закрытии жгут давил на уплотнитель и отгинал его. Как следствие в дождь вода стекающая по уплотнителю двери попадала в салон, стекая по пластику порога. И я вот не замечал, пока в очередной раз не решился попылесотить салон :) А там лужа :)
Вот такая влажная история.
насчот де черпалось є декілька варіантів: 1. через уплотнітель водійської дверки там де провода на колонки і ЦЗ коряво лежать або зверху там якийсь провод непонятний через стойку проходить і відповідно в місці де пластмаса стойки стикається з уплотнітельом є дира , 2. через заглушки під капотом, коли міняв трос спідометра та заглушка була чимось здорово замазана, назад поставив її ж без мазання (ну то врядлі, бо задовіга води було). 3. через лобове під уплотнітельом. більше нічого підозрілого.
впринципі всі питання легко вирішить, уплотнітель новий кину, герметиком все перемажу, провода перекинуть та й ділов там.....
Я себе шовным герметиком мазал на полиуретановой основе, липнет намертво и остается элластичным.
а вода то ішла через трос сцепи, там заглушка вилетіла.... і по замоченості ковриків збігається.....
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot