Вход

Просмотр полной версии : Приємні враження від МТХ

Рост ®
01.12.2005, 16:56
Я вже тут десь в одній темі згадував, що випробував МТХ 5508-44, 8" сабвуферну головку, яка за ТТХ повинна грати у 8-9 літрах об`єму. І таки грає. При чому рівненько. Ну і 2 котушки х 4Ом теж дають поле для творчості.
Т/С - Fs 35Гц, Vas 10л, Qts 0,656.
Ну і ось такий корпус соорудив, декоративна обробка вінілом (вийшло несподівано добре, народ думає, що це фірмовий корпус :) , а несподівано, бо саби вінілом обтягую вперше).
Цей саб на фото. Вибачайте за якість, фотографував своїм комунікатором.

А ще помучив вчора Роад Тундер 12", теж двообмотковий, так попри дещо хиленький (в порівнянні з 55-ю лінійко звичайно), вигляд теж дуже незле зарекомендував себе в 30-літровому ящику, а з огляду на зовсім невисоку ціну - дуже хороший бюджетний варіант.

ПС. Я взагалі якось ставився раніше до МТХ як до типового американського бренду, але мушу сказати, що все значно краще - саби в правильному оформленні грають дуже достойно, підсилювачі - якість на висоті, а заявлену потужність сміливо можна множити на 2, бо, наприклад, в роадтюндер 4-канальнику із заявленою 4х37Вт нелінійні спотворення починаються значно пізніше, ніж в ерквейк тремор 600 (4х65Вт), на більшій гучності (суб`єктивно, звісно).

Kosiat
01.12.2005, 17:03
8" сабвуферну головку, яка за ТТХ повинна грати у 8-9 літрах об`єму. І таки грає. При чому рівненько.
И как низко он играет?

Sergey12S
01.12.2005, 17:29
мушу сказати, що все значно краще - ..., підсилювачі - якість на висоті, а заявлену потужність сміливо можна множити на 2, бо, наприклад, в роадтюндер 4-канальнику із заявленою 4х37Вт нелінійні спотворення починаються значно пізніше, ніж в ерквейк тремор 600 (4х65Вт), на більшій гучності (суб`єктивно, звісно).
Есть еще парочка таких же мнений, в частности - мое и еще одного днепропетровчанина.... Роадтандер 202 пробовали на фронте. А еще я могу дать рекомендации моноблоку той же серии.

Рост ®
01.12.2005, 18:38
А еще я могу дать рекомендации моноблоку той же серии.
Точно. Він, до-речі, на першому фото :)

Sevlad
01.12.2005, 19:00
Я еще одного знаю :)
Nick_Nissan.

Его 801 моноблок тоже выдавал вдвое больше заявки.

Ботаник
02.12.2005, 09:45
І таки грає. При чому рівненько. Ну і 2 котушки х 4Ом теж дають поле для творчості.

Лучше бы 2х2. :) Еще веселей.

Т/С - Fs 35Гц, Vas 10л, Qts 0,656.

Гы... :) Круто. Маловато, конечно, но не смертельно. Н-да.. А у нас МТХ-ов нет. Если надо - приходится с Московии таскать. :( Но сейчас никто не хочет ждать...

(вийшло несподівано добре, народ думає, що це фірмовий корпус :) ,

А что - разве нет? :) Или фирменное качество зависит от наклеенного шильдика? Это значит неиграющий корпусной Мистери - фирменный, а играющий МТХ в более привлекательной отделке - нет? :)

ПС. Я взагалі якось ставився раніше до МТХ як до типового американського бренду,

Акустика МТХ, если честно в чем-то меня не устраивает. Не могу даже для себя определить в чем именно... Но "типовой" американский бренд, пожалуй - Пайл или Дженсен. :) МТХ все-таки посерьезней.

а заявлену потужність сміливо можна множити на 2,

Дык, это ж любимая фишка МТХ-ов. Специально для соревнований, где градации идут по мощности установки. :)

(суб`єктивно, звісно).

Ничего субъективного. В мануале указывается заявленная мощность. В тест-листе - гарантированная при <=1% КНИ, а какая при 2% КНИ (что для сабов, например, не сильно критично) - никто же не говорит. ;)