Просмотр полной версии : Меганом - Тарханкут виїзд 17-18 липня приєднуйтесь!
Їдемо сім’єю в Крим орієнтовно 17-18 липня. За попереднім планом на Меганом на декілька днів, а потім через південний берег (можливо десь зупинитись на пару днів, якщо місце буде цікаве) на Тарханкут. Бажаючі приєднатись - відписуйтесь.
А ты ранее стоял на Меганоме? Хочу там же остановиться в полевых условиях (палатка), где-то в это же время
Ні, раніше там не були. Це я начитався форумів туристичних. :D Їздили якось в Новий Світ, природа там клас. Якщо є якісь інші пропозиції - пиши. Просто хочеться щоб була водичка чиста як на Тарханкуті. Бо сам Тарханкут вже трошки надоїв.
Ні, раніше там не були. Це я начитався форумів туристичних. :D Їздили якось в Новий Світ, природа там клас. Якщо є якісь інші пропозиції - пиши. Просто хочеться щоб була водичка чиста як на Тарханкуті. Бо сам Тарханкут вже трошки надоїв.
Я на Меганоме планирую быть числа 16-17, а потом двигаю в Керчь. Судя по отзывам, море должно быть чистым.
Є якісь відомі цікаві місця? Так щоб і народу було мало і вода питна поряд і магазин недалеко їздити. Ну і шоб Даночкою можна було заїхати туди. А ми виїжджаємо 17-го.
Може звякнеш з Меганома коли приїдеш? По тіпу місце, під'їзд, погода, і т.і. 067 402-30-сорокдва. Або може в БЦ пересічемось до виїзду?
Може звякнеш з Меганома коли приїдеш? По тіпу місце, під'їзд, погода, і т.і. 067 402-30-сорокдва. Або може в БЦ пересічемось до виїзду?
Пересечься вряд-ли, а позвонить накануне вашего выезда - постараюсь
Добре. Буду дуже вдячний.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot