PDA

Просмотр полной версии : підкрилки

sNc-SlaM
04.04.2011, 22:22
3 чоловіка в салоні + 50 кг в багажнику і колеса прогризли підкрилки задні (розмір рідний 155/70р13), задні стойки не мінялись і грюкають. Чи може бути причина ще в чомусь крім амортів ? Я думав не грамотно вчіпили підкрилки, але приглянувся і зрозумів що іначе його і не вчіпити... Пружини цілі. Просто забігаю в перед і розглядую варіант - що якшо стукають опорні подушки, а стойки нормальні і причина не в них... Знаю що в товариша батько гранітні плити віз славою і каже "нічого не терло", а тут буває тільки друг збоку сяде і вже починається... Ще як варіант думав про домики, але кажуть що їх ставити логічно при частих перевозках грузів, а під дупою нема смислу так як носом заривається постійно... підскажіть люди добрі шо рАбить :)

Michurin
04.04.2011, 22:50
У мене теж терло в передній частині арок, правда, при трохи більшому навантаженні. Я відкрутив саморізи, ті, що в арці за колесом, попритискав підкрилок до передньої частини арки і прикрутив у цих місцях кількома саморізами, а потім закріпив підкрилок всередині арки за колесом на нові отвори. Коротше - були невдало поставлені підкрилки.

sNc-SlaM
05.04.2011, 00:34
а існує такий варіант як наприклад - були куплені дешеві підкрилки і вони тому й такі складні в установці або просто самі по собі такі... може вихід купити ті що треба... ?

sNc-SlaM
05.04.2011, 00:37
У мене теж терло в передній частині арок
вот-вот, спереду і прогризло дирку, треба буде тоді спробувати поприжимати

Storag
05.04.2011, 13:41
Задние пружины в славуте должны стоять пикаповские, тогда не трет. Ну и проставки можно поставить, поднять на пару см задок.