Просмотр полной версии : Хорошие и плохие СТО
Diamonstr
06.05.2011, 12:38
Здесь пишем про СТО котые вам понравились или не очень понравились.
Пример описания:
1. Хорошее (плохое)
2. Название СТО
3. Адрес (местоположение)
4. Ваши впечатления и отзывы
martin_86
06.05.2011, 23:56
На химзаводе делали пару лет назад голову на моем жигуленке. 3,14 ЗДЕЦ, отдал двести с хреном гривен за ремонт. Потом пришлось отдать еще 160грн но уже другому мастеру за переделку. А Эти презервативы отмарозились.
tusoffsky
07.05.2011, 14:27
Однозначно хорошее.
Электрик Володя, гараж находится на улице Вайсера за клубом Эго (в прошлом Фламинго, Автограф). Неоднократно спасал мою машинку, дай Бог ему здоровья
Телефон: 097 5девять03три07
DOKTOR-69
07.05.2011, 23:39
120 тисяч накатав, обслуговування "Хмельниччина авто", на гаражі не їзджу, декілька разів пробував не на сервіс заїхати, щоб зекономити, потім на "Хмельниччині авто" переробляв щоб їздити. Негатив - карбюраторщики біля "Космосу", просто страх після двох заїздів до них (другий для налаштовування після промивання) моя Славутка у місті пила 14 по трасі 10.
Хмельниччина-Авто смерть вашого автомобіля.
1. Після "перетяжки" нової машини через недотягнуті з"єднання зміщення ричага на 6мм.
2. Заміна задніх колодок з 13:00 до 19:30. Питання: ручнік відпускав? Відповідь: а на ..я?
3. Спєц: Бачу що помилка (чек енжіне), але чого вона світиться, ніби все нормально, може погорить і перестане, а це шо за датчік? Їхати ж їде.
4. Провід на датчику відвалився? Не може бути! Можна прикрутити, а нашо паяти. Або можна всю проводку поміняти.
і + 100 пунктів аналогічного тупізму.
Агітація за Хмельниччину-Авто це тероризм:):-DЦЕ ТОЧНО!!!!!!!
Хоть я тут і працюю,НО ЗА ЯКІСТЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ Я З ТОБОЮ НА 100% ,сам раз заїхав більше не ХОЧУ якщо даже мені заплатять:wall:,а машинку роблю на греках на гаражах, ціна і якість відміна ще й свої скидки Є:)
в кого не греках на гаражах? просто там прожив 27 років.
Біля АВТОБАНІ гаражі, звати Валера коли вчився в бурсі стажирувався в нього, все життя слюсаром,якщо зацікавило тел.0975990048
На старому аеродромі є такий собі Саша, робить дуже толково і недорого.
Я їздю до Андрія, в раково на болгарах, якщо він до ума не доведе те що почав то вже тоді поїду до Саши.
andreyka05
01.06.2011, 11:31
Є дядько на раково як повертати на Богдановці, робить карб дуже хорошо. В даже підключає до компьютера виставляє щось там. Провіряє зазор в свічка, прозванює провода бере за все від 135 грн я заплатив 150 грн. Його телефон 068-213-34-62 Валерій Владимирович.
В нього робив своє авто Ацелот. роскаже як зробив.
Wadimka1990
13.08.2011, 12:55
Спасибо что откликнулся. Сделал только что розвал. Делал возле толкучки - справа гараж с жолтымы воротами. Цена 100 грн. Сделал хорошо, машыну не ведёт.
martin_86
07.10.2011, 13:49
Всем привет, посоветуйте в Хмельницком толковое СТО или мастера по установке сигнализации. Также интересует какую сигнализацию лучше ставить на таврию (бюджет на покупку и монтаж 1000 грн).
Заранее всем спасибо.
097_478_52_62
Володя - Сигналізаторщик
Знаходиться на пілотській, подзвони може він одразу і підкаже яку купувати.
Русік в нього був і залишився задоволеним.
Колян1981
21.10.2011, 23:18
В себе мiняв на Лезнево бiля Економа-толковi мужики,помiняли бистро та якiсно i по цiнi нормально 250грн. Напишу телефон може пригодиться 0968531529 Вiктор.
martin_86
23.10.2011, 20:35
Так куди гнати на ТО? Поки вліз "тренуватись" виявив купу всіляких недоречностей, типу пильників, прокладок і т.д., які пора б замінити. Потрібна якісна діагностика, перелік замінних запчастин і подальший ремонт/заміна. (Бажаний розрахунок - безнал, але розберемось). Порадьте, будь-ласка, новачку...
Попробуй до майора на Хмельниччину авто, якщо знайде тобі тверезих працівників...:D
І безнал там можна.
тел. 096_67_72_418 Сергій
Попробуй на Хмельниччину авто
А цього особисто я би не радив.
Домовився на післязавтра, через знайомого, з майстром в гаражах в кінці Прибузької (на Піонерській). Дядько дав список по "сцепі" + пильники... Завтра в магаз.
До речі, порекомендуйте магаз нормальний.
Попробуй до майора на Хмельниччину авто, якщо знайде тобі тверезих працівників...:D
І безнал там можна.
тел. 096_67_72_418 Сергій
Запчастини, краще відразу раджу купувати завод в оригиналі,а на рахунок роботи якщо на фірму офіційно по безналу з документами можна і на Хм.-авто, для свого авто, краще через знайомих знайти де зробити дешевше :D Як можна на Хм.-авто працювати тверезим це НЕ РЕАЛЬНО:wall: для слюсара 5-го з половиною розряда:-Dале є винятки і до таких свою машинку даже заганняю :cool:
де можна зробити нормально розвал сходженя
Я робив біля 4 поліклініки на стоянці. Ніби нічого.
Wadimka1990
31.05.2012, 14:10
Посоветуйте пожалуйста где можно качествено стелать компютерную диагностику на таврию? И какая цена?
Кажуть що АТЛ зараз не погано робить і не дорого, за запчастинами правда далеко валити ніж з Хмельниччини-Авто =)
А в них запчастин нема?
мені сказали, купуй а ми поставимо, я так поняв там є щось в магазині але на іномарки мабуть.
А як там з чергою? Чи можна приїхати і зразу зроблять. А то я тут робив машину в мужика одного, а він зараз постійно зайнятий.
Там записують на час, але черги великої немає.
Кажуть що АТЛ зараз не погано робить і не дорого, за запчастинами правда далеко валити ніж з Хмельниччини-Авто =)
в мене є карточка на скидку, можу поділитись
де можна перевірити авто на предмет: чи була бита, чи не була?
визвонити дядька -Misha- , контакти в темі - і з ним обговорити дане питання
Вобщем посипалася моя старушка... ітог - заміна передніх підшипників на АТЛ, підшипники куплені в Оксани на базарі. За 5 тик загули. Думав може криво поставили. ПОїхав на Манол. Там за замінгу з розвалом заплатив 570-грн. Проїхав пару км, наче нормально. Заїхав кажу тягне в сторону. Чувак котрий там старший А почіпніки шо? кажу наче гут. А шо було з старими? Він каже а хз. Це натолкнуло мене на мислю шо їх не міняли, бо вот я приїхав знов до москалів - і гул вже таки стрьомний. Раніше гул був відчутний після 100, тепер після 80. По розвалу окрема тема - заїхав на манол переробити - вони мені шо тіпа ніфіга, проблема в кастері, він тут не регулюється, інші кути в норміф. Їду на АТЛ, записуюся на суботу на 12. Приїжджаю б.ть з села в 12 - на стенді Ауді А6. Адмін каже шо через 40хв позвонить. в 2 часа перзвонюю сам - в нас тіпа занято. В 3 приїжджаю на підйомнику вже БМВ. Кажу шо за х-ня? каже шо через годдину набере. Через півтори години перезвонюю кажуть сьогодні не вийде. Я громко обіжаюся, на щшо получаю відповідь "А шо я зроблю, беха зависла, болт зарвали, бла-бла-бла". Кажу так виїї посуньте якось. Каже ніяк, не можемо. Я приїжджаю, беха висит на другому підйомнику, на розвалі пахєро. Я в а--є, кажу чуваке, це вже повний пц, якого х-я, мене занисали на 12 шоб в 6 сказати шо кіна не буде? І якого вже третя машина за день на стенді, якшо я мав бути ше після А6? Чого не сказали шо мені нічого не світит? Я би не вбив на вас всю суботу, і якби сказали в час дня шо нічо не буде я би вже шукав якісь варіанти? Тіп такий, тіпа в отлдолженіє, ладно, через 20хв поставимо.Я би може до них так не щемився, но розвальщик в них класний - й--й манол сказав шо в мене корч (я це і сам знаю) і нічого не зробив. ТОді як АТЛ зробив все ідеально - на рівній дорозі машину нікуди не веде. отаке.
Ну не хватало щоб за грошi якi вони деруть було не iдеально.
andreyka05
13.08.2012, 21:20
надо было книгу жалоб просить и 102 звать))
Ну не хватало щоб за грошi якi вони деруть було не iдеально.
бльо, так на манолі вообще наіпали ше й на почіпніках походу. манол говно ящетаю.
Може й гавно, не в курсi. Але на АТЛ дорожче нiж на Хмельниччинi.
бльо, так на манолі вообще наіпали ше й на почіпніках походу. манол говно ящетаю.
шо за манол, адресу в студію
Во, во. Треба щоб люди знали і об'їжджали стороною.
Стас 1.2 L
16.08.2012, 15:36
Вчора міняв випускний колектор і подушки двигуна.
Міняв на МАЗДА Сервіс по вул. Хотовицького (біля роддому).
Все зробили якісно, претензій не було!
Може кому треба тел. 097-495-35-49(Саша)
P.S. робив у Саші, там є ше робітники-за іхню якість виконання не знаю!
Вчора міняв випускний колектор і подушки двигуна.
Міняв на МАЗДА Сервіс по вул. Хотовицького (біля роддому).
Все зробили якісно, претензій не було!
Може кому треба тел. 097-495-35-49(Саша)
P.S. робив у Саші, там є ше робітники-за іхню якість виконання не знаю!
Ціна яка?
Стас 1.2 L
16.08.2012, 17:32
Ціна яка?
За все 290 грн.
Я звичайно не зовсiм в курсi, але менi здається це трохи дорогувато.
Я звичайно не зовсiм в курсi, але менi здається це трохи дорогувато.
на раково за заміну подушок 50грн
манол сервыс - трудова, за заправкою шел
манол сервыс - трудова, за заправкою шел
То на манолі дорого чи дешево?Ціни в студію!:D
Колян1981
17.08.2012, 15:17
дорого
Здравствуйте. Таврия инжектор, выбросил катализатор и ляьбда-зонд. Подскажите где в Хмельницком можно перепрошить контроллер для работы без лямбды? Спасибо
Здравствуйте. Таврия инжектор, выбросил катализатор и ляьбда-зонд. Подскажите где в Хмельницком можно перепрошить контроллер для работы без лямбды? Спасибо
Зв"яжися з Русіком0160, він на свому возику таке діло робив, може підкаже щось
Доброго дня!
Підскажіть недосвідченому тавроводові, де можна,в Хмельницькому ,поміняти резіну та нормально відбалансувати тавроколеса ?
Колян1981
17.11.2013, 22:36
Доброго дня!
Підскажіть недосвідченому тавроводові, де можна,в Хмельницькому ,поміняти резіну та нормально відбалансувати тавроколеса ?
На будь якому шиномонтажі тобі перезують резину, а балансіровку добре роблять на Прибужській(поворот до горводканалу).
На будь якому шиномонтажі тобі перезують резину, а балансіровку добре роблять на Прибужській(поворот до горводканалу).
Дуже дякую!
...бо був років 10 постійним кліентом "Сікама",а вони нормально відбалансувати тавробублики не можуть.
Дуже дякую!
...бо був років 10 постійним кліентом "Сікама",а вони нормально відбалансувати тавробублики не можуть.
я завжди колеса роблю коло обласної, за шелом є мойка і шиномонтаж - наче непогано балансують
Колян1981
20.11.2013, 23:42
я завжди колеса роблю коло обласної, за шелом є мойка і шиномонтаж - наче непогано балансують
За шиномонтаж не знаю, а ось на мойці там нікому не раджу митися;-):no:
Всім Д"якую!..зробили на Прибужскій,"я прозрел!!!",машина поіхала!!!
Колян1981
22.11.2013, 18:22
Всім Д"якую!..зробили на Прибужскій,"я прозрел!!!",машина поіхала!!!
Робив, там де я рекомендував ?
Чуваке, СОС!!! Треба толкового інжовщика
Rusik 0160
13.09.2015, 14:21
Чуваке, СОС!!! Треба толкового інжовщика
А що трапилось?
Валерий Бондарь
21.10.2016, 21:31
15.09.2016г. на Автосервисе Манол в г. Хмельницком менял электропроводку на автобусе Богдан . Цена работы- 4000грн. Работа выполнена не в полном объеме(сейчас некогда, потом заедете). Принимать автобус на устранение неполадок руководство СТО под разными предлогами отказалось, пока не закончился месячный срок гарантии. В цепи повторно случилось замыкание. Теперь это уже мои проблемы, "слава богу" в салоне не было людей. Никакой ответственности СТО не несет. Буду подавать в суд .
Валерий Бондарь
21.10.2016, 21:35
То на манолі дорого чи дешево?Ціни в студію!:D
15.09.2016г. Менял электропроводку на автобусе Богдан. Цена дикая -4000грн. Работа выполнена не в полном объеме(сейчас некогда, потом заедете). Принимать автобус на устранение неполадок руководство СТО под разными предлогами отказалось, пока не закончился месячный срок гарантии. В цепи повторно случилось замыкание. Теперь это уже мои проблемы, "слава богу" в салоне не было людей. Никакой ответственности СТО не несет. Буду подавать в суд .
Здравствуйте. Посоветуйте хорошего мастера, который занимается ремонтами КПП Таврии. Слышал, что на Лезнево в районе магазина "Эконом", есть неплохие мастера, кто-то обслуживался у них?
Підскажіть будь ласка моториста,мала компресія,хочю зробити капіталку але, незнаю нормального майстра який зможе зробити усе якісно!
Здравствуйте, подскажите пожалуйста где Галант 1993 года могут посмотреть перед покупкой. Ходовая, компрессия, может к ПК подсоединить. Стоимость по дешевле.
Спасибо.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot