Просмотр полной версии : Качество бензина на АЗС г. Хмельницкий
В данной теме предлагаю оставлять позитивные/негативные отзывы об АЗС нашего города, писать кто какой бензин льет и всё что с этим связано.
Все заправляюсь на АНП, нині налив в банку, заплив - а воно не горить. Отаке...
А я уже почти 2 года на Shell заправляюсь. Знаю что бензин украинский, а цена не из дешевых. Но только начну пробовать другие заправки, сразу начинаются проблемы. То не заводится утром, то машина тупит, расход растет. Раньше заливал только 95-ый, сейчас перешел на 92. Хоть и динамика похуже стала, но цены кусаются.
Та ну, Шелл тож якесь такево. Я би радив Вог.
andreyka05
08.05.2011, 09:05
Я вам раджу газ )))
Дизель тоже когда-то дешевым был. Не забывайте в какой стране мы живем.
Дизель тоже когда-то дешевым был. Не забывайте в какой стране мы живем.
такі так, но А05 прав)))
Может и прав, но на газу то из нас ездит только он. Ты на ANP 92-ой заправляешь?
95-й. І я тоже на газу їжджу)))
Rusik 0160
08.05.2011, 20:55
Моя машинка кроме WOG и OKKO ничего больше не нюхала.
voffka1980
08.05.2011, 21:48
Последних месяцев 7-8 только окко 95. за это время никаких проблем не было. после шелла свечи красные были. после анп черные свечи и никакой динамики. авиас и прочие ланы впечатлений не оставили, т.к. заправлялся на них только чтоб доехать до нормальной заправки. на воге не был ни разу!
Многие ОККО хвалят. А я как не заправляюсь там, то пальцы стучат, то стартером с утра надо хорошо покрутить, чтобы завести. Тоже хотел на ОККО с Шел спрыгнуть в одно время. А где именно на ОККО заправляетесь? Может это только на Львовском такую бадягу льют.
Кругом бодяга. Но на великих комплексах пальне таки краще. Якшо пальці тарабанят - то варто трошки опередити момент
трошки навпаки - запізнити
Кругом бодяга. Но на великих комплексах пальне таки краще. Якшо пальці тарабанят - то варто трошки опередити момент
Так зачем, если на бензине с других АЗС всё хорошо.
Diamonstr
09.05.2011, 21:31
Нравится 92 ОККО(кроме АЗС возлн Епицентра), 95 ОККО, ВОГ, на остальном двигатель так детонирует, как трактор, думал выскочит, на Лукойле не тянет как надо.
voffka1980
09.05.2011, 21:37
А где именно на ОККО заправляетесь? Может это только на Львовском такую бадягу льют.
И на Львовском, и на Проспекте, и на Озерной, и на Староконстантиновском заправлялся на ОККО. Результат один и тот же.
ЗЫ. Не хвалю, просто рассказываю впечатления.
Diamonstr
09.05.2011, 21:39
Постоянно заправляюсь на озерной ОККО (объезная) - самолет на 92
Постоянно заправляюсь на озерной ОККО (объезная) - самолет на 92
Очень вполне нормальный бенз. Я заливал его и возле ДОСАФа на проспекте, и внизу возле ЭПИЦЕНТРА,и возле Хмельниччина-Авто, результат всегда одинаково хороший. Детонаций нету, тяга отличная, заводиться с полпинка. Хотя всё хорошее может быть от установленной на моей авто интересной приблуды...
andreyka05
10.05.2011, 11:38
может быть и приблуда.
Есть у нас такие чудо заправки 'Аркон'. Думал бадяжники ещё те. Почитал в интернете тесты их бензина, так оказалось, бенз у них евро. Да и на УкрПетроле не такое уж и хреновое топливо учитывая цену. Получше чем у УкрНафты и дешевле.
andreyka05
10.05.2011, 11:48
Роскажите мне газ где хороший аааа? Хватит про бензин говорить, газ-это тоже топливо.
Diamonstr
10.05.2011, 11:50
Есть у нас такие чудо заправки 'Аркон'. Думал бадяжники ещё те. Почитал в интернете тесты их бензина, так оказалось, бенз у них евро. Да и на УкрПетроле не такое уж и хреновое топливо учитывая цену. Получше чем у УкрНафты и дешевле.
У Аркон бенз супер, но колонки старые на 20 литрах - 1-1,5 недолива, проверено , год там заправлялся и знаю сына директора нефтебазы. 92 - беларусь, 95 - литва
andreyka05
10.05.2011, 11:51
Вот почему у них бенз дешевле не долив мать вашу)))
Я бы не сказал, что у них бенз дешевый.
Да, на Арконе бензин и вправду неплох, но недолив им присущь, да и цена у них уже давно "стабилизировалась"...:no:
voffka1980
10.05.2011, 16:55
от установленной на моей авто интересной приблуды...
че за приблуда?
А кто что про Весту может скажет? Заправка ближе всех к дому, а никогда там не заправлялся.
А кто что про Весту может скажет? Заправка ближе всех к дому, а никогда там не заправлялся.
Хреновый бенз
Значит не зря не заправлялся.
У меня тавр после неё тупил капец, тоже самое служебная жига. Да и сама фирма откровенное авно, никто работать не хочет персонал меняют как перчатки.
че за приблуда?
МПСЗ (микропроцессорная система зажигания для карбовых двиглов) 8-), тут на таврофоруме http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=19970 про неё фсё.
Вчера заправлялся на ANP так как другой заправки поблизости не было. Как только заправщик начал заливать бензин пошла такая вонь, что я чуть не задохнулся. И как он там работает. На Шелле обычно сам заправляю и там даже приблизительно такого нет.
Вчера заправлялся на ANP так как другой заправки поблизости не было. Как только заправщик начал заливать бензин пошла такая вонь, что я чуть не задохнулся. И как он там работает. На Шелле обычно сам заправляю и там даже приблизительно такого нет.
Открою уже давно не секрет, что Шелл не стесняется брать бенз у Укрнафты. Такую информацию получил от двух людей, сам давно там не заправляюсь. По той простой причине, что расход выростает моментально.
Diamonstr
12.05.2011, 20:33
На Лукойле тоже сейчас Укрнафтой балуются.
Так что там и говорить если даже на ОККО под вывеской 95 евро продают Кременчугский бенз.
Открою уже давно не секрет, что Шелл не стесняется брать бенз у Укрнафты. Такую информацию получил от двух людей, сам давно там не заправляюсь. По той простой причине, что расход выростает моментально.
Свои впечатления про Шелл я описывал в одном из первых постов темы. Не знаю почему, но любит его машинка что ж поделаешь.
Сегодня ехал на Шелл возле Катиона. Приехал, сливается бензовоз. Переехал на соседнюю УкрНафту. Заправился и поехал в Раково. Поставил машину, а через 2 часа её ели завел. Думал там и останусь. Причем проблем с этим не было уже очень давно. Только сменил заправку и сразу. Потом ещё в центре машину оставлял. Завелась уже легче, но тоже далеко не так как обычно.
Укрнафта рулит! Супер бенз.
Сегодня ехал на Шелл возле Катиона. Приехал, сливается бензовоз. Переехал на соседнюю УкрНафту. Заправился и поехал в Раково. Поставил машину, а через 2 часа её ели завел. Думал там и останусь. Причем проблем с этим не было уже очень давно. Только сменил заправку и сразу. Потом ещё в центре машину оставлял. Завелась уже легче, но тоже далеко не так как обычно.
На Раково радіація - не лишай там її більше!))) Я там працюю і бач шо з головою робиться!
))) Я там её почти каждый день оставляю.
Diamonstr
14.05.2011, 22:05
Не обманывай машинку, а то она обижаться начинает, ты Артучика видел, как он выглядит, видать его тоже ктото обманул:D
Не обманывай машинку, а то она обижаться начинает, ты Артучика видел, как он выглядит, видать его тоже ктото обманул:D
це ти про шо?o_O
це ти про шо?o_O
Видимо они имеют ввиду, что дело не только в радиации.
танцювали і не вклонилися))))
Diamonstr
16.05.2011, 12:43
Часто после облучения на теле исчезает волосяной покров
andreyka05
16.05.2011, 13:28
я лысею это оно?
Каждый день в интернете появляется куча статей о том, что бензин должен дешеветь, что до конца месяца максимальная цена должна быть 10 грн, а он всё дорожает. Уже до 11 ближе чем до 10. И это при том, что снизили акциз, падают цены на нефть. Такое может быть только у нас.
На днях міняв Лямбда-зонд (він же датчик кисню), за версією маестро, задихнувся від неякісного бензину.
Ще коли був маленьким, а Лукойл москальським, заправлявся там, після того як марку здали у франчайзінг, гарного бензину не пам"ятаю, фільтр стоїть від БМВ, толку небагато.
За спалений зонд підозрюю ОККО.
Якісний бензин зустрічався на Київ-Бориспіль, але трохи далеко їхати заправлятись:)
та ну, а шо ж тоді про анп казати?
Я останнім часом заливаю УкрНафту, ANP. Їде ніби непогано, а заводиться хреново.
andreyka05
25.05.2011, 11:45
Я вобще не знаю, что такое поганый бензин с Артуром на пару.
Знаєм, чули. Але не для всіх є сенс ставити ГБО.
Наслухавшись в інеті хвалебних од про 92-ий від ОККО сьогодні заправив в майже пустий бак. До того був 95-ий Шелл. Ну що сказати. 92-ий він і в Африці 92-ий. Зразу ніби ще пару чоловік в машину сіло. Нічим не краще ніж 92 на інших заправках.
якшо така справа - лиєш вог95 і в пропорції 1/1 мустанг - буде тобі щастя))) Або шел95+В-Павер
Та мені й 95-ого вистачає. А що просто В-Павер або мустанг без пропорцій не можна?
Наслухавшись в інеті хвалебних од про 92-ий від ОККО сьогодні заправив в майже пустий бак. До того був 95-ий Шелл. Ну що сказати. 92-ий він і в Африці 92-ий. Зразу ніби ще пару чоловік в машину сіло. Нічим не краще ніж 92 на інших заправках.
Еси машинка карб нада угол зажигания крутить...
На днях міняв Лямбда-зонд (він же датчик кисню), за версією маестро, задихнувся від неякісного бензину.
Ще коли був маленьким, а Лукойл москальським, заправлявся там, після того як марку здали у франчайзінг, гарного бензину не пам"ятаю, фільтр стоїть від БМВ, толку небагато.
Якісний бензин зустрічався на Київ-Бориспіль, але трохи далеко їхати заправлятись:)
Так що там з датчиком кисню за скільки,де і який купив?
Еси машинка карб нада угол зажигания крутить...
Всеодно як на 95-ому тянути не буде.
Та мені й 95-ого вистачає. А що просто В-Павер або мустанг без пропорцій не можна?
так само як на голодний желудок 6 редбулів)))
:)
Дивлячись яка заправка
Я, наприклад, постійно заправляюсь на ОККО, але лише на 2х заправках:
заправка на Старконовскому та на Вінницькій, біля першого автовокзалу.
А от заправка на Прибузькій це торба %) , після заправленого там повного баку мені прийшлось викинути лямбда зонд і перешити камп на роботу без нього:(
В мене реально витрати більше на 92-ому десь в районі літра на сотню. 92-ий лити немає ніякого сенсу.
Diamonstr
29.05.2011, 08:03
В мене реально витрати більше на 92-ому десь в районі літра на сотню. 92-ий лити немає ніякого сенсу.
В мене так само 1-1,5, тому зараз на 95
voffka1980
29.05.2011, 22:19
Машинко 2008 року. На даний момент тільки окко 95 (не реклама!!!!!!!!). політ атлічний. ніяких питань і нарікань (не реклама!!!!!)
Diamonstr
29.05.2011, 22:24
Машинко 2008 року. На даний момент тільки окко 95 (не реклама!!!!!!!!). політ атлічний. ніяких питань і нарікань (не реклама!!!!!)
Підтримую (не реклама!!!!!)
voffka1980
29.05.2011, 22:26
Підтримую (не реклама!!!!!)
:D:D:D
Те ж саме можу сказати про Shell 95-ий.
І як без зонда тяга і витрати пального?
кака була, кака є :(
нічо не змінилось, але це іза того що пені просто прошили і не робили найстойку під авто, так як я не мав тоді часу!
зараз розгребусь з роботою і буду доводити все до пуття.
DOKTOR-69
19.06.2011, 22:47
Дозвольте і із своєї колокольні висказатись. Однозначно, АНП, АВІАС та їх компаньїони для наших машин це не припустимий гріх на них заправлятися. ОККО на сьогоднішній день вже не те, у них я заправляв 92 (казали що Білоруський)(не реклама !!!) але враховуючи політичну ситуацію у Білорусії бензин вони вже не експортують, разом із цим моя машинка вже на ОККО А-92 іхати не хоче. В черговий раз повернувся до WOG (не реклама!!!) хоча заливаю 92 але машина як на світ народилась. Хоча на жаль минулий тиждень відїздив на АВІАС то не можу дочекатись коли він закінчиться, машине не робить і не їде. Це могли бачити на зустрічі у пятницю 17.06.11, ледь завів, ледь поїхав.o_O
На ОККО 92-ий зараз український частенько буває. Про це навіть на їх сайті десь читав. А на бензині з УкрНафти машина теж не дуже добре заводиться.
На ОККО 92-ий зараз український частенько буває. Про це навіть на їх сайті десь читав. А на бензині з УкрНафти машина теж не дуже добре заводиться.
У меня от 92 с окко вообще сзади шлейф как от старого дизеля:wall:
Коли минулий раз заправлявся на ОККО, бензин ніби непоганий був. Але якось не по дорозі мені їх заправки.
У меня от 92 с окко вообще сзади шлейф как от старого дизеля:wall:
машину не міняв?;)
Diamonstr
20.06.2011, 08:33
А я продолжаю лить 95 евро ОККО, полет нормальный , тяга нормальная и расход по городу при нормальной езде 7- 7,5 литров, траса 5 - 5,4.
І як всі так точно росхід вимірюють. З нашими то показометрами.
Diamonstr
20.06.2011, 11:29
Меряю приблизительно до лампочки и опять на заправку, заливаю всегда ровно 10 литров
Я міряю від повного бака, проїхав до лампочки і знов повний бак!
останій раз було 6,2л/100км (при швидкості 120км/год) при 350км по трасі і 100км по місту!!!
бензин А95 ОККО
voffka1980
20.06.2011, 13:25
Окко 95. Заправил до полного, сбросил одометр и поехал. Следующий раз заехал на ту же заправку и опять до полного. Известен километраж и кол-во бензуса. Расход вычислить не сложно. И так несколько раз. Маршрут примерно одинаков, показатель расхода практически всегда один и тот же 6,2-6,3 трасса+город.
Не знаю в кого як, але в мене та лампочка починає горіти на кожному більш-менш серйозному повороті.
Колян1981
20.06.2011, 19:24
На роботi дають талони А-95 заправки Лукойл-заправляюся вже бiльше 6 мiсяцiв тiльки там,бензин вродi нормальний.
Хто буває в Городку, на Вікторії є заправка ЛАН, по дорозі на Вінницю, теж є така в лісі. Хазяїн казав що не розбавляє, я його давно знаю, раніше так і було. В нього всього їх штуки чотири. Сам заправляюсь коли катаюсь на село.
Возле Хмельника в лесу есть заправка, она?
На роботi дають талони А-95 заправки Лукойл-заправляюся вже бiльше 6 мiсяцiв тiльки там,бензин вродi нормальний.
Я теж колись в них часто заправлявся. Дійсно, бензин якраз таки нормальний. Машина не особливо пре, але й не тупить.
Сьогодні заїхав заправитись на УкрНафту. На сусідню колонку підїхав мужик і попросив залити йому 80-ий, на що заправщик відповів, що його нема і вже більше не буде. Я подивився на колонку, а там замість 80-ого 95-ий преміум. Спитав в заправщика шо воно таке, а він каже не знаю, щось привезли попробуйте. Може би й спробував, але він вже лив 95-ий. Цікаво що за зверь такий. Особливо враховуючи, що коштує він 10,30, на 10 коп дорожче звичайного 95-ого.
Сьогодні заїхав заправитись на УкрНафту. На сусідню колонку підїхав мужик і попросив залити йому 80-ий, на що заправщик відповів, що його нема і вже більше не буде. Я подивився на колонку, а там замість 80-ого 95-ий преміум. Спитав в заправщика шо воно таке, а він каже не знаю, щось привезли попробуйте. Може би й спробував, але він вже лив 95-ий. Цікаво що за зверь такий. Особливо враховуючи, що коштує він 10,30, на 10 коп дорожче звичайного 95-ого.
Дєржу парі - шо той самий 95-й, но на 10коп дорожче. :D
Не, я вже пробував. Їде приблизно так же, як і на їх 95-ому, але мотор працює трохи по іншому.
martin_86
02.07.2011, 10:14
ОККО - 95євро або WOG від 92-го і в мене все добре.:)
Я останнім часом взагалі на УкрНафті 92 заливаю. Раніше коли в них заправлявся машина ледь їхала,а зараз пре як танк.
а в мене на Укрнафті цокають клапана, тому або Шелл 92 або Окко 92 в принципі різниці між ними непочув
Rusik 0160
15.07.2011, 00:37
а в мене на Укрнафті цокають клапана, тому або Шелл 92 або Окко 92 в принципі різниці між ними непочувГод заправлялся на ОККО 92-ым,всё в саже,теперь перешол на95 ЕВРО и всё нормально.Кстати свечи от 92 тоже очень страдают(я имею в виду ижекторный двигатель).
Я свічки вже давненько не дивився. Треба буде глянути.
martin_86
15.07.2011, 11:10
Заляв УкрНафту 95 преміум...
Їхала плавно, не смикалась але максимум розганялась 60-70км/год і з розходом в 10л/100км.:crazy::funny:
Заляв УкрНафту 95 преміум...
Їхала плавно, не смикалась але максимум розганялась 60-70км/год і з розходом в 10л/100км.:crazy::funny:
Я теж заливав пару раз. Вже писав раніше. Розхід десь на рівні 8,5. А розганялась максимум 60-70 км/год це як так?
voffka1980
15.07.2011, 14:02
ОККО-95. Розхід 6,2-6,5 траса-місто. (хоча назвати дорогу на Чорний Острів трасою важко. Оособливо дальні Гречани). 120 їде, далі не розганяв. Хоча вчера на Старкон їхав, ніби 125 було спідометрі.
Певне карбюраторний Запорожець. Штатні свічки треба одразу НАХ.
В смислі штатні нах? Свічки стоять Brisk, проїхав 10 тис.
Та нормальні бюджетні свічки. Поїздив трохи, викинув і не паришся. 35 гривень не такі вже й великі гроші. Про це доречі говорили на зустрічі сьогодні.
Та нормальні бюджетні свічки. Поїздив трохи, викинув і не паришся. 35 гривень не такі вже й великі гроші. Про це доречі говорили на зустрічі сьогодні.
якраз так в мене і виходить, разом з маслом раз в 10тис. міняю і свічки і то для профілактики
Колян1981
15.07.2011, 23:37
Поставив Бош за 44грн штука і тисяч до 80 не паритимусь:D
Ні зазорами між контактами ні кіптявою, і комп не глючить від пропусків іскри.
Знайомий поставив чотирьох контактнi на Пасат-хватило на 2 тижнi i платив за них майже 300грн, так що не факт -якщо дорожчi то кращi...
Бриск рулит, никогда никаких проблем!
Мабуть ця машина вже стільки не проживе поки я зроблю 6 замін свічок. Ну на крайняк в мене стільки не проживе.
Від'їздити то від'їздить. Тільки як.
Rusik 0160
18.07.2011, 11:54
Бриск рулит, никогда никаких проблем!Да,но не все,уменя вот такие:47524
47525
47526
47527Уже 40 тысяч наездил и снова купил,скоро буду ставить.
Щось ми з бензину на свічки перейшли.
Diamonstr
21.07.2011, 09:57
Ехал на море заправил ОККО 95, средний расход до умани 5,9-6,1, среднняя скорость 90, заправился ОККО на въезде в одесскую трасу, расход 6,4 при средней скорости 120-125, одним словом летел (мне понравилось)
Доречі вчора лазив по інтернет банкінгу і помітив одну цікаву деталь. Якщо розраховуватись за бензин карткою, то грошей з неї знімає саме стільки,скільки в підсумку пише колонка. Тобто, якщо я прихожу і кажу заправити мене на 100 грн для прикладу, а на колонці 98,98 як це часто буває, а то і ще менше, то якраз цю суму і знімає з картки.
Я вчора на зустрічі говорив вже. Пробуйте 92-ий від УкрНафти. По тестам він краще ніж на ОККО. Сам заправляюсь розхід впав і всі кому радив хвалять. Раніше то була бадяга ше та.
martin_86
02.08.2011, 23:52
Я вчора на зустрічі говорив вже. Пробуйте 92-ий від УкрНафти. По тестам він краще ніж на ОККО. Сам заправляюсь розхід впав і всі кому радив хвалять. Раніше то була бадяга ше та.
Я не так давно попробував... хай йде вона на "ЧПО" ця Укрнафта зі своїм 92-м, 95-м і преміумом в прикуску.
Це моя суб"єктивна думка.
95-ий і преміум не спорю. А ось 92-ий в них один з найкращих в Україні. Це помітив і я і ті, кому його порадив. Росхід на ньому такий же як на 95-му з інших заправок. І тягне непогано. Раніше взагалі 92-ий рідко лив, бо машина ледь їхала.
На ОККО скорее всего халтурить начали, машина друга да и моя дёргаться стали.
На якість бензину скоріше більше впливає переробка, ніж сама нафта. З наших НПЗ нормальний бенз в Лисичанську роблять, Кременчуг теж ніби підтягується.
Лисичанськ - УкрНафта, Авіас, Кременчуг - АНП. Витрата пального однакова.
Але на данний момент краще чим "високоякісний імпорт ОККО"
martin_86
07.08.2011, 23:23
Залив сьогодні ОККО 92 імпортний.
Машинка їде непогано, але з місця не вре як на 95 євро чи пульсі.
Не знаю як на рахунок УкрНафти, але Шелл переважно лисичанським бензом торгують. В мене так як на 92-ому з УкрНафти ще не на кожному 95-ому так машина поїде.
А що там зараз на ОККО за 92-ий поркращений рекламують? Це він замість звичайного чи типа як Пульс окремо продають?
А що там зараз на ОККО за 92-ий поркращений рекламують? Це він замість звичайного чи типа як Пульс окремо продають?
Никакой он не улутшенный, просто типа импорт. Фигня это всё, у меня от их бенза сзади шлейф как от дизеля.
Думав спробувати, але якщо нічого не змінилось, то хай самі на ньому їздять.
В суботу їздив в село туди назад приблизно 200 км.
Влив 92 з Укрнафти ЗП біля Престиж Авто, нормальна бенза машинка нормально їхала не дьоргалась при старті, набирала обороти теж нормально не тупила, головне з вихлопної не текло)))
Витратив приблизно 12 літрів на туди назад
Якість нормальна, я правда в якості то того трохи сумнівався))
Rusik 0160
08.08.2011, 21:22
А що там зараз на ОККО за 92-ий поркращений рекламують? Це він замість звичайного чи типа як Пульс окремо продають?это типа как на ВОГ(95 и 95 мустанг)
это типа как на ВОГ(95 и 95 мустанг)
Так все таки він продається як окремий вид бензину?
Rusik 0160
10.08.2011, 17:34
Так все таки він продається як окремий вид бензину?таки да.
А ціна яка? Набагато дорожче ніж звичайний 92-ий?
martin_86
11.08.2011, 00:40
Сьогодні заправив Укрнафту А-92 кременчуцький, не супер, але можна їздити.
Так все таки він продається як окремий вид бензину?
Продають як свичайний - я уточнив у заправщика, сьогодні заправив 10л- завтра побачу як Славка поїде,цілий тиждень заправляв Шелл 92(на роботі талони видають)
Получось так, что довольно за короткое время заливал разные бензы, и какое-то мнение уже сложилось. Напомню, что у меня Славута 1,2Л, карбюратор, с установленным МПСЗ.
ОККО, 95 Евро - вполне приличный, хорошая тяга, но есть нюанс, он может быть польским или белорусским (как они говорят), польский лучше. ОККО, 95 Pulls - бензин отличный, звучание движка приятное, набор скорости (хорошо берёт с низов) отличный. Я думаю, что Пульс отлично подходит для дальних поездок, трассы. ОККО, 92 - разница между 95 Евро и Пульс ощущается, машина туповатая, но не кретично. Тож бывает белорусским и польским. Хотя есть мнение, что под маркой 92-го могут и продавать 95-й импортный. ANP 92-й (Кременчугский, возле ГазКонторы), разница между 92-м ОККО мизирная. Динамика нормальная если ездить не груженым, без пассажиров. Я думаю, что по городу ANP 92-й саме то. И стоит он 9,70 грн - самая низкая цена. Хотя, скорее это интереснее тем водилам, у кого карбюратор. Кста, расход между 95-м и 92-м почти одинаковый, если не гонять. И ещё хотелось сказать про запах из выхлопной, самый противный от 95-го Евро, ОККО.
Я теж вже все перепробував, перечитав в свій час купу тестів. 92-ий непоганий на УкрНафті і при цьому навіщо платити більше. Він на більшості заправок відповідеє ЄВРО-4. Набагато кращого 92-ого бензину всеодно наврядчи можна знайти навіть і на дорогих заправках. Головне щоб не бадяжили. Нарахунок 95-ого, то на ОККО він переважно імпорт ЄВРО-5. Машина хоч і трохи гірше тягне ніж на українському бензині з УкрНафти, а особливо з Шелла, але движок працює тихіше і рівніше.
martin_86
28.08.2011, 00:14
Знайомий недавно заправився на АНП, таж історя що і в мене як вигорів старий бензин машина заглохла і пропав холостий хід. АНП ГА&НО!!!!!!!!!!!
Останнім часом з бензину АНП заправляв тільки 92-ий. Як для 92-ого ніби непогано, без особливих нарікань. В мене є знайомий, який вже біля 5-ти років тільки його і ляє. Ніби нічого. Проблем не було.
martin_86
28.08.2011, 00:52
Останнім часом з бензину АНП заправляв тільки 92-ий. Як для 92-ого ніби непогано, без особливих нарікань. В мене є знайомий, який вже біля 5-ти років тільки його і ляє. Ніби нічого. Проблем не було.
Забув уточнити, що це теж був А-95
Та я сам недавно з дуру 95-ого залив на УкрНафті. На холостих газнеш і машина глохне. Бадяга ще та. Так що, якщо сині заправки, то тільки 92-ий.
Я теж вже все перепробував, перечитав в свій час купу тестів. 92-ий непоганий на УкрНафті і при цьому навіщо платити більше. Він на більшості заправок відповідеє ЄВРО-4. Набагато кращого 92-ого бензину всеодно наврядчи можна знайти навіть і на дорогих заправках. Головне щоб не бадяжили. Нарахунок 95-ого, то на ОККО він переважно імпорт ЄВРО-5. Машина хоч і трохи гірше тягне ніж на українському бензині з УкрНафти, а особливо з Шелла, але движок працює тихіше і рівніше.
Попробував після А-92 Шелл якось для експерименту А-92 укрнафта (заправка біля Ресторану Шотландія) клапана дуже сильно цокають
(1,2 карб.)
Я на Шелл десь біля року заправлявся. Але вже так дістали своїм:'Тільки що бензовоз зливався. Може V-Power спробуєте?' Недавно слухав цю байку три дні підряд. Після чого туди ні ногою.
martin_86
31.08.2011, 00:49
Заправлявся пару раз Шелом 92 вдало. Останній раз на Катіоні заправився не знав як дочекатись коли закінчиться.
Одна думка промайнула. Може при заправках на різних АЗС конфліктують присадки при змішуванні? Кожен виробник додає різні присадки, самі це визнають.
Є в нас хіміки, що скажете?
Тут хочеш не хочеш хіміком станеш.
Я таку тенденцію теж помітив, навіть коли міняєш дорогу АЗС на теж дорогу.
Rusik 0160
31.08.2011, 18:18
заправился недавно на ОККО 92-рым,динамика выросла и что самое интересное снизился расход(на 0.5-0,6)литра.
УкрНафта 92-ий 8-8,5 л/100 км, ОККО 95-ий 9,5-10. От вам і реклама про те, що на високоякісному бензині ОККО ми проїдем більше.
На счёт на 92-м цокают клапана и т.д. - нада подстроить зажигание, в минус например, проехаться, послухать. У меня на 92-м АНП тож цокало чуток, ну октан-корректорм дал 2 градуса в минус, и ща всё нормально. Правда и делается, это у меня ну ооочень просто, одной кнопочкой и не выходя из салона автивки.:) И на счёт присадок (евро, ароматизаторы, для очистки топливной системи ну и т.п.), то в 92-х их очень мало, поэтому конфликтовать особо нечему. Сейчас АНП и УкрНафта (Авиас) торгуют исключительно Кременчугским 92-м, а он вполне стабильного качества. Кста, на Украине давече недавно наблюдался дифицит 92-го (Белорусь не продавала, Польша и Литва не производила), то дошло до абсурда - импортный 95-й стоил дешевле нашего 92-го, поэтому на некоторых заправках так и продавли 95-й как 92-й. Сейчас Литва, в смысле её НПЗ, снова начали выпуск 92-го, так-шо будет (или уже есть) у нас 92-й ешо и литовский.
Я на Шелл заправляюсь 92-м вимушено - дають на роботі талони, а так перевагу віддаю Окко 92 або 95 - на ньому витрати на 100 км. меньші на 1л порівняно з Шелл .
В мене навпаки на ОККО скільки не пробував, завжди витрати пального вище.
Вчора заправив 95 Мустанг на ВОГ. Нічого так машинка їде.
Залив 20 л. V-Power. Душевно машина пре. Зозо говорив, що розбавляти тре з чимось, бо біда буде. Поки все гуд.
martin_86
19.09.2011, 15:57
Залив 20 л. V-Power. Душевно машина пре. Зозо говорив, що розбавляти тре з чимось, бо біда буде. Поки все гуд.
Тут ЗОЗО правий.
Просто він не написав що буде не біда а пес дець - це такий песик що підкрадається не помітно а видно його стає через деякий час.
Колян1981
19.09.2011, 20:23
Тут ЗОЗО правий.
Просто він не написав що буде не біда а пес дець - це такий песик що підкрадається не помітно а видно його стає через деякий час.
Подробнiше !!!
Тут ЗОЗО правий.
Та нічого там страшного бути не повинно. Це ж нормальний забугорний 95-ий бензин. Тільки що з чистячими присадками. Такий же як Пульс і Мустанг.
Rusik 0160
22.09.2011, 18:51
Перехвалил я 92-ой ОККОвский,опять перешёл на 95-й.
Я пару раз хотів на ОККО переїхати заправлятись. Але щось мене не пре ні 92-ий ні 95-ий.
І чого вже я тільки не пробував, а всеодно 92-ий УкрНафта для моєї машини якраз як кажуть те що доктор прописав. Заправляю і розхід зменшується, краще тяга.
Мож пригодиццо: http://www.benzina.com.ua/
Не пам'ятаю чи сюди закидував http://autovisio.com.ua Теж непоганий сайт на дану тематику. Не так давно навіть влаштовували автопробіг проти неякісного пального. Певний час я теж був активним учасником, але потім набридло якось.
Колян1981
20.10.2011, 20:39
Вже майже рiк заправляюсь на Лукойлi i щось вiн останiм часом спортився геть..:mad:,прийдеться мабуть здавати талони i шукати якусь кращу заправку !!:no:
Я декілька раз заправлявся у них за Шаровечкою 95-им. Ніби непоганий бенз.
Колян1981
20.10.2011, 22:11
Я декілька раз заправлявся у них за Шаровечкою 95-им. Ніби непоганий бенз.
Був непоганий , а зараз г.....но !!!
Чим влни такі особливі ті заправки?
Це якась наша регіональна мережа? Бензин ураїнський чи забугорний?
чуваки я з вами)))) признаю тільки вог. но за небажанням їхатпи хз куди буду таритися шелом)))
На Шелі хоч бенз і український, але нормальної якості. Бодяги не помічав. Довгий час взагалі заправлявся тільки в них.
я наїздив 100км і поняв - бенз гуано)))
Я останній раз коли в них заправявся бензин вилетів як в трубу. На 10 л і 100 км не проїхав. Буду далі лити 92-ий УкрНафта.
Ваванидзе
03.11.2011, 23:26
а у Вас на цьому машини їздять?
а у Вас на цьому машини їздять?
На чому?
Ваванидзе
04.11.2011, 12:53
на укр тат нафті, в минулому році якість палива задовільняла, зараз машина зранку чхае і бенз в трубу, 10л 71км, тричі заправлявся, добре що крабюратора не став курочити, перейшов на окко, шел усе стало на свої місця,можливо у васзаправки "сині" краще,але сумніваюсь
УкрНафта і УкрТатНафта трохи різні речі. На укрНафті 92-ий бенз один з найкращих на Україні. 95-ий там краще не заливати.
Колян1981
04.11.2011, 17:01
А я переходжу на WOC!!! Начальство обiделось на Лукойл за халтуру !:D
Місцева, всі АЗС в Хмельницькій області. Бачив хазяіна, забув запитати за бензин. Раніше точно був український.
Теж цікаво знати, чий в них бенз. Їздив не так давно, бачив заправки, і звернув увагу, що 92-й в них коштує 10,10 або 10,15, в залежності від місця розташування заправки. Це дорожче ніж на АНП та УкрНафті з їхнім кременчугським 92-им. Може в них 92-й білоруський?:write:
Колян1981
14.11.2011, 21:48
Зараз заправляюсь на WOC i на Петроль-набагато кращий бенз чим на Лукойл.
Ти маєш на увазі УкрПетроль? Колись тут питав про їх бенз. Говорили хреновий. Хоча на інших ресурсах читав позитивні відгуки про них.
Колян1981
15.11.2011, 20:25
Ти маєш на увазі УкрПетроль? Колись тут питав про їх бенз. Говорили хреновий. Хоча на інших ресурсах читав позитивні відгуки про них.
Вiн самий,:)cьогоднi залив А-92 машинка пре як танк !:D
я ляю в свою манюню або Авіас в дубово бо близько від дому або ОККО на прибузькый бо по дорозі на робоу).
і таке питання. кому скільки км по місту вистачає при заправці на 50 грн. мені десь на 50-65км . 65 то якшо обїзною через вишку на тернопільську махну)
Мені по місту на 60-65 км вистачає. Бензин 92-ий УкрНафта.
доречі один бувалий гонщик машин з за бугра. підсказав таку річ, він раз на колись ляє в бак 100г спирту для того щоб вигорала вода яка там знаходиться(конденсат і т д). Вода в бензині не розчиняється а в спирті легко і тіпа білбьше шансів згоріти. ХЗ чи правда но як згадаю то ляю теж)).
доречі один бувалий гонщик машин з за бугра. підсказав таку річ, він раз на колись ляє в бак 100г спирту для того щоб вигорала вода яка там знаходиться(конденсат і т д). Вода в бензині не розчиняється а в спирті легко і тіпа білбьше шансів згоріти. ХЗ чи правда но як згадаю то ляю теж)).
Теж десь таке чув. Правда пробувати не доводилось.
Колян1981
16.11.2011, 21:44
Куди льеш ?:-D
andreyka05
16.11.2011, 22:48
Да уж наш народ не победить)
вчора заправився на АНП, це якись шедевр, машина їхати нехоче, вже шось таке колотят, шо нема слів
92 чи 95? Я позавчора заправив в КІА на АНП 92. Пре як танк.
92 чи 95? Я позавчора заправив в КІА на АНП 92. Пре як танк.
92, в раково біля залізнодорожного переїзду. останнім часом я тільки там заправляюсь. но такого херового бензина ніколи небуло
Там головне 95-ий не лити.
Заправляюсь 92-им на укрнафте, разницы с другими заправками не чувствую, знакомый который работает на заправке Укрнафта возле кирпичного говорит , что 95 - это 92 с присадками, и не рекомендует смешивать бензины разных производителей, присадки выпадают в осадок
прадбання 92 бензину на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні 9.66грн (паливні карти по 15л) якщо когось зацікавить, звертайтесь
Заправив в неділю на ВОГ їх хвалений Мустанг. Раніше заправляв все було добре. А в цей раз на холостому машину ковбасило як дурну, обороти були на порядок нижчі, глох пару раз на світлофорах, при розгоні шарпалась. Їздив з трохи витягнутим підсосом. Думав вже треба буде робити машину. Коли виїздив цю бадягу заправив 92-ий Укрнафта і все стало на свої місця. Більше на ВОГ ні ногою (колесом). Якщо вже фірмовий бензин таке гуано, то що говорити про інший.
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні нижчій ніж на заправці. Паливні карти по 15л.
92 - 9.66грн. (карточка на 15л - 145грн.)
95 - 10.00грн. (карточка на 15л - 150грн.)
якщо когось зацікавить, звертайтесь. собі незаробляю нікопійки, чисто для тавроводів :)
Заправив в неділю на ВОГ їх хвалений Мустанг. Раніше заправляв все було добре. А в цей раз на холостому машину ковбасило як дурну, обороти були на порядок нижчі, глох пару раз на світлофорах, при розгоні шарпалась. Їздив з трохи витягнутим підсосом. Думав вже треба буде робити машину. Коли виїздив цю бадягу заправив 92-ий Укрнафта і все стало на свої місця. Більше на ВОГ ні ногою (колесом). Якщо вже фірмовий бензин таке гуано, то що говорити про інший.
Катаюсь тільки на 92 або95 ВОГ.расход за городом 6.На ANP движок так детонує ,що ЖАХ ,ключ вруках а його КОВБАСИТЬ.Раніше ШЕЛ подобався ,зараз вже ні.(це моя думка.):yes:
Катаюсь тільки на 92 або95 ВОГ.расход за городом 6.На ANP движок так детонує ,що ЖАХ ,ключ вруках а його КОВБАСИТЬ.Раніше ШЕЛ подобався ,зараз вже ні.(це моя думка.):yes:
Я вже другий рік заправляю на УкрНафті і АНП 92-ий бенз і ніяких проблем. В них він один з найкращих в Україні, що і показали багаточисленні тести. Він відповідає стандарту євро-4. Ну це якшо не розбадяжать. А ось 95-ий в них г... рідкісне.
Я вже другий рік заправляю на УкрНафті і АНП 92-ий бенз і ніяких проблем. В них він один з найкращих в Україні, що і показали багаточисленні тести. Він відповідає стандарту євро-4. Ну це якшо не розбадяжать. А ось 95-ий в них г... рідкісне.
Можливо в нас різні движки , а заправлявся біля Нафтобази та Будівельників і Костьолу.ЖАХ.
Можливо в нас різні движки , а заправлявся біля Нафтобази та Будівельників і Костьолу.ЖАХ.
Якщо ви заправляли 92-й, то скоріш за все і почуєте детонацію, ну багато чого не доброго. Ваш двигун (1,3і) потребує бензину не нижче 95-го, тим паче і 95-й на АНП та Укрнафті теж не супер.
monstr red
20.12.2011, 22:49
Я заправляюсь майже рiк на WOC-95. Полiт нормальний !:ny07:
А моя машинка від WOG ще досі повністю не очухалась.
Diamonstr
22.12.2011, 09:08
ОККО-95 політ нормальний, тяга, расход все в нормі
А я на їх бензині ледь 100 км на 10 літрах проїжджаю.
andreyka05
22.12.2011, 10:59
в мене газ:ny03: полет нормальный:ny03:
Колян1981
22.12.2011, 22:15
Газ рулить !!!!!!!:ny03::ny03::ny03:
Diamonstr
22.12.2011, 22:34
автопилот????:ny05:
Типа як Тагил? :)
Головне побільше гороха їсти:-D:-D:-D
Колян1981
27.12.2011, 00:11
Ха-ха ! Не завiдуйте !!!:ny03:
Diamonstr
28.12.2011, 00:03
Не завiдуйте !!!:ny03:
Это просто грудная жаба давит:)
бензин на заправках УКРНАФТА та ANP по ціні, нижчій ніж на заправці.
92 - 9.60грн.
95 - 9.90грн.
(карточки на 10л, 15л, 20л, 30л)
кого зацікавить, звертайтесь
Дорогувато якось враховуючи що 92-ий 9,75. 1,5 грн на 10 літрах якась не дуже економія виходить. Мені недавно пропонували ОККО 92-ий по 9 грн/л. Це вже нормально.
Це ж не мої карточки, як мене попросили написати, так я і написав
Народ, мож комусь тре - заправлю 92 вог, літрів 50 ціна на 1 грн дешевше ніж на заправці, тре обналічити карту
Звоніть
Ціни на бензин все більше радують з кожним днем.
martin_86
28.03.2012, 12:48
Ціни на бензин все більше радують з кожним днем.
АГА, не те слово:wall::crazy:
заправляюсь на ANP вроді нормально до цього на ОККО різниці не відчувається тільки ціна.
заправляюсь на ANP вроді нормально до цього на ОККО різниці не відчувається тільки ціна.
92-ий?
Rusik 0160
21.04.2012, 22:58
А я на Укрнафта 95-премиум.Просто класс!
Я теж той преміум вже третій раз підряд заливаю. Ніби непоганий.
Rusik 0160
23.04.2012, 21:26
Да,но ясегодня внимательно прочитал чек,так там написано А-95 evro-2o_O
Може це код просто в нього такий. Бо євро-2, то вже дуже застарілий стандарт.
Колян1981
23.04.2012, 23:39
Газ зараз рулить !!!:D
Не підскажеш скільки зараз коштує обладнання і встановлення цієї радості?
Колян1981
24.04.2012, 00:00
Не підскажеш скільки зараз коштує обладнання і встановлення цієї радості?
Менi встановлювали з роботи - бачив рахунок то 3200 обладнення + 600 робота.
pearl (http://www.tavria.org.ua/forum/member.php?u=29659) може тобi сказати точнiше, вiн ставив недавно.
Ого. Це ж тільки з грошей на встановлення 360 л. бензину можна купити. А ще ж і газ не безкоштовний і теж не дешевіє з кожним днем. А ще коли-неколи ДАЙ можуть пристати, а це ще додаткові витрати.
Колян1981
24.04.2012, 00:20
Оформлення обiйдеться десь до 800грн а може й менше( знайомий оформляв ланос- обiйшлось 780грн).
Так в мене ж машина не на мені, а по дорученню, так що з оформленням гемор.
Колян1981
24.04.2012, 00:26
Так в мене ж машина не на мені, а по дорученню, так що з оформленням гемор.
Так тодi забий i катайся як я.:)
Та скоріше за все я заб'ю і буду кататись на бензині. Дуже дороге задоволення той газ.
Ціни на бензин впали на всіх заправках. І тільки УкрНафта, на якій я постійно запрвляюсь щось зовсім не рухається. Чи вони вирішили цінову політику змінити.
Inturist
29.06.2012, 13:06
Про заправки "ЛАН".
Бензин постійно білоруський. Дві заправки я знаю, траса Хмельницький - Івано-Франківск на перехресті перед Городком, поворот на станцію "Вікторія"; траса Хмельницький - Вінниця якийсь 4? кілометр, перед лісом.
Та на Україні є ще багато непоганих заправок, але їх нема в Хмельницькому.
Inturist
29.06.2012, 14:29
Та на Україні є ще багато непоганих заправок, але їх нема в Хмельницькому.
В "ЛАН"-а база в Богданівцях, ще трошки і це буде околицею:D
Заправляюсь газом на Шелл (Красовського і Трудовій) як не дивно чомусь на довше вистачає ніж Укрнафти.
Заправляюсь газом на Шелл (Красовського і Трудовій) як не дивно чомусь на довше вистачає ніж Укрнафти.
То там він і дорожче.
andreyka05
03.07.2012, 13:44
саме так і в мене.
То там він і дорожче.
ага на 19 копійок =))))
Стас 1.2 L
14.09.2012, 21:05
Заправляюсь вже 2 місяця біля катіона SHELLом 92-м, мені подобається, на 50 грн. - 55-60 км.
Пробував заправляти V-POVER - обіцяли потужвість більший пробіг, - потужності то хватало, а от розхід на 50 грн. - 37 км. Я був в шоці!
Взагалі непогана заправка, от тільки надоїдає те що постійно касири пропонують КАВУ,
МАЛЬБОРО і той V-POVER!!!
Заправляюсь вже 2 місяця біля катіона SHELLом 92-м, мені подобається, на 50 грн. - 55-60 км.
Пробував заправляти V-POVER - обіцяли потужвість більший пробіг, - потужності то хватало, а от розхід на 50 грн. - 37 км. Я був в шоці!
Взагалі непогана заправка, от тільки надоїдає те що постійно касири пропонують КАВУ,
Заправляюсь газом - V-POVER не пропонують :D
andreyka05
14.09.2012, 21:30
кстати газ у них не плохой. но бля кофе парят, сигареты нет иногда гот-дог
кстати газ у них не плохой. но бля кофе парят, сигареты нет иногда гот-дог
Я на Красовського на Шелі заправляюсь, бо як показує практика на обїзних більша вірогідність бадяги, навіть газової. Як казав мужик що робив карб, заправляйся зранку або в ночі поки не так розширилось пальне, і не заправляйся на окружних і там де стоять не забугорні паливні автомати, бачиш Машину з паливом - їдь шукай іншу заправку. Ось так і роблю =)
В-Повер не пропонують хто газом заправляється, бо в них і так Повер газ. Іншого нема ) А так заправка непогана. Поки в них постійно заправлявся ніяких проблем не було. Потім почав експерементувати і почались. Хоча бензин український, але не бадяжать ніби. Я останнім часом почав заливатись на Лукойлі. Бензин непоганий Румунія, Литва і взяв картку на знижку 15 коп/л.
Вадим ХМ
22.10.2012, 10:03
УКР Нафта
УКР Нафта
+1. І навіщо платити більше :)
andreyka05
23.10.2012, 18:09
Газ рулить дядьки хахахаха
газ - бадяга для ніщєбродів:yeah:
Колян1981
23.10.2012, 21:56
а твоя зелена славута теж Мустангом заправляеться:D
Газ рулить !!!:yahoo:
andreyka05
23.10.2012, 22:34
7.5 по трасі газку 45 грн 100км твій так зможе хаха
3,7 при 80кмч))) зможе)))
да, я на мустангу95 тож проїхав на сотку менше. але також тепер відганяю від машини пістонів - таки всі стараються важіль пістолета повідпустити, а так як лию не менше 30л - то калим їм сука нормальний. ТОбто не грішу на бенз, а от пістолєтчики мудаки. Хоча на М95 пре шо дурна - но чуть відволікся і вже 130)))
Стас 1.2 L
01.11.2012, 09:39
да, я на мустангу95 тож проїхав на сотку менше. але також тепер відганяю від машини пістонів - таки всі стараються важіль пістолета повідпустити, а так як лию не менше 30л - то калим їм сука нормальний. ТОбто не грішу на бенз, а от пістолєтчики мудаки. Хоча на М95 пре шо дурна - но чуть відволікся і вже 130)))
А як самому правильно заправляти, шоб все в бак долетіло?
Стас 1.2 L
01.11.2012, 15:52
Натисни і тримай.
А як краще, трохи натиснути чи на всю...
Ніхто не пробував заливати ту бодягу, що на ANP продається з 40% спирту Е-95?
Бачив на виїзді на вінницьку трасу. Може ще де є. Ціна халявна. 9 з копійками.
А як краще, трохи натиснути чи на всю...
нажімаєш, ставиш на фіксатор, і не пускаєш пістолєтчика до машини. Заправлявся на трасі біля Хотина. Дуже мене приперло до вітру, я вобщем з машини "5-й до повного" і побіг в нужник. Поки там по малому впорався - в бак вже мені доливали в горловину. По чеку 26л. Остаток був на першій білій поділці, тобто на око 15-17л. Ітого сумарно 41-43л. По пробігу вийшло шо на---ли десь на 10л. Отаке. Тепер зарікся - заправлятися буду тільки сам. Крім того в гугло "мошенничество на АЗС" і там буде повне розуміння того як можна на---ти.
alex0110
01.04.2013, 08:23
Всім доброго дня. 22 березня заправився на заправці АВІАС, що знаходиться біля маслозавода. залив 10 літрів 92 бензину, потім із бака вигріб літрів 4 води
martin_86
01.04.2013, 13:20
Всім доброго дня. 22 березня заправився на заправці АВІАС, що знаходиться біля маслозавода. залив 10 літрів 92 бензину, потім із бака вигріб літрів 4 води
WOG 92, OKKO 92, 95
політ нормальний.
а Авіас гавно
Ну не знаю кому гавно, кому шо. Я вже в їх мережі (АВІАС, УкрНафта, ANP) заправляюсь біля 3 років і ніяких проблем. Попробував WOG кiлька разів, свічки оранжеві аж свiтяться. Довелось викинути і машину ще довго після їх бодяги ковбасило.
WOG 92, OKKO 92, 95
політ нормальний.
а Авіас гавно
Не згоден. Заправив АНП95 Преміум - корч ожив, просто ожив. Потім ВОГ92 - і корч став люто детонувати. Отаке.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot