Просмотр полной версии : Життєві ситуації, та їх вирішення
Викладаємо сюди життєві ситуації і хто як з ними боровся.
что-то похожее на http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=35852
Буду перший.
В п’ятницю ввечері після важкого трудового дня, заїхав на заправку, так як пістолєтчики були зайняті, сам вставив пістолет в бак, пішов розраховуватись. Коли розрахувався на автоматі повернувся до машини, відкрив дверцята і сів, завів машинку і поїхав. Як в наслідок вирваний пістолет з колонки. :wall:
:cool: Мене одразу начали розводити що я зламав муфту з’єднання шланги і пістолета яка коштує 300грн. (тобто я попав на бабло). Після чого я залишив в залог паспорт і поїхав шукати гроші. Але дякуючи дружині що вона згадала за одного нашого знайомого, який працює в органах, передзвонили йому за допомогою, після декількох дзвінків і вияснення різних подробиць, виявляється, що на сучасних заправках на цих з’єднаннях стоїть защита від дураків. Тобто, коли хтось, захоче вирвати шлангу, то там стоїть муфта яка роз’єднується, і потім за 10 хв. все збирається назад. Таким чином ремонт обійшовся мені в 50грн. та кучею спалених нервів. :beer:
Є декілька відомих мені розв’язання ситуації:
1. Викликаємо ДАЇ, складаємо протокол, після чого приїжджає служба по ремонту роблять свою роботу, виставляють рахунок і ви його сплачуєте (муфта стільки то, робота стільки-то).
2. Говорите що ви не на стільки дурний як їм хотілось би, що даєте 50грн. за ремонт. (але якщо є камери спостереження і після ремонту муфти будуть якісь проблеми до вас можуть бути претензії).
Важливо при всіх ремонтах і замінах самому спостерігати за роботою щоб дійсно не розвели і не підміняли робочі деталі на гімено, а то дійсно прийдется вивалити нормальну суму.
что-то похожее на http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=35852
Тогда удалить отсюда и перенести туда, сори не мог найти. :wall:
Alexxx_1982
26.08.2011, 13:21
Полвчально!
Але тему удаляти чи переносити не потрібно, так як дані ситуації стосуються саме нашого регіону і конкретно вінниччан.
Alexxx_1982 у нас вроде область общая;)Просто чтобы не создавать несколько похожих тем и потом не искать их
В п’ятницю ввечері після важкого трудового дня, заїхав на заправку, так як пістолєтчики були зайняті, сам вставив пістолет в бак, пішов розраховуватись. Коли розрахувався на автоматі повернувся до машини, відкрив дверцята і сів, завів машинку і поїхав. Як в наслідок вирваний пістолет з колонки. :wall:
Да, я когда работал на заправке, такие ситуации бывали.Обычно с людей по 100-200 стрясали.
Механизм там действительно несложный, но исправить пистолетчики не могут - нужен специально обученный человек, а вызов ремонтников стоит денег.И быстро эти ребята не приедут ибо бюрократия - сначала кассир должен написать отчёт о произошедшем и составить заявку на вызов сервисников, потом нчальник АЗС - подписать и так далее наверх.
Alexxx_1982
26.08.2011, 22:06
Alexxx_1982 у нас вроде область общая;)Просто чтобы не создавать несколько похожих тем и потом не искать их
Діма дана тема на яку ти ссилаєшся називається як?? "Вирішення побутово-неАВТОМОБІЛЬних" проблем а проблема (випадок) у яку потрапив МОНТЕ, аж ніяк не стосується домашнього побуту, а стосується на пряму автомобіля, так як би він заїхав на АЗС на веліку чи самокаті купити мінералки чи того самого бензу у каністру так такого б не трапилося 100500% гарантовано.
По друге я вже казав що це стосується нашої області, але відвідувачі (гості) також можуть відписувати про різні курєзні випадки і шляхи їх вирішення чи про те як їх обминути...
по-третє кільки до цього було тем із срачем 100500%-м, і реакції 0, а тут створив МОНТЕ тему по суті і зразу куча критики і всякої...
ArsenZP - тобто наживаєтесь на чужому горю, ви не запитуєте чи е тих 100-200-300 грн в людини. чи вона їх у борг бере, а потім від дитини відриває, а пістолетчики ремонтують усе за декілька хвилин і все добре.
Alexxx_1982
26.08.2011, 22:39
3.14дить таких заправщиків нада шо людей розводять, і не цікавляться чи є у того чоловіка на даний час хоча б 10грн на хліб!! АЛЕ земля кругла і воно ім це "добро" стократно вертається :yes:
ps: це не кажучи про те що наї..ть при заправці на 1-2л
І Самий цікавий і незаперечний факт що всі заправщики на роботу їздять за 20км мінімум на роботу на машинах і в основному на іномарках (буває шо китайських, але..), і бензус не купляють !!!!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot