Вход

Просмотр полной версии : ФОТО-ЗВІТ на роздуту тему Центрального замка

HumanKM
15.05.2006, 11:56
Дивіться й учіться! :D

А тепер відповідь тавроводам які неодноразово задавали на цьому форумі питання - А ЧЬТО ЖЄ ДЄЛАТЬ С ТРОСОМ???
А нічого з ним робити не треба. Пруток від двигуна ЦЗ згинаємо літерою Г і просовуємо білятросу. Фіксуємо там його за допомогою зажиму з комплекта ЦЗ, який попередньо обточуємо на точилі до розмірів з якими він влізе між вусиками кріплення тросу.

Також дам пораду - промажте заодно трос, адже двері вже розібрано. Незабудьте прослідкувати настільки сильно зажатий трос в кріпленні, дуже часто він важко ходить з-за того що пережатий кожух троса, в такому випадку послабте його.

HumanKM
15.05.2006, 11:57
продовження

Shustrik
15.05.2006, 14:03
Вибачте, і скількиж цей девайс коштує? Я от думаю - ставити чи ні.

HumanKM
15.05.2006, 14:14
Шановний!
І не думай чи ставити - однозначно ставити.
Я купував на Перова в Києві 75 грн., В славнозвісному харкові це буде думаю не більше 50 грн.
В комплекті 3 двигуни двотротові і один керуючий п"ятидротовий, модуль керування замками, і весь монтажній комплект.
І не вір нікому хто каже що це на дві години роботи. Якщо хочеш зробити якісно - повір що втратиш ввесь день!

Продовжуємо далі!

planirovschik
15.05.2006, 14:36
Я так зрозумів з фотографій, у задній двері тросік невідключається. А він потім не стане причиною незакривання задніх дверей?

HumanKM
15.05.2006, 15:18
В замка сила натиску 6 кг. Це вага половини відра води - немало, чи не так?!
В мене все працює бездоганно. Щоб довелося зробити це ще раз - я б все зробив точно так!
Для перестраховки залий тросик автомобільним маслом і не пережми зажим кожуха троса (на нього показує червона стрілка)

planirovschik
15.05.2006, 16:47
В замка сила натиску 6 кг. Це вага половини відра води - немало, чи не так?!
В мене все працює бездоганно. Щоб довелося зробити це ще раз - я б все зробив точно так!

Воно то так, але коли тросік приржавіє, ото навряд чи моторчик зможе його совати

diez
15.05.2006, 19:27
Шановний!
Я купував на Перова в Києві 75 грн., В славнозвісному харкові це буде думаю не більше 50 грн.
В комплекті 3 двигуни двотротові і один керуючий п"ятидротовий, модуль керування замками, і весь монтажній комплект.
І не вір нікому хто каже що це на дві години роботи. Якщо хочеш зробити якісно - повір що втратиш ввесь день!

на славуту потрібно 4 двигуни. :(

YUR@N
15.05.2006, 23:30
Шановний!

Там один , который главный (управляющий с пятью проводами), устанавливается на водительскую дверь а три на оставшиеся двери

Jekky
16.05.2006, 09:46
Вопервых, не раскрыта тема замка багажника :-D
Вовторых, дырки в передних дверях делать не нужно. Сверлится отверстие в планке держателя стекла как показано на рисунке и моторчик чудно себя чувствует на планке повёрнутый на 90 градусов в том же направлении тяги.

richi
16.05.2006, 10:27
господа ну шо вы велосипед изобретаете :), все уже давно придумано, ипытано и прекрасно работает:
заднии двери:
http://tavria.org.ua/reports/richi.htm
багажник:
http://tavria.org.ua/?p=24&m=237

HumanKM
17.05.2006, 11:10
Вопервых, не раскрыта тема замка багажника :-D
Вовторых, дырки в передних дверях делать не нужно. Сверлится отверстие в планке держателя стекла как показано на рисунке и моторчик чудно себя чувствует на планке повёрнутый на 90 градусов в том же направлении тяги.

Можливо бувають різні за розмірами мотори. В мене при такій установці мотора ризинова гофра тре об стінку і мотор там дуже не гарно стає.

HumanKM
17.05.2006, 11:12
господа ну шо вы велосипед изобретаете :), все уже давно придумано, ипытано и прекрасно работает:
заднии двери:
http://tavria.org.ua/reports/richi.htm
багажник:
http://tavria.org.ua/?p=24&m=237

Працює все може й чудово, але без тросика. В мене все з тросиком, можна при необхідності і в ручну закрити. Для тих в кого приржавлює тросик рекомендую його помазати і не приржавіє і ходити буде легше!

HumanKM
17.05.2006, 11:14
Шановний!

Чотири двигуни на всі 4 двері. На багажник треба ще один. Та я покищо цим питанням не займався. Багажник зроблю пізніше, я зараз вагаюся як правильніше?!

Vanya
17.05.2006, 11:18
Шановний!
В харькове 50 это за что? Просто знаю цены до копейки практически не понял за что 50? Сигналка самая дешовая 130 (сигналка брелки 2шт сирена), замки 1шт 8грн. (с планками)

HumanKM
17.05.2006, 11:47
Шановний!
В харькове 50 это за что? Просто знаю цены до копейки практически не понял за что 50? Сигналка самая дешовая 130 (сигналка брелки 2шт сирена), замки 1шт 8грн. (с планками)

на викладених фото є фотографія коробки мого ЦЗ
Я його купив у Києві на базарі за 75 грн., Думаю що в Харкові найдеш в районі 50 грн цей же замок. Це не просто мотори - це Комплект ЦЗ, до нього входить 4 мотори (один з них керуючий), модуль керування (маленька коробочка з реле яке задає на ЦЗ імпульс відкриття чи закриття необхідної довжини), та монтажний комплект (провода, шурупи, планки...). Все це однієї фірми в одній коробці!

Greck
17.05.2006, 11:50
Шановний!

50 грн за комплект ЦЗ. Устанавливаешь подходишл к тачке ключем открываешь водительскую дверь открываются все двери. Позже этот ЦЗ можно подключить к любой сигналке.

HumanKM
17.05.2006, 11:51
Шановний!

50 грн за комплект ЦЗ. Устанавливаешь подходишл к тачке ключем открываешь водительскую дверь открываются все двери. Позже этот ЦЗ можно подключить к любой сигналке.

Грєкє респект!

HumanKM
18.05.2006, 11:36
Шановні власники Славут Люкс!
Підкажіть таку інформацію!
Чи закривається вашим центральним заводським замком багажник? Якщо так то яким чином?!

Gutkin
18.05.2006, 12:13
Шановні власники Славут Люкс!
Підкажіть таку інформацію!
Чи закривається вашим центральним заводським замком багажник? Якщо так то яким чином?!
Його там нема

ACE
18.05.2006, 13:57
Конечно большой тебе респект за отчет, но все самое интересное просто закрыто верхней частью двери, я имею ввиду сам изгиб железяки, т.к. согнуть ее можно по разному.и еще не будет ли она от нагрузки выгибаться?

А в отчете с авто.уа я вообще не понял как крепится железячка которую сгибают к уху в котором когда-то был тросик....?

richi
18.05.2006, 14:03
А в отчете с авто.уа я вообще не понял как крепится железячка которую сгибают к уху в котором когда-то был тросик....?
ухо вставляется одним из своих хомутиков в прорезь стандартного крепления которое идет с актуатором и зажимается его болтиками, на фотках вроде все видно.

HumanKM
18.05.2006, 14:12
Конечно большой тебе респект за отчет, но все самое интересное просто закрыто верхней частью двери, я имею ввиду сам изгиб железяки, т.к. согнуть ее можно по разному.и еще не будет ли она от нагрузки выгибаться?

Спробую все пояснити.
1. Бажано щоб в тебе були гарні мотори, це дозволить тобі залишити і тросик і все-все на рідних місцях. В мене був комплект Tiger CDL з зусиллям 6 кг. та ходом 22 мм.
2. Тяжка від замка до моторчика зігнута літерою Г. (Тут про такий метод неодноразово писалося).
3. З вухом в якому був тросик нічого робити не треба. Залиш все так як воно було з завода (максимум можеш змазати тросик, щоб він легше бігав). Тепер зверни увагу на мої фото. Я тросик і вухо за яке він тримається взагалі не трогав. Збоку біля тросика з заводу е вільне місце де можна закріпити тяжку від мотора. Просовуємо тяжку в те вільне місце і фіксуємо її там за допомогою зажиму з комплекту замка (зажим попередньо обточуємо на точилі, бо він не влізе в вухо). Тепер наш двигун не тільки замок відчиня й зачиняє, а ще й тросик тягає. В мене така система працює бездоганно - жодного нарікання. Дужка зігнута літерою Г порівняно невелика, тому замком не гнеться і не пружинить.
Питай що не зрозуміло? Допоможу!

ACE
18.05.2006, 14:49

Спробую все пояснити.
1. Бажано щоб в тебе були гарні мотори, це дозволить тобі залишити і тросик і все-все на рідних місцях. В мене був комплект Tiger CDL з зусиллям 6 кг. та ходом 22 мм.
2. Тяжка від замка до моторчика зігнута літерою Г. (Тут про такий метод неодноразово писалося).
3. З вухом в якому був тросик нічого робити не треба. Залиш все так як воно було з завода (максимум можеш змазати тросик, щоб він легше бігав). Тепер зверни увагу на мої фото. Я тросик і вухо за яке він тримається взагалі не трогав. Збоку біля тросика з заводу е вільне місце де можна закріпити тяжку від мотора. Просовуємо тяжку в те вільне місце і фіксуємо її там за допомогою зажиму з комплекту замка (зажим попередньо обточуємо на точилі, бо він не влізе в вухо). Тепер наш двигун не тільки замок відчиня й зачиняє, а ще й тросик тягає. В мене така система працює бездоганно - жодного нарікання. Дужка зігнута літерою Г порівняно невелика, тому замком не гнеться і не пружинить.
Питай що не зрозуміло? Допоможу!

Пасиб, буду пробовать у себя если че то спрошу :D

Magic
02.07.2006, 18:35
Прилепите это наверх или в фак.
Два с половиной часа в поисках этих фоток.
Пытался втулить в Славуту в передние двери на существующие отверстия, чуть умом не поехал, психонул и пошел форум читать. Чтоб увидеть, что в передние двери приводы становятся там, где надо сверлить отверстия.
Спасибо за фотоотчет, кстати.

Yuris
02.07.2006, 22:19
привод передних дверей будет работать нормально все время, основная проблема в работе привода в задних дверях, пока тросики новые гемора нет, но зимой и когда тросам год, жди проблем с закрыванием дверей задних.
самое лучшее решение система тяг, когда есть и кнопка и привод.
Проверено опытом эксплуатации.
ЗЫ. если уж ставить электропривод самому, то есть смысл установить систему тяг вместо торса.

HumanKM
03.07.2006, 09:36
Прилепите это наверх или в фак.
Два с половиной часа в поисках этих фоток.
Пытался втулить в Славуту в передние двери на существующие отверстия, чуть умом не поехал, психонул и пошел форум читать. Чтоб увидеть, что в передние двери приводы становятся там, где надо сверлить отверстия.
Спасибо за фотоотчет, кстати.

Я теж на штатні місця тулив пів дня. Поки не прийшла така мисля в голову! Дякую за оцінену роботу :D

HumanKM
03.07.2006, 09:39
привод передних дверей будет работать нормально все время, основная проблема в работе привода в задних дверях, пока тросики новые гемора нет, но зимой и когда тросам год, жди проблем с закрыванием дверей задних.
самое лучшее решение система тяг, когда есть и кнопка и привод.
Проверено опытом эксплуатации.
ЗЫ. если уж ставить электропривод самому, то есть смысл установить систему тяг вместо торса.

А з чого ти робив систему тяг? Може ФОТО є? Було б цікаво ознайомитися!

Gin
14.06.2007, 12:24
Поставил новый тросик на правую заднюю дверь. Теперь электрозамку не хватает силы закрыть\открыть. Можно ли это нормально пофиксить?

softm123
14.06.2007, 12:25
Поставил новый тросик на правую заднюю дверь. Теперь электрозамку не хватает силы закрыть\открыть. Можно ли это нормально пофиксить?

Ну может ВД-40 или литол поможет. Хотя ... скорей тросик надо менять. Такие запчасти ...

HumanKM
15.06.2007, 03:10

Спробуй трохи відпустити цього болта. Якшо сильно жав - то міг сплющити кожух так, шо він починає туго соватися по тросу.

qwer
19.08.2007, 14:33
обьясните как тягу вставить в багажник.на рисунку две дырки,а дырка для тяги как надо высверливать

qwer
19.08.2007, 14:36
можно фотку увидеть как стоит замок и тяга.на этих фотка не понял

qwer
19.08.2007, 23:05
все догнал как его делать.извеняюсь за тупой вопрос :P

HumanKM
22.08.2007, 19:16
все догнал как его делать.извеняюсь за тупой вопрос :P

HumanKM
22.08.2007, 19:18
Звітуюся!

Користуюся більше року. Все працює. Жодних проблем.
І перезимувала система без збоїв! Дуже задоволений! :D

qwer
22.08.2007, 23:17
я только трос отключил,зимой замерзает :roll:

HumanKM
22.08.2007, 23:25
я только трос отключил,зимой замерзает :roll:

Мені цікаво - чого в мене не замерзає? І в мого товариша на славуті я теж ставив і також не замерзає! Може це з-за того що я як тіки купив машину одразу все зробив? а в тебе трос вже був уставший?

qwer
23.08.2007, 15:57
я зимой не мог в машину попасть.а сейчас лень опять снимать карту.хотя раз без троса было плохо.акум сел и немог двери закрыть задние)))

Anyone
08.10.2007, 10:56
Есть мнение, что тяга выгнутая буквой Г играет на самом изгибе и не открывает/закрывает дверь. Думаю что или нужно делать максимально короткую верхнюю часть Г привода или заменять его на какой то другой более жесткий.
Какие есть предложение, чем можно заменить?

HumanKM
08.10.2007, 11:06
Есть мнение, что тяга выгнутая буквой Г играет на самом изгибе и не открывает/закрывает дверь. Думаю что или нужно делать максимально короткую верхнюю часть Г привода или заменять его на какой то другой более жесткий.
Какие есть предложение, чем можно заменить?

Тяга буквой Г в мене з самого початку має коротку верхню частину - по памяті там сантиметра півтора-два.
Користуюся вже майже пів року - траблів не було.

Anyone
08.10.2007, 11:28
Я к сожалению маю те шо маю :( но ниче, сделаю все равно!!! :)

danilk
08.10.2007, 11:50
заднии двери:

"Давно придуманный и испытанный вариант", к сожалению, не дает ответа на простой вопрос - как открыть дверь при отсутствии электричества.

Gogan
06.01.2008, 01:13
"Давно придуманный и испытанный вариант", к сожалению, не дает ответа на простой вопрос - как открыть дверь при отсутствии электричества.
+1
Та же проблема с тросом в задних дверях. Пробовал смазать трос - не помогло. Если машина прогретая - открывает/закрывает, когда холодная (на улице -10) - клинит. Может есть способ смазать трос холодостойкой смазкой?

Рома@Фрязино.Нет
06.01.2008, 13:27
Клинит скорее всего не трос а замок. Нужно побрызгать его изнутри белой литиевой смазкой и все будет чикипики.

Также не нужно до дури затягивать винт крепящий оплетку достаточно слегка.

hoton
15.11.2009, 11:18
Подскажите, как завести проводку в двери, передние и задние?

madman89
01.02.2010, 16:56
Огромное спасибо автору! все очень понятно =)

HumanKM
28.01.2012, 11:15
ПАЖаЛУЙСТА

Palomnik
30.01.2012, 17:15
ПАЖаЛУЙСТА
Друже, переглянув уважно всі повідомлення теми і фото - так трохи і не зрозумів: в задніх дверях до чого кріпиться тяга актуатора? На фото це місце закриває верхня частина дверей. Не міг би уточнити? Дякую.

P.S. Також не дуже зрозуміло як протягував проводи через торці дверей...

Storag
30.01.2012, 18:00
Есть 2 вида управления замком задних дверей. Старая схема - оплетка троса прикручена к дверце и управление жилой, и более новая схема - жила прикручена к дверце а управление оплеткой троса. На фото управление оплеткой, к ней и прикручена тяга.

Palomnik
30.01.2012, 19:31
Есть 2 вида управления замком задних дверей. Старая схема - оплетка троса прикручена к дверце и управление жилой, и более новая схема - жила прикручена к дверце а управление оплеткой троса. На фото управление оплеткой, к ней и прикручена тяга.

Вы имеете ввиду это фото:

http://imagesbase.com/upload/view/9_617_132794_766_abduxyz268.jpg

Не совсем понятно, однако, как работает такая схема... А где жестко закрепляется жила в районе замка и в районе кнопки-пимпочки? И если оплетка зажата стяжным хомутом, как на фото, то как внутри нее ходит жила?
Вы тоже такой схемой пользуетесь? Проблем нет?

Storag
31.01.2012, 18:38
У меня оплетка прикручена скобой к дверце выше замка, там где отверстие. Замок управляется жилой, которая периодически выскакивала из пластиковой вставки пока я хомутом пластиковым не притянул.

HumanKM
17.02.2013, 22:56
О!!!
Моя тема жива!
Давненько я тут не був.

Storag
18.02.2013, 19:17
Некрофил :D

MadSerG
11.03.2013, 12:35
На таврию есть смысл ставить цз? На четырехдверках без него никак, помню по своим предидущим машинам, а вот тут призадумался. Тем более что и от ключа и от тяги в салоне левый замок не очень то хочет закрываться. Правый- без проблем, а левый хорошо срабатывает только при поднятой вверх дверной ручке.