Просмотр полной версии : Boschmann ?
Привіт.Хочу скористатись порадою спеціалістів,пропонують твітери фірми Boschmann в комплект входять кроссовери ціна 125 грн.,переконують,що дуже класні,в паспорті виробник U.S.A.У відомих продавців автозвука ця фірма відсутня.На іноземних сайтах знайшов фотку.
Это злостный левандос из китая. Где-то на уровне пищалок Mistuba :-D
Читать цикл статей про "левак" в журнале ФОРЗ.
Маша Синичкина
19.05.2006, 19:30
А мне нравится... Выковырять оттуда пищалки и вставить нормальные. Очень замечательно смотреться будет... ;)
Olenevod
19.05.2006, 22:52
Готов купить корпуса, если это металл за указанную сумму :D
Ну, по крайней мере такие корпуса можно двигать и ориентировать для получения нормальной звуковой картины :-D
ААА!! :D Загорелись глоза у профи!! :shock:
Готов купить корпуса, если это металл за указанную сумму :D
Так це метал,вага 1 шт.приблизно 300гр.(навіть по логіці речей,якщо підключити то грає) :D ,продавець каже,що це просто в них стоять потужні магніти :D .Насправді вигляд гарний, а за таку ціну думаю не варто ставити дуже великі вимоги до даного виробу.Але все рівно цікаво,може хтось ще бачив такий ексклюзив і щось чув хороше?Я в стані готовності до покупки :D
Ненапрягайся, шкварчить то дєло не подетски, можна дістати розрив вуха аж до п"ятки.
Заради корпусів конечно можна! :wink:
soundmaster
24.05.2006, 04:54
Boshman - то гарна афрыканзька хфірма з Зімбабве. Добре пасує до нєдєцкіг, але жіночіх афто - бо блещєчє. Файне оздоплення дикору справляє неабияке врашення на дітей підліткового віку та жіног. Звугові влазтивозті пофністйу фітповідайуть потрепам аборигенів дельти річги Конго - племені тумба-аудіойумба, бо добре завлікайудь мафп з нафколишніг дшунглів, досидть натурально іммітуйучи призивний дошлюбний крик самки шимпанзе.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot