Просмотр полной версии : Установка магнітоли в Славуту стандарт!
Цікавить мене наступне питання. Знайомий придбав БУ Славуту з вже встановленою магнітолою - зацікавило мене наступне - магнітола була встановлена за допомогою ЗАВОДСЬКОЇ фігні яку всунули в торпедо замість полички. Мені дуже це сподобалося, ніхто не підкаже як мені знайти в продажу такий перехідник? А може хтось запропонує ще якийсь варіант?! З радістю почитаю! :shock:
В люксе штатное место для магнитолы, ничего менять не надо. А шахта идет с магнитолой в комплекте.
В мене є й шахта й магнітола, все!
Але Славута в мене стандарт і в моїй торпеді немає міста для магнітоли - її ставлять замість полички в середині торпедо. А я шукаю заводську фєню для мафона - шоб замість полички всунути його!
волшебные слова - "борода для Москвича 2141"
сделай сам
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=16822&start=25
Такая пластмассовая хрень продается на базарах, можно найти при желании. Это если москвичевскую бороду нет желания ставить. :-D
А ніхто не має такої хрені (не бороди), мені б глянути на її фото - може я б її сам зклепав?!
Маша Синичкина
26.06.2006, 09:59
Москвичевская консоль нв рынке стоит от 12 до 20грн. Стоит ли возиться?
У меня такая валяется. Отдам за пиво. Самрвывоз... ;)
Москвичевская консоль нв рынке стоит от 12 до 20грн. Стоит ли возиться?
У меня такая валяется. Отдам за пиво. Самрвывоз... ;)
Щиро дякую за пропозицію, але чомусь не дуже подобається мені ця борода від москалика! Хочу врізатися в поличку! :cry:
Маша Синичкина
26.06.2006, 10:10
У нас сейчас так стоит. Полочка снята, на ее место изготовлена дюралевая рама, в которую вставлена шахта. Регулятор фар тоже перенесен на эту раму.
У нас сейчас так стоит. Полочка снята, на ее место изготовлена дюралевая рама, в которую вставлена шахта. Регулятор фар тоже перенесен на эту раму.
Ось це мені вже подобається! А можна детальніше - як дюралька кріпиться в торпеду і тд і тп
Маша Синичкина
26.06.2006, 10:17
Крепится шестью саморезами. По самаму краю. Кроме того, справа врезали гнездо прикуриватеря, питание ЖПС-а подключать.
Маша Синичкина
26.06.2006, 10:18
Где-то так.
Крепится шестью саморезами. По самаму краю. Кроме того, справа врезали гнездо прикуриватеря, питание ЖПС-а подключать.
а фото під рукою не валяється?
Щиро дякую - біжу повторювати
Інколи дуже корисно походити по сайту ;) http://tavria.org.ua/?p=24&m=81
Інколи дуже корисно походити по сайту ;) http://tavria.org.ua/?p=24&m=81
ти мене наче переслідуєш?! 8)
1. А чем обклеена дюралька?
2. Получается что 6 шурупов будет видно?
Маша Синичкина
26.06.2006, 11:00
Самоклеющимся поролончиком. Шурупы утоплены и незаметны. В принципе, поверх можно изготовить фальшпанельку из какого-то пластика и приклеить. Но мы не стали заморачиваться.
Распалировать дюральку + красивые винты под 6-граник.
Смотреть будет - хайендом.
Мдааа!
Сижу от і незнаю за що хвататися! Але дуже хочеться сьогодні - максимум завтра зробити це діло!
Распалировать дюральку + красивые винты под 6-граник.
Респект за ідею - та сумніваюся у її втіленні. Не хочу довго гратися, хоча ... хто зна, хто знає....
Маша Синичкина
26.06.2006, 11:10
Скорее хайтеком, что тоже неплохо... ;)
Где-то так.
Вибач за наглість!
А в тебе випадково в електроннову вигляді макета цієї дюральки немає?
Маша Синичкина
26.06.2006, 13:20
Нет. Шаблон вырезался из картона, по месту. Потом резался дюраль, потом два часа подгонялся напильником, как и принято в нашей державе. ;)
Що до напильника - то абсолютно згоден. Ми все робимо за допогою якоїсь матері і напильника! Рашпіль повинен бути в кожному будинку! :lol:
_Shadow_
26.06.2006, 13:27
Чего я скажу - донт ворри - би хэппи - режь штатную полочку сзади, а на лицевую часть из черного пластика (а в общем по вкусу) - вставку - я вообще из грампластинки "Мелодия" сделал - гламурненько вышло
Чего я скажу - донт ворри - би хэппи - режь штатную полочку сзади, а на лицевую часть из черного пластика (а в общем по вкусу) - вставку - я вообще из грампластинки "Мелодия" сделал - гламурненько вышло
Респект! Геморою так менше буде!
А немає кращого фото? Або як воно в торпеді виглядає?
_Shadow_
26.06.2006, 13:47
Вот в торпеде - это фотки с зимней инсталляции, сорри за какчество.
Вот в торпеде - это фотки с зимней инсталляции, сорри за какчество.
шось фотки немає
_Shadow_
26.06.2006, 13:54
вот
Где-то так.
Зробив собі установку магнітоли приблизьно як у тебе. Цікавить такий момент: Прикурювач в мене точно такий як у тебе, як ти його закріпляла? В мене проблема в тому, що він тиліпається, а я люблю коли такі речі сидять мертво!
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot