PDA

Просмотр полной версии : Поправити косяк з фасадом

AndrewK
13.08.2012, 10:54
Одним словом приїхав я на села до бабулі на вихідні. І бачу ну просто УЖОССССНАХo_O. Штукатурили (перештукатурювали) літню кухню ще при мені пару тижнів тому, я після того ще накопав купу місць з відшаруванням старої штукатурки і заставив переробляти. Поки мене не було - доробили штукатурку і наносили той бичий набризк віником (як вони називають - "драп") - замішується розчин на основі білого цементу і піску, після того в то мокають віник і стукаючи ним об палку наносять рельєфне покриття (аля гуано). В принципі будинок так зроблений і воно терпимо. Але літня кухня...:wall: колір неоднорідний, фракція неоднорідна... Робили тіпа родичі майже задурно, так що з них толку ноль.
Одним словом з фракцією зробити щось явно анріал (хіба переробляти з нуля), але з кольором хотілося б. Тобто явно напрошується помалювати то все нафіг чимось. Але чим? Вапно - змивається, водоемульсійка - її дофіга треба (60м.кв.), а з розрахунку рельєфної поверхні - дуже дофіга. Розвести рідко той самий білий цемент? Пензлем - не ляже в заглибини. Розпилювачем - все буде загаджено нафіг. Насадкою до радянського пилососа на півлітрову банку?
Які ідеї?

izbitz
14.08.2012, 19:49
1.в цемент цветной пигмент для эмульсионной краски и набить "шубу "-березовый веник об держак от лопаты-изменится цвет и фактура
2.фасадная эмульсионка поролоновым валиком-цвет изменится фактура нет. потребуется 1,5-2 ВЕДРА ПО 10 ЛИТРОВ