Просмотр полной версии : Несовпадение номеров полиса ГО и стикера к нему
тов.Сталин
11.03.2013, 18:44
Доброго времени суток, Камрады!
Такой вопрос:
в очередной раз застраховал цивилкой свою Таврию. В последствии детального изучения бумажек обнаружил, что номер выданного стикера не совпадает с номером, вписанным в полисе, в графе 11.«Примітки»
Подскажите, пожалуйста, чем чревато данное расхождение в цифрах полиса и стикера?
…или, от греха подальше, пригнать агента чтобы переделал всё как положено?
Заранее спасибо за комментарии.
ElectricMobile
11.03.2013, 18:56
Думаю що краще переробити зразу, чим потім у настанні страхового випадку "доводити шо не олень"...
Чим бистріше тим краще, а то потім будуть морозитись - "треба було уважніше читати, коли підписували"...
Merkurydnepr
11.03.2013, 21:08
Переделывать однозначно
А что такое СТИКЕР, это докУмент?
Андрей Олегович
12.03.2013, 00:35
вікиньте стикер нах
Переделывать однозначно
Такие вот однозначные советы нужно однозначно мотивировать.
Как по мне, Стикер это фантик, который ни на что не влияет и ни кому не нужен. Выбросить если раздражает.
Merkurydnepr
12.03.2013, 08:52
Написал в шутку, сорри :)
ElectricMobile
12.03.2013, 13:04
Как по мне, Стикер это фантик, который ни на что не влияет и ни кому не нужен. Выбросить если раздражает.А шо таке стікер? А то відразу я подумав що це якийсь додаток до документів, який дуже важливий...
VictorMBH
12.03.2013, 13:20
Такой вопрос:
в очередной раз застраховал цивилкой свою Таврию. В последствии детального изучения бумажек обнаружил, что номер выданного стикера не совпадает с номером, вписанным в полисе, в графе 11.«Примітки»
Подскажите, пожалуйста, чем чревато данное расхождение в цифрах полиса и стикера?
Хороший повод для гайцов для наложения штрафа под предлогом недействительности полиса из-за несоответствия номеров стикера и полиса.
Надо ехать в страховую и переделвать.
Андрей Олегович
12.03.2013, 13:35
А шо таке стікер? А то відразу я подумав що це якийсь додаток до документів, який дуже важливий...
Это бумажка, которую закон про ОСАГО обязывает вешать на стекло вместо тална ТО.
Ответственности за его отсутсвие нет никакой.
Это не подпадает даже под статью коапп "Інші порушення",
предусматривающую предупреждение,
так как в ней идет речь про порушення ПДД,
а в ПДД нет ни слова про стикер.
Только про обязанность возить и показывать полис ГО.
Андрей Олегович
12.03.2013, 13:36
Хороший повод для гайцов для наложения штрафа под предлогом недействительности полиса из-за несоответствия номеров стикера и полиса.
Надо ехать в страховую и переделвать.
Витя, боитесь всего?
Не вешайте стикер вообще.
Тогда и повода для страха не будет.
При чем тут несоответсвие, чему??? ГДЕ В ПДД он упоминается вообще? Стикер- не документ! Его в протокол не пишут!
Vasyl 1960
12.03.2013, 13:46
А на спеціальному знакові, що видається страхувальнику при укладенні договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, серія та номер поліса вірно вказані? Малоймовірно, що хтось звірятиме серії то номери на полісі та знакові. Знак - як підтвердження, що водій авто має поліс. І якщо на знакові не буде "2011" чи "2012", то ніхто і не чіплятиметься. Поліс-то дійсний...
ElectricMobile
12.03.2013, 13:57
Это бумажка, которую закон про ОСАГО обязывает вешать на стекло вместо тална ТО.
Ответственности за его отсутсвие нет никакой.
Это не подпадает даже под статью коапп "Інші порушення",
предусматривающую предупреждение,
так как в ней идет речь про порушення ПДД,
а в ПДД нет ни слова про стикер.
Только про обязанность возить и показывать полис ГО.А блін, тепер зрозумів. Звісно то фігня цей стікер.
Він на лобовому склі тільки для нагадування водію що скоро треба продовжувати страхування ще на один рік.
Андрей Олегович
12.03.2013, 14:06
Він на лобовому склі тільки для нагадування водію що скоро треба продовжувати страхування ще на один рік.
Мне СК наоминает про необходимось продолжения смсками, звонками и письмами, которые моя бывшая жона сдаёт в макулатуру.
У мну уже 3 год один и тот же стикер. От первой страховки, выгоревший такой. Ета штука для мента-если нет бумажки - знач надо остановить проверить полис ГО. Пусть висит жолтинькая бамажка.
И еще: после лета там выгорает все, даже зеленое поле с годом!!!
Андрей Олегович
12.03.2013, 17:20
Ета штука для мента-если нет бумажки - знач надо остановить проверить полис ГО.
За все годы сущетвования стикеров ни один мент меня не останавливал с целью проверить ГО.
ЧЯДНТ?
Мне СК наоминает про необходимось продолжения смсками, звонками и письмами, которые моя бывшая жона сдаёт в макулатуру.
Многожонец?o_O
quizzicall
13.03.2013, 22:57
Такой вопрос:
Если номера стикера не совпадают с номерами полиса и при этом в полисе в главе "примiтки" написан номер стикера, а на стикере написан номер полиса к которому прилогается стикер то все впорядке!!! И вообще этот стикер некому ненужен:)
avtopolic
20.03.2013, 15:33
Номер полиса и стикера не ОБЯЗАТЕЛЬНО должны совпадать.
На самом бланке ОСЦПВ в примитках указывается номер стикера.
Vasyl 1960
20.03.2013, 16:55
...На самом бланке ОСЦПВ в примитках указывается номер стикера. Так тема про те, що в бланку ОСЦПВ номер стікера не той, що на виданому стікері.
Василю, да кто их сравнивать будет? При ДТП,господи-пронеси!, в протоколе и прочей балгахтерии пишут номер полиса. Стикер можно нервно порвать- ничего не будет.
Vasyl 1960
20.03.2013, 21:15
Василю, да кто их сравнивать будет?..
Взагалі-то я теж про це писав...
... Стикер можно нервно порвать- ничего не будет. Так-то воно так. Але не думаю, якщо хтось із нас поекспериментує їздити без стікера, що не скоро його зупинять ті, хто має зупиняти. І поцікавляться наявністю чинного договору страхування...
А на якій підставі, де в ПДР є про стикер? Де про зупинку для перевірки поліса написано?
Vasyl 1960
20.03.2013, 21:44
А на якій підставі, де в ПДР є про стикер? Де про зупинку для перевірки поліса написано? Є таке розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України, від 19.06.2007 N 7495. Назву має: "Про затвердження зразка і технічного опису спеціального знака, що видається страхувальнику при укладенні договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів, та порядку його заповнення і використання". http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z0732-07 Там є, хто контролює наявність поліса. Так що нам не тільки ПДР керуватися...
Пробачте, але водій повинен керуватись одним, максимум двома актами- ПДР та Законом про дорожній рух- факультативно. Читати, памятати всі законні та підзаконні акти, тим паче- зараз, робота профі, а не персічних громадян. Якщи в ПДР було про талон ТО, то возили, та карали. Якщо нема про стікер, то нема...Де стаття КоАПП про відсутність стікера? Хіба що 125...
Vasyl 1960
20.03.2013, 22:17
Так в ПДР про поліс, крім того, що водій його повинен мати і пред'явити, більше нічого. Тому водій хоч щось має знати із відповідного Закону. Бо незнання призводить до запитань на форумі: "А що, власне, тепер можна зробити? Бо я не так зробив..." Думаю, без стікера доїдете до найпершого дуже уважного постового, котрий поцікавиться наявністю чинного поліса і відсутністю стікера. Пояснення про те, що стікер не розмістили відповідно вимогам з особистих міркувань про непотрібну "бумажку", можливо, слухатиме довго. "Штрафонути" він не зможе. Але часу і спокою відбере...
Взагалі-то я теж про це писав...
Так-то воно так. Але не думаю, якщо хтось із нас поекспериментує їздити без стікера, що не скоро його зупинять ті, хто має зупиняти. І поцікавляться наявністю чинного договору страхування...
Я езжу без стикера уже несколько лет.Кажись, снял вместе с талоном ТО.
Не экспериментирую,а просто не хочу залеплять стекло ненужными цацками.
Ни разу(слышите -ни разу!) не останавливали именно для того,чтобы проверить страховку.Останавливали, само собой -но совсем по другим поводам.
Андрей Олегович
22.03.2013, 00:05
Думаю, без стікера доїдете до найпершого дуже уважного постового, котрий поцікавиться наявністю чинного поліса і відсутністю стікера. Пояснення про те, що стікер не розмістили відповідно вимогам з особистих міркувань про непотрібну "бумажку", можливо, слухатиме довго. "Штрафонути" він не зможе. Але часу і спокою відбере...
Василий, ещё раз напишете подобную пургу - забаню.
Тут Вам не Тупилка, где каждый упоротый выливает свой поток сознания в космическое пространство
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot