Просмотр полной версии : Отвір під змішувач в кухонній мийці
Є звичайна керамогранітна кухонна мийка Франке з двома потенційними місцями під змішувач (знизу зафрезеровано, зверху стікер). Нада отвір.
1. Одні чуваки кажуть: не парити зад, як по інструкції взяти пробойник і куйнути зверху молотком, пробка просто вилетить по зафрезерованому.
2. Другі чуваки кажуть: навіть і не думай, ми вже пару таких угробили:blea:; тільки засверлювати і сколювати по чуть-чуть.
Робити сам ніхто не хоче, бо нунах мені потім компенсовувати на нову мийку:tupak:. Всі посилають "іди там де купляв":cool:.
Шодєлать:fffuuu:???
Сонтехнег
20.05.2013, 09:55
Фото!
Тіпа така
http://franke.dp.ua/image/data/611/rog611serebrostend.jpg
И Зачем вы купили такую хрень без дырки???
Дирки підзаготовлені. Мануал каже куячити. Продаван то саме казав, але йому явно пофіг (або і вигідно)
как правило дырки пробивают в магазине, по нужной вам стороне.
Херачить. Я в керамических супердорогущих пробивал и ничё.
Если, сцыкотно, то купи за 30-40 грн набор кругорезов по гипсокартону и прогрызи дрелью.
Мну монтировал в столешницу смеситель... я манал пробивать в ней отверстия...
Херачить. Я в керамических супердорогущих пробивал и ничё.
Если, сцыкотно, то купи за 30-40 грн набор кругорезов по гипсокартону и прогрызи дрелью.
+1 так и делал когда их продавал. Начальство правда потом где-то добыло резец но в итоге всё равно молотком в конце шандарахнуть нужно.
Короче так, дивився ще раз.
1. Стікер конкретно не по центру, фактично центр стікера за профрзерованим (рукаліцо), якщо куйнути - трісне 100%
2. Зафрезеровано глибоко - просвітлюється. Я думаю, що буду куячити після визначення центру
ElectricMobile
29.05.2013, 19:23
Короче так, дивився ще раз.
1. Стікер конкретно не по центру, фактично центр стікера за профрзерованим (рукаліцо), якщо куйнути - трісне 100%
2. Зафрезеровано глибоко - просвітлюється. Я думаю, що буду куячити після визначення центруПробуй голкою "фрезерувати" по наміченому місцю. Дряпай і дряпай до перемоги.
Доброго времени суток!
+100500 за сверление.
Рекомендую высверлить фрезой 35мм. В "хорошие" времена, когда продавал по 10-15 моек (киевского производства) в месяц половина нуждалась в "бурении" дырки под смесик. Не знаю из чего делают Франке, но на наши мойки: одна самая дешевая фреза=одна мойка. Уже на второй мойке могла быть выкрошка. Дорогие фрезы тупились непонятно на какой по счету мойке, поэтому, учитывая стоимость изделия, никто не рисковал, а юзанные сверла дарили мебельщикам и гипсокартонщивам.
Я бы лично на своей мойке не рискнул куячить молотом, ибо оно все-таки хрупкое.
ИМХО: сверлить, нельзя куячить.
Интересно, клиент долго будет ждать, когда в его мойке отверстия выкуют?
Клієнт екстремальними темпами завершує роботи по горшочній кімнаті, бо заіпало в процесі ремонту через весь квартал бігати на стару хату :govnoforum:. От поставлю в суботу унітаз - тоді і до кухні руки дойдуть;-)
Короче так - центр висверлив в кількох місцях победітовим пером від "балеринки". По периметру звичайним 2мм по металу (пущеним на убой). Отримані "соти" виколов плоскогуцями. Зачистив круглим напильником.
Висновок з побаченого: можна було куячити :(
Андрей Олегович
11.06.2013, 00:46
пруфпик или балабол
Мля, я вже змішувач прикрутив. Знімати не буду. Пруф в зборі заканає?
Мля, я вже змішувач прикрутив. Знімати не буду. Пруф в зборі заканає?
Канає, але нецікаво.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot