Просмотр полной версии : Видел Тавра с гербом Ровно
Ровенские отзовитесь!
80972284572 Денис
SanSanich
08.10.2006, 12:49
Есть такие :-)
SanSanich 8 050
Timikus 8 050 375 04 78
Ну наконецто у нас пополнение! :smt026
Добро пожаловать! Вливайся (Жигулёвское Ровенское :-D, Старопрамен )
Наклейку торжественно поцепим при встрече ;-)
Тепер нас четверо! :lol:
Підтримаю TIMIKUSа - вливайся!!! :lol: :lol: :lol:
Приветствую Ровенских!!!!
Мож быть встретимся после Рождества???
Добро пожаловать!
Давай на связь, встретимся, наклеичку вручим Отметим:wink: :D
Уже на связи!!!
Как обычно: Хортица+Ровенское Жигулевсое? :-D :D :) :-)
Уже на связи!!!
Как обычно: Хортица+Ровенское Жигулевсое? :-D :D :) :-)
О! Сразу видно - свой человек! :-D
Ребзя а куда подевалси флажок с комментами?! :wink:
С рожденственскими праздниками :!:
Этот? Это традиционный флаг Ровенских тавроводов. Он будет на каждой тавровстрече! :D
Более того, на следующую " вылазку" готовится новый, намного больше ( по секрету :wink: )
Этот самый :-D
Вот куплю новый пепелац и тож пастараюсь на вестну прибыть!
Как насчет знакомства на завтра? (11 января, где-то под вечер) :D .
Еще перезвоню :D
11 січня у мене ДР ;)
Може й зустрінемось, ближче до вечора.
Якщо що - дзвониTIMIKUS'u. Шкода що SanSanich зараз хворіє..
PS. А ти де саме в Рівному? Не на Канті випадково? :)
Вітаю!!!
Я тільки з TIMIKUS"ом контактувався (ну як контактувався - позвонив, сказав що є такий я, та й усе). А познайомитись вже хочетьцця :D
ПеЕс. Я не на Канті спеціально :D На Мірющенка обітаю.
До речі, скільки "ідейних" Тавроводів у Рівному?
Разом з тобою буде 4-ро:
Я (TIMIKUS)
SanSanich
XamiL
Kant
Є ще DEN_SAM, але він десь пропав :(
А от автомобілів нетак багато, поки-що.
Ну то як стосовно на завтра, годині о19 :lol:
Пивбар "Рівень" влаштовує?
Я за!
Місце локації - Пивзавод :-D Бар "РІВЕНЬ" 19-00
(якщо трохи затримаюсь - штрафну мені!)
Підтримую!!!
Як впізнаємось? Чи колеса брати :D ?
Той що на пивзаводі.
Дкмаю "на конях" будемо знайомитись іншим разом, завтра краще без машин :-D
Значить домовились:
Рівень на Пивзаводі, 11 січня, 19.00, без машин.
Як впізнаємось :o???
ПеЕс. За наклеєчки там мова була? :wink:
Наклейка буде вручена і наклеєна при зустрічі на автомобілях, в святковій атмосфері :D
А так ми виглядаємо :-D (з ліва-паправо: Я, Діма, Санич)
http://photofile.ru/users/timikus/1405718/30496497/full_image/ - повний розмір
http://photofile.ru/photo/timikus/1405718/large/30496497.jpg
Усьо ясно!!! :)
Тепер впізнаю
Спробую причепити свою пику.
У такому разі - до завтра!!!
Мдя-м... приліпилась... але якась завелика :D Ну та біс із ним :P
Драстє всім :) Я хоч і не в Рівному зараз, але як мінімум раз в 3 тижні там буваю, да і сам із Костополя. Я тут ет... телефончики ваші запишу ок ? Ну всяке буває :) Може мені що треба буде, може вам що з Києва перекинути.
Пи.Си. Да, небагато таврій я бачив у рівному...
таврій та Славут в Рівному вистачає. Тавроводів поки що малувато, але це діло поправиме :wink:
таврій та Славут в Рівному вистачає.
+1
На всяк випадок: 8 (067) 35 58 465
Драстє всім :) Я хоч і не в Рівному зараз, але як мінімум раз в 3 тижні там буваю, да і сам із Костополя. Я тут ет... телефончики ваші запишу ок ? Ну всяке буває :) Може мені що треба буде, може вам що з Києва перекинути.
Пи.Си. Да, небагато таврій я бачив у рівному...
А можешь привезти белые поворотники? Только для ТАВРИИ! Они есть трёх видов: Для таврии (на 2 болта с более квадратным профилем, под выступ капота), Для Славуты (тоже на 2 болта но более слизаные) и для ОКОвской оптики (под один болт).
А скільки коштують прозорі повороти до Славки, Бо в Славута-клубі можна за 70 взяти пару, думаю, може є дешевше?
А можешь привезти белые поворотники? Только для ТАВРИИ! Они есть трёх видов: Для таврии (на 2 болта с более квадратным профилем, под выступ капота), Для Славуты (тоже на 2 болта но более слизаные) и для ОКОвской оптики (под один болт).
Це ти маєш на увазі саме поворотніки НЕ повторітелі поворотів ті що на крилах стоять ?
Я особо в цінах не розбираюсь... Як зможу скатаюсь на ринок попитаю...
Це ти маєш на увазі саме поворотніки НЕ повторітелі поворотів ті що на крилах стоять ?
Дізнайся, прошу, в такому разі і за повторітелі, бо в тому ж таки славута-клубі вони по 45 за пару.
Дізнайся, прошу, в такому разі і за повторітелі, бо в тому ж таки славута-клубі вони по 45 за пару.
Повторители (белые) у нас вроди по 10 за штуку
О! Гуд. а повороти прозорі?
А "у нас" - це де?
А шось не рідне з передніх бамперів до Славки можна знайти десь неподалік?
О! Гуд. а повороти прозорі?
А "у нас" - це де?
А шось не рідне з передніх бамперів до Славки можна знайти десь неподалік?
На авторинку (Динамо)
Але якість там недуже
Да. Всё в силе. На 19-00 возле "Рівня" :D
Був на ринку, білі для таврії - 35 грн штука. Брати ?
ДА! ОДНОЗНАЧНО!
Как расчитаемся?
Хотя. Я в период с 22-го по 28-е наверное попаду в Киев. Но на рынок мне не попасть.
=MANIAK=
18.01.2007, 01:07
Поворотники ещё в Тавромагазинах бывают (О.Телиги, Г.Юры...), на старую оптику вроде по 10 грню штука, а то и по 5 (наверное потому что пракитически никому нах не надо), а на новую (чешскую) так и есть 65-70 грн. пара
Я себе когда-то брал на Перова за 65.
Типа, УРА! Нас уже ЧЕТВЕРО НА МАФИНКАХ!!! Типа, банда :-D
ЗЫ: правда, блин, кой-кто пока без наклеек :cry:
Будут тебе наклейки. Тока нада собраться всем вместе. Предлагаю ШАШЛЫК устроить.
Я-то ваще за баню, да Санич каже, шо йому ніззя. Ну то хоч шашлик... Але на ці вихідні я ніяк не зможу. Хіба наступні або будень.
Так-так! Про баню поподробней! И почему я еще ничего незнаю? Мне в баню не то чно можно - НУЖНО! :D
Про баню ти в курсі - я тобі разповідав, ти навіть йти мав з нами.
Вибираем час заздалегіть - і вперед. Тіки Санич казав, що йому не можна скількись там часу.
Народ, давайте вже десь виберемось. На шашлик, або в баню. На ці вихідні. Тим більше Канту наклейка потрібна. (Чувак, будеш ставитись :) )
На шашлик, або в баню. В баню, або на шашлик. Я так зрозумів - третього не дано - все одно мені ставитись тра? :-D
Ну шо ж - згода!
Здраствуйте друзья!
Таврик на фотке клубный или нет :roll: ?
Почему спрашиваю - после Пасхи возвращался с Волыни в Одессу - за Ровно сразу он меня обошел и мне показалось что у него каркас - стало интересно :D - начал доганять, а он убегает :-D . После 135-140 нагнал - увидел, что это меня глючит - это типа грузовой и то что показалось каркасом - сетка за разделяющая салон :oops: :lol: .
я сбросил до крейсерских 120 и он потом тоже, так и шли, пока он не ушел в сторону.
вот и интересно соклубник был или нет :roll: .
Нет, клубных машин в городе 4. Это ненаш :D
Нет, клубных машин в городе 4. Это ненаш :D
ясненько :D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot