Просмотр полной версии : Таврокікпанелі люкс і стандарт - поконсультуйте (+)
Відмінність між кік-панелями і торпедо в районі кіків сильна в комплектаціях "стандарт" і "люкс"? З "люксом" справу мав, а зі стандартом ні...
Sergey12S
02.11.2006, 09:43
Ну если ты "люкс"победил - то "стандарт" тебе комнатой, правда эховой, покажется :)
Tavria_Stara
02.11.2006, 09:50
Люксову кікпанель можно зробити зі стандартної. :) Навпаки ні.
Люксова панель нижче до підлоги, тому у люкслві кікпанелі мають більш глибший виріз в верхній частині. Інших відмінностей не помітив.
Тут проблема в тому, що хоче людина ящики в Люкс, але заочно, машина не у Львові. А я буду на цьому тижні робити ящики в стандарт, тому і питання виникло.
Дякую.
Тут проблема в тому, що хоче людина ящики в Люкс, але заочно, машина не у Львові. А я буду на цьому тижні робити ящики в стандарт, тому і питання виникло.
Дякую.
Хотів би тебе попросити від імені тавроклюбу! Якщо робитимеш у стандарт - дай будьласка чертежі і можливо фотозвіт як можна детальніший, думаю це зможе наштовхнути на діло а не на бажання зробити щось подібне і собі! Так як твої витвори непогані - хотілося б отримати мануал по виготовленню!
Дякую.
Хотів би тебе попросити від імені тавроклюбу! Якщо робитимеш у стандарт - дай будьласка чертежі і можливо фотозвіт як можна детальніший, думаю це зможе наштовхнути на діло а не на бажання зробити щось подібне і собі! Так як твої витвори непогані - хотілося б отримати мануал по виготовленню!
Бачите, мені скучно перетворюватися на столяра, зробити щось одне і на потік, як китаєць - шляп, шляп... У мене все так би мовити ХендМейд, усе наступне в чомусь відрізняється від попереднього. Ну і я багато речей роблю "по місцю". Зробив основу, а тоді дивлюся - тут треба так, тут треба сяк. Тому мої креслення не матимуть сенсу. А креслення основи - так справи то, кусок картону, відрізати по місцю зайве - от і макет. І якщо хтось лінується потратити пів години часу на макет, то і самі ящики він не зробить, тут я повністю погоджуюсь із Севладом. Був я свідком, як ряно люди кидалися ваяти за чужими кресленнями і залишали справу на пів дорозі.
Стосовно детального фотозвіту - за можливістю. Цифрової камери не маю, в мене хороша плівкова зеркалка, а возитися зі скануванням негативів і т.п. у мене зараз немає часу. Фоткати ж комунікатором - можу, але там 640х480, самі розумієте, що з того вийде за якість.
Маша Синичкина
02.11.2006, 16:53
І якщо хтось лінується потратити пів години часу на макет, то і самі ящики він не зробить...
Золотые слова!
HumanKM
Ну кто тебе даст стратегические чертежи. Ведь это чей то бизнес, и просто так подарить может разве что альтруист. А как же сотни недополученных зелёных президентов, работником ручного труда. :-D
:D :D
Смайлы есть :D
О! Друга віце міс цілої Європи! Я ображений! Де звіт? :-D
Маша Синичкина
03.11.2006, 10:32
Не ображайся, Ростику... ;) Я тебе дуже поважаю. :)
А звiт... Так ось же вiн... :)
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=22857&start=25
Не ображайся, Ростику... ;) Я тебе дуже поважаю. :)
А звiт... Так ось же вiн... :)
http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=22857&start=25
Перепрошую! Пропустив :)
Деякі пояснення по суті.
Ну от, наприклад, вирішу я потратити цілий день, щоб зробити креслення, детальний опис, як що збирати (просто бачу себе с транспортиром в руках - торці-то в третини заготовок під різними кутами :) ), ви, хто лінується сам зробити макет, реально візьметесь це різати і збирати??? А декоративні накладки - так взагалі по місцю робляться, тут і креслення ніякі не вийдуть...
Маша Синичкина
16.11.2006, 09:01
:smt023
А идею с формой подиума я у тебя украду... ;)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot