PDA

Просмотр полной версии : Шатун дворника

JeepKa
25.09.2014, 22:26
зламамалась ригля яка махає дворніком (соломінова частина) фірми "евротекс" чи якось так... до того стояв рідний "заз оридгинал партс" там злизало шліци коли заклинив редуктор.
сьогодні заходив на базар один кетай по 45грн. (такий як вмене зламався) не буду більше брати.
і був якийсь но нейм типу окупантський за 60гриваків, але троха (до 1см.) довший. чи не буде він терти по даху і дзеркалам? ab
хто підкаже від якої (нормальної) машини можна поставити на славуту шатун для лобового склоочисника?

Граф
26.09.2014, 13:38
Переведите мне кто-нибудь. Какая "рыгля" нужна?

JeepKa
26.09.2014, 14:09
Переведите мне кто-нибудь. Какая "рыгля" нужна?

Поводок стеклоочистителя :blea:

Aleks
26.09.2014, 17:09
зламамалась ригля яка махає дворніком (соломінова частина) фірми "евротекс" чи якось так... до того стояв рідний "заз оридгинал партс" там злизало шліци коли заклинив редуктор.
сьогодні заходив на базар один кетай по 45грн. (такий як вмене зламався) не буду більше брати.
і був якийсь но нейм типу окупантський за 60гриваків, але троха (до 1см.) довший. чи не буде він терти по даху і дзеркалам? ab
хто підкаже від якої (нормальної) машини можна поставити на славуту шатун для лобового склоочисника?

1см роли не сыграет можно и типо окупантьский взяти. а вообще возьмите свой и пройдитесь по магазинам, может чего и найдете такой же длины. я брал обычный китайский, норм ходило, никогда с ними проблем небыло.
вот на детализп типа Венгря (https://detali.zp.ua/catalog/50215-povodok_stekloochistitelja_1102/?c=841123), но цена какая то стремная как для Венгрии.