Просмотр полной версии : продам Доки на Славку
Продам документи на Заз Славута 110308 колір СІРИЙ рік випуску 2008 об'єм двигуна 1197 куб.см., тех.паспорт, довідка про зняття з кредиту, страховка до 05.2015, номерна панель, дублююча табличка, можливе генеральне доручення від власника, довідка-рахунок або зняття з обліку. Ціна договірна...
буваю на форумі рідко, прохання всі запитання по телефону
095-89-003-86 097-90-77-130 Сергій,
місцезнаходження - Волинська обл., Луцьк
знающие люди, подскажите - документы на славку столько стОят?
На авторіа були по 150-200 доларів.
фигасе!
смысл в этой покупке не уясню, ладно там БМВ или Опель под документы ПРИГНАТЬ можно...
Якби ти мав собезівську машинку, в тебе таких питань не виникало б... :)
серого цвета?
Хоть би і сірого. Людина поцікавилась, навіщо на Славку документи. Питання не стояло, якого вона кольору.
знающие люди, подскажите - документы на славку столько стОят?Я покупал летом из Киева за 3000 грн + пересылка. Уже перегистрированы на меня.
Ух ты, нашел на полочке:) ПРОДАМ:)
...налетай - подешевело :)))
Колега Кент первый в очереди, возможно будут еще желающие?
Alexandr1103
14.02.2016, 20:38
а как эти документы к совбесовской машине привязать???
Автонаездник
14.02.2016, 20:46
С помощью болгарки и японской матери.
Ребята, я не вкурсе :) у меня товар, а купцы уже пущай голову сушат :)
Alexandr1103
14.02.2016, 20:48
с учета ее уже не снять, я так понимаю.. экспертизу не пройдет...
Олег5502
26.02.2016, 21:46
а как эти документы к совбесовской машине привязать???
:)Постанова КМУ №1149 от30.12.2015
aquarrius
14.03.2016, 08:55
:)Постанова КМУ №1149 от30.12.2015
Никак.
Інваліду, законному представнику недієздатного інваліда чи дитини-інваліда автомобіль, виданий безоплатно чи на пільгових умовах, за їх бажанням може бути безоплатно переданий у власність після закінчення 10-річного строку експлуатації. Після смерті інваліда, дитини-інваліда такий автомобіль може бути безоплатно переданий у власність члену його (її) сім’ї (за бажанням такого члена сім’ї), який на час смерті інваліда були зареєстровані за місцем реєстрації інваліда, дитини-інваліда.
Если кому надо, еще продам
знакомый с соцбеза снял с учета и переоформил на себя, вопроса такого уже нет в снятии
Везет ему. Я лично в свое время столкнулся с ситуацией, когда человек купил машину у родствеников инвалида после смерти последнего, и кроме замены документов там других вариантов небыло... каждому свое :)
Up
как обрезанно . Доверка делаеться?
Доверху могу оформить. Фото обрезки на мыло или лучше на вайбер
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot