Просмотр полной версии : І мою фотографію оприділіть :)
Є деякий середньочастотник з характеристикою(див мал), цікавить чи можна його застосувати як серединку в авто в діапазоні 500-5000?
Чи не варто?
Я бы не рекомендовал.
СЧ, считаю, должна играть от 300.
А это скорее параметры "купольника".
Резать придется в самом интересном диапазоне, удастся ли "сшить"?
Так це купольник, :D ,а чим погано від 500?
Звісно що незнаю чи вдастся зшити на 5000...буду пробувати.
І як його характеристика порівняно з відомими куполами?
Первый раз слышу, чтобы характеристики играли. :)
Что хоть за купольник-то?
Olenevod
16.01.2007, 01:23
Да его и на 500 резать нельзя, где то ближе к 800, да и то мидбасс маленьким порядком, чтоб поддерживал. Для автомобиля это скорей пищаль, чем СЧ
Тут я цілком погоджуюсь, характеристики не слухають :D
А купольник самі зробили :shock: Трохи дюралі, магніту з військової техніки, і купол від Динаудіо....
Тут я цілком погоджуюсь, характеристики не слухають :D
А купольник самі зробили :shock: Трохи дюралі, магніту з військової техніки, і купол від Динаудіо....
А фото можно?
а хто міряв і де?
Амфітон :-D
Фото скоро виложу
Я бы на такое время тратить не стал.
Ню,Ню! :-D
То PAD мерял. :D
Для мене стандарт не цікаво, брати мегадорогі динаміки, супердорогі підсилювачі і підключати то все до захмарнодорогих ГУ. В результаті дістати звук який на 10% кращий від вдесятеро дешевшого рахую це доля ваших палатних :-D
А я люблю топтати не протоптані тропи :-D
Ню,Ню! :-D
То PAD мерял. :D
Тогда тем более. :)
Для мене стандарт не цікаво, брати мегадорогі динаміки, супердорогі підсилювачі і підключати то все до захмарнодорогих ГУ. В результаті дістати звук який на 10% кращий від вдесятеро дешевшого рахую це доля ваших палатних :-D
А кто говорил о "стандарте"?
А взять, к примеру, недорогие дины, играющие от 200 до 30 000??? Чем плохо.
А купола - фигня.
PAD адрес
явки
пароли
P.S.
в неті не знайшов :-(
В А3 не вказали
Навіть у відомій тобі машині Омеляна є нехилі проблеми через зв`язку мідбаса з купольником (далеко не таким "на коліні зібраним"), при тому що вилизується ця машина вже 7 років, та і купольники там реально грають від 500.
Ну але хто не пробує, той не знаходить, так що удачі! :)
А кто говорил о "стандарте"?
А взять, к примеру, недорогие дины, играющие от 200 до 30 000??? Чем плохо.
А купола - фигня.
Я б не був таким категоричним у визначенні куполів. Вони мають деякі дуже позитивні моменти, як, наприклад, надають більшої глибини сцені, ніж дифузорники, інша справа, що використати ці їх переваги дуже важко, треба бути мега-маньяком :)
Единственные плюсы куполов - меньшая направленность и нетребовательность к объему.
Диффузорники более проблематичны в установке, но играют таки поинтереснее.
Единственные плюсы куполов - меньшая направленность и нетребовательность к объему.
Диффузорники более проблематичны в установке, но играют таки поинтереснее.
На даний момент я коливаюсь між плюсами і мінусами дифузорників і купольників. Проте вибрав дифузорники - вони грають від 150, а в моєму випадку це здоровенний плюс.
Єдиний мінус це нижня гранична частота! а все решта плюси.......динаміка дифузорів далеко в...тьмі, порівняно з куполами.
Лінійність купола..Ги..дифузорник знов.....в тьмі.
А на рахунок самопалу ви зря....Коли йде конвеєр параметри плавають як завгодно(візьмем до уваги що це жовтий конвеєр), а коли одиночний екземпляр з Н кількістю промірів і припрацювання до закладених параметрів це вже мистецтво.....ІМХО :wink:
А на рахунок самопалу ви зря....Коли йде конвеєр параметри плавають як завгодно(візьмем до уваги що це жовтий конвеєр), а коли одиночний екземпляр з Н кількістю промірів і припрацювання до закладених параметрів це вже мистецтво.....ІМХО :wink:
Так то наверное про DEGO имелось в виду :? :-D
А че, классная голова для матюгальника. И сирена через нее неплохо заиграет :-D
Смійтеся смійтеся, я вам ше покажу куськіну мать :-D
А куська не обидится? :-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot