Просмотр полной версии : Поможіть вибрати динаміки
В звуці я не дуже так розбираюсь і грошей тоже лишніх нема багато :(
Колись я тут створював тему, по поводу совкової акустики в машині - її зразу знесли. Ну я таки ті колонки впихнув в багажнік і все було б добре... Але сьогодні один із тих динаміків здох... хрипить і то єлє-єлє. Зовнішній діаметр того дінаміка десь 20 см, на фотці я показав звідки і куди міряв діаметер. Можна щось купити щоб поставити в ті колонки замість совкових динаміків ? Який це розмір ? І якщо можна то що саме ?
П.С. Люблю щоб музика нехіло бумкала :) Частіше всього слухаю клаб. У цих совкових колонок - трохи получалось, мені хватало....
ex_Dancer
20.01.2007, 17:23
поедь на кардачи, купи аналогичные. Ну или сделай все правильно :wink:
Ну, якщо відкинути варіант ремонту, то що краще взяти за 50 макс 60 $ ? Діаметр хочеться побільше... хоча може я просто зовсім ні в чому не розбираюсь ? :wink:
Smartman
20.01.2007, 22:51
Ну, якщо відкинути варіант ремонту, то що краще взяти за 50 макс 60 $ ? Діаметр хочеться побільше... хоча може я просто зовсім ні в чому не розбираюсь ? :wink:
вам,батенька,сюда ---- http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=225
Ех... пішов в автозвук і взяв то що було за 60 зелених... і грало .. ну більш менш... 6х9 JBL отакі http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=354
Ставлю в штатні місця ззаді. Правда добряче таки я їх порізав.
Ех... пішов в автозвук і взяв то що було за 60 зелених... і грало .. ну більш менш... 6х9 JBL отакі http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=354
Ставлю в штатні місця ззаді. Правда добряче таки я їх порізав.
С каких это пор блины установленные в "штатні місця ззаді" да ещё и
"добряче таки я їх порізав" - "нехіло бумка"-ють??? :shock:
Вот я не понимаю, почему люди расценивают предложение почитать FAQ Ботаника как постание на х.... :? ??? Я правда тоже не с первого раза прочитал, но хотя бы не банально проигнорировал... :?
Частіше всього слухаю клаб. У цих совкових колонок - трохи получалось, мені хватало.... Только ради Бога не проси послушать "правильные" (с точки зрения установки музыки) машины, а то испытаешь настоящий дефицит "нехілого бумкання" :-D Хотя смотря что пож этим термином иметь ввиду :wink:
Буду ставити в полку (здається такі були поради у ФАК ?? ), але тоді, коли буде матеріал для полки:фанера + карпет. Да і інструменти треба, а в умовах гуртожитку такого собі позволити не можу... от і рішив.. поки що поставити в штатні місця, всеодно коли буду ставити полку - там буду тоже щось міняти, тому не жалко різати, а возити просто 2 динаміки в багажніку, не закріплені не хочеться :)
Ну і на майбутнє, як краще розмістити ці овали в задній полці (вздовж, вширину, ближче до заду, до переду, чи по центру). Думаю треба буде їх максимально рознести в сторони ?
Ну і на майбутнє, як краще розмістити ці овали в задній полці
Монописюально.
Ну і на майбутнє, як краще розмістити ці овали в задній полці
Монописюально.
+1 только биписюально
Лучше разнести твитеры кам можно дальше друг от друга, а лучше снять и смонтировать на торпедо, а в передние кики поставить недорогие коаксиалки 4"
Все равно получится г..но, но лучше чем начальная идея. И если можно, скажите кто в факе мог дать "хороший" совет насчет задней полки.
К стати, чтобы сделать полку из фанеры нужно пойти в магазин, купить фанеру и попросить порезать так как захочется. Карпет купишь на форуме, поклеишь на улице :)
Такс... Ну на рахунок динаміків то твітери звідти я думаю зніму, бо пищать вони таки ззаді аж забагато...
Тепер про полку. Почитав тут пару тем і знайшов таке слово як "бандпасс", підкажіть будь-ласка, є смисл такі динаміки ставити не просто в полку а зробити бандпасс ? Якщо є то який об'єм резонансної камери повинен бути? Для розрахунку цього я так розумію треба якісь такі параметри, в яких я ну зовсім не шарю, якщо не лєнь кому, то підкажіть що куди і як, а ?
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot