PDA

Просмотр полной версии : Вело ВЕЛОДЕНЬ


Smart
16.05.2015, 00:47
Всеукраїнський ВЕЛОДЕНЬ

30 травня 2015 року

ВелоДень – це загальноукраїнський пробіг велосипедистів. Велосипед - це те, що об’єднує країну. Наприкінці травня у містах та містечках України велосипедисти збираються разом для того, щоб привернути увагу до потреби створення безпечних умов руху для велосипедистів. Вони виступають за активний та здоровий спосіб життя, взаємоповагу та безпеку на дорозі.

У Києві свято розпочнеться о 9:30 загальним збором велосипедистів на Європейській площі.

Старт велопробігу відбудеться о 10:00.

Маршрут головної об’єднаної колони: Європейська площа - Майдан Незалежності – вул. Хрещатик - вул. Велика Васильківська - вул. Ковпака - вул. Антоновича – м. Либідська (розворот) - вул. Велика Васильківська - вул. Хрещатик - Майдан Незалежності - Європейська площа.
Під час велопробігу усі вулиці маршруту будуть перекриті, тому водіям слід заздалегідь визначитись з альтернативними шляхами пересування.

О 10:00 буде зроблено групове фото з рекордною кількістю учасників.

Кожен з учасників може приєднатися до тематичних колон: дитячо-батьківської, (котра матиме більш короткий маршрут навколо Бессарабської площі), патріотичної, колони стильних та незвичайних велосипедів, ролерської, костюмованої, корпоративної. Традиційно до участі в акції буде запрошено послів іноземних держав, зірок шоу-бізнесу та спорту. Очікувана кількість учасників - близько 5 000. Безпеку руху районних колон забезпечуватимуть автівки ДАІ та регулювальники з числа велосипедистів.

Акція є неполітичною і є проявом доброї волі велогромадськості міста.

http://bikeday.org.ua/assets/images/slider/veloden-ua_2015.jpg

http://www.bikeday.org.ua/