PDA

Просмотр полной версии : 12,5 літрів, що туди поставити?

Kvass
20.02.2007, 00:15
Ось зробив правильні :? ящики під сидіння, вигріб там 12,5 літрів.
Але сталося так що звук моїх мідів почав не задовільняти, перепробував Івологу БС 6,5, Пролижинь Рікс 6, Хелікс 236(помоєму), Флі комп 6 :-D(унікальний гул) ...все не то.
Порадьте щось в розумному бюджеті .
Система 3 полоси, підсилення 2,5
1.Може боєголовки? Але кажуть що їх вже нема і не буде :cry:
2.Кажуть є якісь Хертзи???
3. або Кікс 62D??
Дякую за відповіді!! :wink:

Писи. Читав синю, так вони там ставлять всякі Віфи, Сканспіки....внас того нема, тому прошу туда не пінати... :roll:
Пиписи.Модер не направляй в пошук бо на запрос 12л, видало одну економію бензини.

*AleX*
20.02.2007, 00:29
Пиписи.Модер не направляй в пошук бо на запрос 12л, видало одну економію бензини.
Вот совсем недавно моё мелькало 8) http://tavria.org.ua/forum/viewtopic.php?t=25418&highlight=
Про результат можешь спросить у Севлада и у Уксуса.... Но Результат пока незавершен - надо перенастроить усь - горбят низы (надеюсь я правильно высказался?! :oops: ). С этим (настройкой уся) у меня сложно - он у меня один... :roll:

Kvass
20.02.2007, 00:37
Незнаю як можна перенастроїти усь щоб діни не гуділи :roll:

В мене схожа ситуація, поставивши точно такіж пролижі, загуділо.......зразу зняв. Помоєму добротність явно дверна.

Імхо. : Пролиджіва 6 це суто двері, а вот 5 точно а ящик проситься.

Nick_Nissan
20.02.2007, 00:46
Ну не знаю чем тебе не угодили 236 в 12.5 литрах. Может надо было бы им ещё синтепончика?

Кикс 62D лично я слышал только в дверях - судя по услышанному они действительно ящичные.

Kvass
20.02.2007, 00:57
Ну не знаю чем тебе не угодили 236 в 12.5 литрах. Может надо было бы им ещё синтепончика?

236, Здається що 6" може грати нижче. Але це самий блиький варіант.

*AleX*
20.02.2007, 00:58
Незнаю як можна перенастроїти усь щоб діни не гуділи :roll:

В мене схожа ситуація, поставивши точно такіж пролижі, загуділо.......зразу зняв. Помоєму добротність явно дверна.

Імхо. : Пролиджіва 6 це суто двері, а вот 5 точно а ящик проситься.
Простите вы меня неправильно поняли - дины как раз не гудят... По крайней мере мне так кажется! Мне Саб перенастроить надо после замены проводов и установки фазика. Слишком много баса...
Чёрт - чуствую себя идиотом, нифига не рублю в автозвуке, а что-то хочу таки сделать!!! :oops:
Кстати дины у меня уже давно не Пролыжни - посмотрите конец темы!

Kvass
20.02.2007, 01:04
Чёрт - чуствую себя идиотом, нифига не рублю в автозвуке, а что-то хочу таки сделать!!! :oops:
Кстати дины у меня уже давно не Пролыжни - посмотрите конец темы!
Ну навіщо зразу так критично, мені ці кікі найбільше подобаються, з всіх які я тут бачив, бо більшіть розраховані на відсутніть лівої ноги :-D

Зараз дочитаю до кінця, сорі що не уважний ;-)

*AleX*
20.02.2007, 01:10
Ну короче там долго читать - Вархеды там живут...
Покупал у Севлада. А нащёт того что их больше не будет - первый раз слышу! :shock:

Kvass
20.02.2007, 01:13
Сказали що АСС більше Уралами не займається, нема попиту може брехня? :shock:

*AleX*
20.02.2007, 01:17
Ну незнаю! Спроси у Сергея! Я у него после НГ брал - всё Ок было!

Sergey12S
20.02.2007, 09:51
плз - величину разумности буджета :-D

Che
20.02.2007, 10:43
Леша! ты себе ставил 5"?
а вот человек хочет 6" - у него 3-х полоска. и с 6" действительно не все так радостно.

Kvass
20.02.2007, 11:09

до 150 американських призидентів за пару.

Рост ®
20.02.2007, 11:10

236, Здається що 6" може грати нижче. Але це самий блиький варіант.
Василю, це ящик, а в ящику резонансна конкретно лізе вверх. Тому Преціжини в ЗЯ не будуть басити так, як вони можуть в дверях.
А взагалі з 6" для ЗЯ в автомобіль дуже сумно.

ПС. Я думав, хоч ти втримаєшся, але бачу, що львівських звихнутих прибуло :)

Kvass
20.02.2007, 11:25
Василю, це ящик, а в ящику резонансна конкретно лізе вверх.

Залежно який ящик і добротність динаміка.

Існують варіанти де вона падає, так шо....

Ростік а ті твої Дего мона куда то.....чи туда то не піде? :-D

Netman_avs
20.02.2007, 11:53
Василю, це ящик, а в ящику резонансна конкретно лізе вверх. Тому Преціжини в ЗЯ не будуть басити так, як вони можуть в дверях.
А взагалі з 6" для ЗЯ в автомобіль дуже сумно.

Ну не знаю, может ещё от салона всё зависит?
У меня в 12 литрах в 41-ом Москвиче стояли сначало пролежни. Спокойно играли от 60-65 Гц. Сейчас стоят Хайфы Warrior . От 55 Гц без проблем. Некоторое время ездил с Хеликсами 236-ми. Лучшее из вышеперечисленных. Великолепный панч и хорошая чуйка.
Естественно нужен усь. ТОгда акустика раскрывается. У меня играли от Хайфа Зевс 6400.

Kvass
20.02.2007, 12:12
Що скажите ?? на ото
http://www.hertz-audio.ru/files/1191_0.pdf

m-ericsson
20.02.2007, 12:32

до 150 американських призидентів за пару.
В этом бюджете +-20% стоит попробовать DLS RW6 с фи. От 50 до 400-630 лучшее из свежих предложений.

*AleX*
20.02.2007, 17:07
Леша! ты себе ставил 5"?
а вот человек хочет 6" - у него 3-х полоска. и с 6" действительно не все так радостно.
:shock: С какой такой радости??? У меня 6-ки! Кажись для 3-полоски бюджетной (ну до 150уй) Уралы очень даже неплохой выбор... Поправте меня если я не прав!!!! Играют они действительно низко! :wink:
Хотя подождите, может я ничего не понял - ему 6"-ки для НЧ в 3-хполоске нужны??? Или СЧ (что весьма странно :roll: )?

Kvass
20.02.2007, 17:10
Та ясно що треба НЧ-6"...

*AleX*
20.02.2007, 17:16
Та ясно що треба НЧ-6"...
Сорри... День тяжелый - совсем запутался.... Ну тогда в сумму 150уёв наверно только Уралы, хотя это всё моё ИМХО, других 6"-к я в 12л не слушал, поэтому не скажу! :D

Sevlad
20.02.2007, 17:31
1625 и 1325 - есть в наличаи.
Не вводи людей в заблуждение.

Как мидбас для 3-х в твоем бюджете лучшего действтельно искать не стоит, имхо. Ибо его нету :-D

Если бюджет увеличить раза в 4 - то Бракс, или АД Вайпера

Olenevod
20.02.2007, 20:08
Я бы еще попробовал Кикс Про, но за результат ручаться не берусь.

Рост ®
20.02.2007, 21:01
Василю, це ящик, а в ящику резонансна конкретно лізе вверх.

Залежно який ящик і добротність динаміка.

Існують варіанти де вона падає, так шо....

Ростік а ті твої Дего мона куда то.....чи туда то не піде? :-D
Ні, Дего хіба 5" в ящик. Від 4.5-5 літрів. При Fс (не плутати з Fs) біля 70Гц. А це вже досить незле - для клієнта. А от для себе, звихнутого... А 6" зі своєю добротністю 0,7 і еквівалентним об`ємом ... забув... 16 літрів, чи що... ну дверні вони зовсім.
Василю, я прийшов до дверних мідбасів не просто від бзіка. Є для ящика міди 6" дюймів прийнятні. Але дійсно добрих за розумні гроші нема. При тому, що бюджет я собі виставив таки побільше тобою заявленого. Отаке.

О, і стосовно падіння резонансу після того, як запхати дін в ящик можна детальніше?

Sevlad
21.02.2007, 01:26
А от для себе, звихнутого... А 6" зі своєю добротністю 0,7 і еквівалентним об`ємом ... забув... 16 літрів, чи що... ну дверні вони зовсім.
Имхо резонанс в первую очередь.... нет?
1625 - 43-45Гц
1325 - 47-50Гц.
:)

Kvass
23.02.2007, 12:03
Кажите Урал??

Вот шо я нарив. Припараметрах верхеда AS-W1625K(Fs/Qts/Vas) 42 Гц/0,6/16,2 л Шпікершоп сказав що добротність 0,7 т.е. іменем Бетворда, досягається в обємі 26,65!!!!!!(тобто практично двері) з резонансною 53,3!

В мому ящику добротність стане 0,833! і резонансна 63,6,
З такою добротністю небуде бубніло? :D
І ще говорять що розкид параметрів динаміка можуть бути без всяких меж :(

Sevlad
23.02.2007, 12:13
А чем тебе не нравиться 0,833?
Когда видел фразу "начинающий смотрят на добротность, продвинутые на частоту резонанса, а гуру на добротность на резонансе".
Дык правда :wink:

Добротность может быть от 0,5 до 1 от ситуации.
В среднемстатистическом людям нравятся системы с 0,85-1.0

При указаных тобой параметрах, в машине в 12,5л имеем -3Дб на 40Гц.

Kvass
23.02.2007, 12:24
Ну система якраз робиться для того щоб не завжди користуватися сабом, тому що в багатьох випадках використовується багажник...-3дб на 40Гц то якраз то.

2 Sevlad Наскільки я памятаю що в тебе стояли 236, приблизно в такому самому обємі, а мені радиш Урали......невже Рашинпродукт ліпше ніж дастиш фішер???????

Sevlad
23.02.2007, 12:38
Параметры моих 206
54Гц / 0.7 / 18,3

Если подставишь в СС, по увидишь в 10-12литрах
+1,5 в диапозное от 100 до 160, и -3Дб на 70Гц.
И все это при добротности 1.0

Поскольку у меня хорошая 10", с которой не было проблем поженить ее с мидом на 70Гц, и дифузорная 4" середина играющая от 200, то такой мид меня устраивал (Уралов на тот момент не было в наличаи).

зы. А вообще 206 - идеальный дверной динамик, в стандартной двери он дает 66 резонас при 0,79добротности. И -3Дб на 45Гц в салоне.

ззы. У меня уже не 206 мид :)

Kvass
23.02.2007, 12:46
ззы. У меня уже не 206 мид :)

Невже AD? чи то секрет?

Sevlad
23.02.2007, 13:07
недо-Урал (http://audiotec-fischer.com/englisch/produkte/brax/ma61.html) :lol:

Kvass
23.02.2007, 13:18
ЖЖоте сударь :-D

Kvass
12.07.2007, 00:40
Оскільки я тему підняв то її продовжу, може мої здобутки будуть комусь корисні.

Ітак з наведених дінів був такий собі новачок DLS RW6 ну от він попав мені в руки, і зразу відправився в камеру Bruel@Kjaer :D

Отже параметри
Q-0,67!!!
V-9,5 л
F-43,05 Hz

На перший погляд хороші діни, але є декілька розбіжностей а іменно в добротності де виробник каже 0.42 шей дає фазік в комплект, а по вимірях зовсім не фазік.дифузор має бути алюмінєвим, а на справді поліпропілен задутий з балончика під метал :D
І основне, підводи до котушки приклеєні фігово і дрибижать безбожно!
Плюси їх в ковбасі, а чуйка і все інше із графіка :D

http://kvs.lviv.ua/my_images/SWScan00004.jpg

Писи. скоро будуть Hertz 165 L,вже в машині але ше не в камері :wink:[

petrik_z
16.07.2007, 16:32
Есть еще фейзы еволюшен CFS 165.25 - по-моему так, в 12 литрах за играют на ура! Зы, у меня в 6 литрах ЗЯ и то играют, проавда к ним у меня есть замечания (может правда это не они, а магнитофон либо усь альтимейд портачит) так вот если мыди пускать в полную полосу то писклявые до ужоса, если резать сфершу ситуация улучшается! Класику отыгрывают на Ура, а вот попсу как-то суховато! Но опять таки это может быть касяк именно моей установки.............. Играют у меня где-то от 50 Гц.

Рост ®
17.07.2007, 02:09
Есть еще фейзы еволюшен CFS 165.25 - по-моему так, в 12 литрах за играют на ура! Зы, у меня в 6 литрах ЗЯ и то играют, проавда к ним у меня есть замечания (может правда это не они, а магнитофон либо усь альтимейд портачит) так вот если мыди пускать в полную полосу то писклявые до ужоса, если резать сфершу ситуация улучшается! Класику отыгрывают на Ура, а вот попсу как-то суховато! Но опять таки это может быть касяк именно моей установки.............. Играют у меня где-то от 50 Гц.
6" міди, в оформленні ЗЯ 6 літрів грають 50Гц в 0дБ - я правильно зрозумів? А можна їх параметри ТС в студію? Бо це подібне на справжнє чудо :)

petrik_z
17.07.2007, 10:30
Ну и не так уже в 0дБ, а на слух все-таки -3 дБ

По данным изготовителя:

Добротность - 0,6
Экв. объем - 9,7 литра
Частота - 64

Естественно ящики - с ваткой 20 грам-на литр

Свалял заветный шнурочек для параметров Т-С, так что будет время померяю именно свои дины!

Рост ®
18.07.2007, 00:31
Дін з такими параметрами, та ще в ЗЯ явно замалого об`єму ніяк не буде грати не те, що 50Гц, а і 80 в -3 дБ з великим трудом.
Пораджу скористатися спектроаналізатором, щоб переконатися в сказаному. А то "на слух" - це не вимірювальний апарат. Тим більше слух не налаштований.

petrik_z
18.07.2007, 09:48
А смысл мне так сказать говорить неправду? Говорю как есть! Знаю что спикершоп говорит другое

А то "на слух" - це не вимірювальний апарат. Тим більше слух не налаштований. - а это воспринимать как? как образу чи як пораду?

Те що їм 6 літрів маловато це зрозуміло! просто ящики робились так сказать заради експеременту підсідушної істаляції! а тепер не маю часу їх переробити на щось більш достойне! Ось думаю чи повністью їх перероблювати чи робиті ПАС!?

А хто в Києві так сказать "за пиво" може зробити спектроаналіз?

Рост ®
18.07.2007, 22:10
А смысл мне так сказать говорить неправду? Говорю как есть! Знаю что спикершоп говорит другое
Напевно, спікершоп не випадково так говорить. Фізика - наука вперта. Ці динаміки фактично фріейрні, в такому оформленні вони будуть грати, як я уже казав, герц 70 в 0дБ. В ЗЯ, та ще й відчутно меншого за Vas об`єму резонансна відчутно полізе вверх + спад уже буде другим порядком.
А то "на слух" - це не вимірювальний апарат. Тим більше слух не налаштований. - а это воспринимать как? как образу чи як пораду?
При чому тут образи? Сказати на слух, який рівень сигналу на якій частоті - це неймовірний результат, я схиляюся перед таким феноменальним слухом.
Насправді ситуація інша. В тебе в звязку з замалим ящиком значний горб, через що здається, що басу нємєряно.
Те що їм 6 літрів маловато це зрозуміло! просто ящики робились так сказать заради експеременту підсідушної істаляції! а тепер не маю часу їх переробити на щось більш достойне! Ось думаю чи повністью їх перероблювати чи робиті ПАС!?
Можна спробувати побавитися з ПАС, якщо вийде - добре, ні - можна переробити. Але ящики потрібні не менше 9-10 літрів. А ще карще їх в ФЕ, там їм буде найкомфортніше.

petrik_z
19.07.2007, 11:19
Вот и я о том же, что если у человека ящики 12,5 литров, то фейзы там должны заиграть!

Да ладно феноменальный слух - просто пишу что слышу! а реально померятся - может когда-то доросту да соберу системку что б так сказать померять....

тута вчара до 2-ночи сидел со шнурочком воевал - Резонанснует меряет без проблем, добротность бол-менее, а вот с екв. объемом явно что-то не то выдает.......

вот счас буду сидеть анализировать ошибки :?