Просмотр полной версии : Нарушение пользователю GidraM: переход на личности
Сообщение: Днепропетровск, Одесса, Харьков, Чернигов, Черкассы, Николаев... второй сезон (http://tavria.org.ua/forum/showthread.php?p=3388308)
Пользователь: GidraM (http://tavria.org.ua/forum/member.php?u=16324)
Нарушение: переход на личности
Баллов: 3
Примечание администрации:
Сообщение для пользователя:
Оригинал сообщения: То Путин его в команду подсунул
А він в команді Пороха? Оце так новина! А втім від тебе почути таке не дивно, навпаки якось навіть на закономірність тягне. ;-)
И шо, легче стало от того, что какашкой кинулись? Только Вы промахнулись, уважаемый, да ещё и какашечка бумерангом вернулась. А впрочем, от Вас такое не удивительно услышать - наоборот, как-то даже на закономерность тянет ;-)
З одного лівжорнал, про всяк випадок сховаю під хайд
Одна людина сказала мені таку фразу "боротися з тупістю все рівно, що боротися з вітряними млинами". Я задумалась...Справа в тому, що останнім часом тупість мене дістала, вона повсюду. Я не вважаю себе супер-генієм чи щось на кшталт, але принаймні! Я не розумію, коли людина проти очевидних речей впирається рогом і несе пургу. Мене аж тіпає від вузьколобості, обмеженості, і стереотипності деяких персон. Шановні френди, порадьте мені методи боротьби з тупістю, якщо вони взагалі є. І чи на вашу думку варто вступати в дискусію з людиною, яка меле відверту фігню, але ніколи не визнає, що це фігня?
З одного лівжорнал, про всяк випадок сховаю під хайд
Одна людина сказала мені таку фразу "боротися з тупістю все рівно, що боротися з вітряними млинами". Я задумалась...Справа в тому, що останнім часом тупість мене дістала, вона повсюду. Я не вважаю себе супер-генієм чи щось на кшталт, але принаймні! Я не розумію, коли людина проти очевидних речей впирається рогом і несе пургу. Мене аж тіпає від вузьколобості, обмеженості, і стереотипності деяких персон. Шановні френди, порадьте мені методи боротьби з тупістю, якщо вони взагалі є. І чи на вашу думку варто вступати в дискусію з людиною, яка меле відверту фігню, але ніколи не визнає, що це фігня?
Как про укропов написано!:-D
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot