PDA

Просмотр полной версии : Актуальний стан дороги Київ-Львів

Coronator
16.04.2007, 10:01
На вихідні змотався у Львів. Виїхав з Києва в 3 ночі 14 квітня. У Львові був в 8.30. До Рівного залетів за 2.40. Тільки раз стояли ГАЇ в 4.30. Щось не спалося їм, але на мене не встигли прореагувати :-D .
З Рівного до Львова їхав майже 3 год. (210 км), причому останні 30 км зайняли в мене 30 хв. :evil: Дорога - Київ-Рівне - ям нема взагалі, але багато ділянок нерівної дороги (наслідки минулорічних ямкових ремонтів). Рівне-Львів можна умовно поділити на 4 куски з наступними оцінками: Рівне-Дубно (3+), Дубно-Броди (4), Броди-Буськ (5+, турки постаралися, ідеальний асфальт, правда в багатьох місцях немає розімтки, ведуться роботи з благоустрою обочин, в районі Олесько триває капремонт мосту через залізницю, рух в одну полосу, є регулювальники, йде будівництво обїздної Олеська). Буськ-Львів (2, обїзд Буська в ремонтах, знятий асфальт, місцями міняють навіть грунт під асфальтом, рух в одну полосу, працює багато техніки. За Буськом дорогу ще не рухали взагалі). Крім того, почалися роботи на обїздній Львова (роблять македонці, які зараз завершують Львів-Стрий). Так що десь на кінець літа можна розраховувати, що траса Київ-Чоп на території Львівщини буде закінчена і по ній приємно буде їздити.

TIMIKUS
17.04.2007, 08:47
Подтверждаю. Ровно-Киев нормальная дорога, местами даже отличная. 120 можно жержать постоянно.
Ровно-Львов - УЖОС, тяжелая и плохая.

kva
17.04.2007, 15:25
Подтверждаю. Ровно-Киев нормальная дорога, местами даже отличная. 120 можно жержать постоянно.

Не согласен.

1ая как раз скучная и противная, и заснуть на ней можно, и быстро ехать не хочется ибо тупак -), тулишь себе и всё, скучно.

Я воолбще туда ехал через ковель, а назад через острог, чуть южнее бердичева на БЦ.
Намного веселее чем по трассе топтать. И трафа почти нет.

2ая посложнее, потому и быстрее едется, и не заснёшь.

Или я тут один извращенец который любит сельские кривые дороги?
Моя любимая на покататься - Киев-Белогородка-Фастов-БЦ, а так же вторая часть дороги Киев-Канев (от поворота на мироновку)

olbil
18.04.2007, 18:29
А хто підкаже, якщо не доїзжаючі Олесько піти на Золочів і далі до Львова по тернопільській трасі - як там дорога?

Coronator
19.04.2007, 08:15
А хто підкаже, якщо не доїзжаючі Олесько піти на Золочів і далі до Львова по тернопільській трасі - як там дорога?
Поміняєш шило на мило - тернопільська траса тільки на Тернопільщині в доброму стані, на Львівщині її стан майже такий, як Буськ-Львів, якщо не гірший, плюс там більше сіл.

Lexa
19.04.2007, 09:50
Ездил на прошлой неделе на Волынь Одесса-Киев-Житомир-Ровно-Луцк-Нововолынск. Хуже всего дорога от Ровно до Волынской области. Вообще по трассе в Ровенской области дороги были хуже всего :evil:.

Еще и гады натыкали знаков 70 по трассе за Житомиром. На один пост сразу за Житомиром таки нарвалси :roll: .

Синий Лёха
19.04.2007, 15:01
Поміняєш шило на мило - тернопільська траса тільки на Тернопільщині в доброму стані, на Львівщині її стан майже такий, як Буськ-Львів, якщо не гірший, плюс там більше сіл.
Сообщаю, за Житомиром есть село "Берёзовка", там ВСЕГДА стоят ГАИшники. ВСЕГДА :!: Я там часто езжу, мамка там живёт

olbil
23.04.2007, 15:43

Не послухався вас і з'їхав через Золочів... Ну не знаю, звичайніселька собі регіональна траса без претензій... Від з'їзду з Київ-Чоп до Львівської об'їздної заїхав рівно за 1 годину... Хіба що серпантинчик по дорозі на Золочів дещо хвилястий...

Dem_On
25.04.2007, 18:53
Ездил на прошлой неделе на Волынь Одесса-Киев-Житомир-Ровно-Луцк-Нововолынск. Хуже всего дорога от Ровно до Волынской области. Вообще по трассе в Ровенской области дороги были хуже всего :evil:.

Еще и гады натыкали знаков 70 по трассе за Житомиром. На один пост сразу за Житомиром таки нарвалси :roll: .

+2

Я через вихідні там мотаюся, на знаки 70 вже уваги не звертаю.
ДАІ стоять в с. Березівка і на КПП біля об'їзної (часто), с. Мартинівка та с. Іванівка (рідше).

Dem_On
25.04.2007, 18:54
Сообщаю, за Житомиром есть село "Берёзовка", там ВСЕГДА стоят ГАИшники. ВСЕГДА :!: Я там часто езжу, мамка там живёт

Ну не всегда....., а почти всегда :x :x :x
А ще там п'яні бабки на дорогу випадають :twisted:

Синий Лёха
26.04.2007, 08:37
Не знаю как "почти всегда". Но я там сколько раз проезжал, ВСЕГДА они там стояли. С тобой не поспорю, ты же там чаще ездишь, а я в среднем 2 р/мес в одну сторону :-D
ЗЫ: а чё ты злишься?

Dem_On
26.04.2007, 17:57
Не знаю как "почти всегда". Но я там сколько раз проезжал, ВСЕГДА они там стояли. С тобой не поспорю, ты же там чаще ездишь, а я в среднем 2 р/мес в одну сторону :-D
ЗЫ: а чё ты злишься?

Гаишники злые - впадло скорость скидать.
Я б может и забивал, но справа штурман сидит :)

З.І. А мама твоя откуда?

Coronator
27.04.2007, 12:16

Не послухався вас і з'їхав через Золочів... Ну не знаю, звичайніселька собі регіональна траса без претензій... Від з'їзду з Київ-Чоп до Львівської об'їздної заїхав рівно за 1 годину... Хіба що серпантинчик по дорозі на Золочів дещо хвилястий...
Великий плюс цієї траси - майже повна відсутність фур. Всі перевізники чомусь на Одесу з Заходу валять чере Рівне і Київ.

Kant
27.04.2007, 17:03
З РІвного до Львова не обов"язково їхати через Дубно. Можна піти іншим шляхом - поїхати на Луцьк, а вже звідти на Львів. Дорога гірша, але може буть. По кілометражу виходить трошки далі (але не набагато). Задля зміни обстановки мона спробувати :-D

olbil
28.04.2007, 13:32
З РІвного до Львова не обов"язково їхати через Дубно. Можна піти іншим шляхом - поїхати на Луцьк, а вже звідти на Львів. Дорога гірша, але може буть. По кілометражу виходить трошки далі (але не набагато). Задля зміни обстановки мона спробувати :-D

Там суттєво далі...

Coronator
04.06.2007, 10:08
Додам свіжої інфо. Вчора приїхав зі Львова. Роботи з реконстуркції дороги дійшли майже до Львова - до с.Дубляни (до Львова 2 км). Знято верхній шар асфальту, що зробило дорогу більш рівною (всі бугри і напливи асфальту зрізані), місцями покладено нове покриття. Сама реконструкція активно ведеться на відрізку с. Запитів - Буськ - зрізають пару горбів, засипають пару виїмок, будують заново мостики через річки та водопропускні труби, що вимагає встановлення реверсивного руху (сумарно майже 40 хв. простояв в очікуванні своєї черги на проїзд). Від Буська до Олеська дорога закрита, зроблено тимчасовий обїзд через навколишні села, дорога більш-менш нормальна. В районі Олеська ще триває реконстуркція моста через залізницю. За Олеськом до Бродів укладається фінішний шар асфальтобетону, встановлються вібдійники, наноситься розмітка. Від Бродів до Рівного дорога все гіршає і гіршає, Рівне-Київ - без помітних змін.

volander
08.06.2007, 13:51
скажу конкретніше - луцк-львів 150 км. до ровно непамятаю..

Coronator
27.07.2007, 12:21
Ще свіжої інфо. У понеділок іхав. Активні роботи дійшли до с.Запитів. (це за 15 км від Львова). Там реконструюють залізничний переїзд. Нормальний асфальт починається за 1 км від переїзду в сторону Києва. Місцями ще ведуться земляні роботи - дорога вже втратила кілька небезпечних поворів на спусках/підйомах. Від Буська до Бродів - дорога супер: розмітка, відбійники. До речі, хоча ще висять знаки обїзд перед Буськом, можна сміло їхати по трасі, вона вже повністю переасфальтована.

александр таврический
30.07.2007, 00:40

Да через Луцк больше всего километров на 30 но дорога там примерно такая же как Ровно-Львов ремонтов правда небыло (март 2007) Много фур. Думаю как вариант на время реконструкции Ровно-Львов вполне подойдёт...

Coronator
30.07.2007, 15:02

Да через Луцк больше всего километров на 30 но дорога там примерно такая же как Ровно-Львов ремонтов правда небыло (март 2007) Много фур. Думаю как вариант на время реконструкции Ровно-Львов вполне подойдёт...
Найоптимальніший обїзд - через Золочів.

Ty-154M
03.08.2007, 15:03
По состоянию не среду этой недели, можно сказать, что с ремонтами почти закончено. В одном месте есть небольшой участок, где пускают только по одному ряду, по очереди.

Возле Буська пускают в объезд, по этой дороге ехать не стоит. Там 8 км. ужаса. Яма в яме. Ехать надо через Буськ.

labkapapka
05.09.2007, 12:45
Кто подскажет актуальное состояние дороги Киев-Львов на сегодняшний день?

Sigurd
06.09.2007, 17:16
Неделю назад был там, ехал из Чопа в Киев. Что сказать, хуже дороги я в жизни не видал. Все фуры едут в обход Буська, по указателям. Все это долго и мучительно, перемежается односторонним движением, ямы местами огромные. Можно ехать через сам город (фурам аборигены поставили перекладину на уровне метров двух), но это шило на мыло имхо. Лучше придумать, как объехать.

acid
07.09.2007, 18:46
объезжайте через Золочев
дорога так себе, но лучше, чем через Буськ - однозначно
вот если бы еще объездную Львова объехать
было бы вообще хорошо