Вход

Просмотр полной версии : Не заводится

Shnurik
01.06.2018, 23:30
Помогите пожалуйста. Не заводится Таврия карбюратор. С зажигания не заводится, добавляю газа завелась, как только отпущу газ так глохнет. Помогите пожалуйста разобраться юному тавроводу 3 день с нею

Legion
02.06.2018, 00:48
О подсосе же вкурсе?

Shnurik
02.06.2018, 01:14
Да, на подсосе заводится, убираю глохнет, та же ситуация что и с педалью газа

Legion
02.06.2018, 01:17
При какой температуре убераешь подсос? Карб регулировал?

Shnurik
02.06.2018, 01:30
Я не смотрел на температуру, раньше просто сел завёл и поехал, а тут бац и чёт не хочет, карбюратор я вообще без понятия как его крутить, чайник ещё))

кук
02.06.2018, 07:51
Пока изУчите матчасть, разберетесь и поймете, что и где крутить можно и не стоит, найдите карбюраторщика нормального.
А первым делом, заполните профиль нормально: http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?p=2995590#post2995590
И еще- при наличии огромного количества постов по карбюратору- http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=70121 и т.п. не стоит создавать новую тему.

Zazotavr
02.06.2018, 19:38
Отсутствует холостой ход. Там и копайте.:yes:

кук
02.06.2018, 20:39
Отсутствует холостой ход. Там и копайте.:yes:
... 3 день с нею...(с) читали? Сказали А, говорите Ы- где и что копать.

blackbird
03.06.2018, 10:24
самый простой вариант - отпал проводок с клапана холостого хода... проверяли? а, вообще, не заводится, и таврия карбюратор(как бывший владелец) это 100500 причин. если вы новичек и хотите сами разобраться, то копайте с азов, путь длинный, но полученный опыт не пропьешь, или к более опытному тавроводу

Zazotavr
03.06.2018, 10:58
... 3 день с нею...(с) читали? Сказали А, говорите Ы- где и что копать.
Про проводок уже написали. Далее - снять воздушный фильтр и его корпус, выкрутить клапан (пометив положение, в котором он был закручен), прочистить жиклёр ХХ, проверить работоспособность клапана (подключить проводок, включить зажигание и поставить клапан корпусом на массу язычок клапана должен частично "прятаться" внутрь корпуса), продуть насосом колодец первой камеры и канал ХХ через отверстие клапана, скрутить всё обратно (кроме воздушного фильтра) и пробовать завести. :yes:

кук
03.06.2018, 11:18
Это кому вы все пишете, мине??? Напомню- человек три дня за рулем Таврии. И молчит к тому же.

Zazotavr
03.06.2018, 11:27
Это кому вы все пишете, мине??? Напомню- человек три дня за рулем Таврии. И молчит к тому же.
Отчего бы вам? Вы и сами с усами. :D ТС, разумеется.
Снять воздухан, клапан, продуть - тут семи пядей во лбу быть не надо. И новичок разберётся. :yes:

Андрей Олегович
03.06.2018, 14:31
И молчит к тому же.

Он не молчит,
а пока Вы флудите,
изУчает матчасть,
разбирается и понимает,
что и где крутить можно и не стоит,
ищет карбюраторщика карбюраторщика нормального.

кук
03.06.2018, 14:32
...а судьи кто?...(с)

Coren
28.07.2018, 10:40
Тут причин дійсно вагон.
Серед пройдених особисто:
- убитий акумулятор, який бере багато заряду;
- зношений ремінь ГРМ, який не тримається на шестернях;
- убитий генератор, який не дає достатньої напруги в мережу;
- розрегульований карбюратор;
- стара проводка з трухлявою ізоляцією, яка дає витік струму десь на масу;
- дешева стара сигналізація, яка бере багато струму в режимі очікуівання.
Якщо дати більше газу, то через забиті канали карбюратора поступає більше палива, генератор швидше крутиться, дає більше потужності, якої вистачає на іскру і на заряд акумулятора. І це при умові, що не закидає антифриз в циліндри, і паливо поступає в достатній кількості.
І це мені сьогодні ввечері доведеться вже вкотре перевіряти. Бо знову перескакує ремінь, пропав ХХ і на днях повністю погасла панель. Причому все це загострюється в сиру дощову погоду.

кук
28.07.2018, 11:59
- бере, коли, що з того, до "не заводится" яким боком? Написано, що стартер мертвий, панель мертва?
- про ремінь зовсім фантастика, як тоді з ...как только отпущу газ так глохнет...(с)
- про генератор цитата попередня.
- про карбюратор- вгадали на 146%
- див. п.п. 1...3
- аналогічно.
Резюме- або уважно читайте пост 1, або не фантазуйте.
І ще одне- ТС два місяці нема на форумі.

Coren
28.07.2018, 13:23
Все так.
Просто не тільки мене одного пошук заводить в це повідомлення. На будь-якому форумі не вітається розмноження тем, тож нехай краще буде кілька мегадовгих детальних, ніж надцять чергових коротких "не заводиться".
(було б краще, якби називали конкретніше, наприклад: глохне через кілька хвилин після запуску)
А ремінь мене вже дістав конкретно. Злітає в холодну погоду, або коли довго кручу стартером, або перегазую на перехресті. Я вже так наловчився його вправляти, що навіть сім'ю з машини не виганяю. Купив БРТ, якщо далі таке продовжиться, то...
До речі, коли мітки на шківах зсунуті на 90 градусів, то на підсосі можна їхати. Двигун троїть, але на 2 передачі навіть на гірку можна вибратися. Сам не знаю, як таке можливо, детонація, чи по принципу дизеля, але факт. Як тільки затроїла, стаю, відкриваю капот - тадам! мітки в протифазі.
Або прийшов до гаража, ключ в замок, кілька разів стартер натужно крутнув колінвал, а потім раптом так легко - жужужужужужу. Не завелась. Під капот - мітки роз'їхались. Ось вам і сабж.

кук
28.07.2018, 13:43
Це вже більше на хоббі, чи садо-мазо схоже- нормальні деталі ГРМ, нормальний ремінь, встановлений по мітках на шестернях, а не по поняттях, служить роками і не скаче нікуди, навіть в гречку. Може, щось не так робите? Бо інакше нічим проблему пояснити.

masster
19.12.2022, 20:50
Сьогодні на півдорозі додому, заглохла. Довго мучав стартер, але все таки якось завів та доїхав.
Не заводиться що на газу, що на бензині. Коли убраний підсос і газ в на всю - заводиться, потім для підтримки роботи, підсос треба витащити десь на половину. Підсос прибираю- глохне. Завтра буду розбиратися.
Щось подібне вже було. Тоді випав шланг вакууму на підсилювач гальм.
Думаю і зараз йде десь підсос повітря і суміш бідна. Бо це не паливо, і швидше за все, не іскра. Залишається якість суміші.
В мене врізки в карб. Думаю або якась врізка відкрутилася, або знов шланг вакууму...
Завтра буду шукати. Можливо відпишусь)).

Володимир
20.12.2022, 12:13
В мене таке було коли перескочив ремінь ГРМ, кут запалювання пішов в плюс, але двигун без підсоса на гарячу працювати не хотів.

masster
22.12.2022, 20:13
Сьогодні на півдорозі додому, заглохла. Довго мучав стартер, але все таки якось завів та доїхав.
Не заводиться що на газу, що на бензині. Коли убраний підсос і газ в на всю - заводиться, потім для підтримки роботи, підсос треба витащити десь на половину. Підсос прибираю- глохне. Завтра буду розбиратися.
Щось подібне вже було. Тоді випав шланг вакууму на підсилювач гальм.
Думаю і зараз йде десь підсос повітря і суміш бідна. Бо це не паливо, і швидше за все, не іскра. Залишається якість суміші.
В мене врізки в карб. Думаю або якась врізка відкрутилася, або знов шланг вакууму...
Завтра буду шукати. Можливо відпишусь)).
Машина погано заводилась, потім нормально робе, тоді починає сіпатись...
Знайшов. Розхитався і навіть випадав магніт з датчика хола. Докладніше напишу в БЖ.

romuald
22.12.2022, 21:45
Схожа ситуація і у мене була. Але, в моєму випадку, це вичисляється швидко - до котушки запалювання під'єднаний дріт цифрового тахометра. І коли ДХ короткочасно не працює то по тахометру зразу видно.

masster
23.12.2022, 19:53
Схожа ситуація і у мене була. Але, в моєму випадку, це вичисляється швидко - до котушки запалювання під'єднаний дріт цифрового тахометра. І коли ДХ короткочасно не працює то по тахометру зразу видно.І в мене підключений, тільки я або на часи його вмикаю, або на температуру)).
Вік живи, вік вчись. Буду знати.