Просмотр полной версии : куплю фольгу
шукаю трохи фольги
(алюмінієвої, мідної, якоїсь ще - все одно)
треба товщиною 150 мікрон і 200 мікрон, десь по листку А5 кожного варіанту
(можна рулоном, можна взагалі обрізками - головне мені з того нарізати потрібних прокладок)
тож у кого що є потрібної товщини - пишіть
бо куди не сунусь - там гуртова торгівля, продають від 1кг
майже
це на "портянки"
(прокладка між вкладишем і корпусом блоку, ставиться у випадку неможливості підібрати ремонтний розмір вкладиша на прошліфовану шийку)
Є латунь 0,15 мм та мідь 0,3, можу поділитись. Люмень тільки тонюсінька- десь 0,05.
Умови прості- в лиси номер відділення НП та інше і, бажано, точніше розміри, бо фольги небагато, ще кому згодиться.
Была в селе , надо глянуть , для изготовления крышек на молочные бутылки .
буду вдячний, товщина 0.2мм все ще актуальна
кук, щиро дякую!
фольга приїхала, мікрометр її розпізнав як 0.17 але я спробую упхнути :)
Если точно, то менее 0,17 мм: цена деления 0,001 мм, половина оборота стрелки= 0,1 мм, имеем 0,155 мм
кук, щиро дякую!
фольга приїхала, мікрометр її розпізнав як 0.17 але я спробую упхнути :)
мой папа как-то тоже так попробовал, и после сборки мотора (днепр 12) не получилось провернуть коленвал :)
ну, просто имейте ввиду
Методика требует сначала тонкую оловяную проволоку, обжатие, замер толщины и т.д.
Есть рулон алюминиевой фольги. Толщина - ХЗ, нужно мерить, но по виду примерно как обычная визитка. Точнее могу померить штангелем когда приеду в село.
Таки добрался , дал брату на замер толщины .
Намеряли примерно 0,07 - 0,08 , ширина 63 мм .
добре, врахуємо у кого що є
поки що обійшовся, там де 8 соток було треба - виявилось, ідеально підійшла банка з-під пива :)
з цим мотором мабуть що потреби закриті, але далі буде ще один доходяга, побачимо що треба туди
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot