Просмотр полной версии : Мобильные операторы
Та накачай порнухи, ще і здача буде, на попкорн!
Кокой не дорогий пакет від Лайф зараз рулить? Розмов треба мінімум, більш цікаво моб інтернет.
Кокой не дорогий пакет від Лайф зараз рулить? Розмов треба мінімум, більш цікаво моб інтернет.
99 грн безлим интернета и много минут смс, но только через фоп можно, на дачу себе в роутер такое поставил для камеры чтоб смтреть онлайн
99 грн безлим интернета и много минут смс, но только через фоп можно, на дачу себе в роутер такое поставил для камеры чтоб смтреть онлайн
Прикольно. За таку ціну на безлімітний інтернет гадаю немає конкуренції. Але з ФОП зараз не складається, цікавить звичайний припейд.
Є сімка Київстар, кілька місяців не поповнювалася, термін дії не вичерпаний, перевіряв.
Прийшла смс, 5000мб безкоштовно, ну нормально, якраз з відключенням світла не лишнє. Замовив, прийшло смс що нараховано, але інтернет не працює, пише щось типу потрібно реєстрація в мережі, щось таке... Що за нафіг?
kudrik64
10.11.2022, 02:10
Как получить автоматические настройки для доступа в интернет
Введя USSD-код «*100*11*2#» и дождавшись SMS-сообщения от Киевстар с дальнейшими инструкциями. Отправив SMS-сообщение с текстом 4 на короткий номер 4660.
https://www.google.com/search?ie=UTF-8&client=ms-android-samsung-rev2&source=android-browser&q=%D0%BA%D0%B0%D0%BA+%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%8 B%D0%B9+%D1%80%D0%B0%D0%B7+%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B 8%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C+ %D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82+% D0%BD%D0%B0+%D0%BA%D0%B8%D0%B5%D0%B2%D1%81%D1%82%D 0%B0%D1%80
Збилися налаштування?
Ок, спробуємо
Володимир
18.05.2023, 08:49
Від київстару прийшла СМС, що якщо до 18.05 підключити тариф Love UA, то перші 6 місяців ціна 50 грн, далі 75. Замовив 17.05, зайшов в додаток мій київстар, тариф є, але сума поповнення 75, про знижку вже забули.
Буває.))
Мені старий тариф (40грн) який я не дуже часто поповнював замінили на 75 грн. Мабуть думають що від цього буду платити частіше
Володимир
12.12.2023, 12:22
У Київстар − масштабний збій: компанія каже, що вже вирішує проблему
https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/12/7432668/
Маю в телефоні дві картки київстару, зранку одна не працювала, перегрузка результату не давала, поміняв два рази місцями, після другого разу вже обидві не працюють.
Співробітники Служби безпеки України проводять слідчі дії в центральному офісі мобільного оператора Київстар,
зокрема, правоохоронці проводяться обшуки та вилучають документацію. Це все відбувається на фоні відсутності доступу до мережі оператора
може диму без вогню не буває? знову зрада..
Співробітники Служби безпеки України проводять слідчі дії в центральному офісі мобільного оператора Київстар,
зокрема, правоохоронці проводяться обшуки та вилучають документацію. Це все відбувається на фоні відсутності доступу до мережі оператора
може диму без вогню не буває? знову зрада..
пишут вот что
К сожалению российские хакеры нанесли большой урон Киевстару. Технари работают над решением, но боюсь быстро сеть не поднимут.
Это первая столь сильная атака хакеров за всю историю мобильной связи Украины.
В Киевстар сейчас работает следственно- оперативная группа.
но вспомним кто слал хузяином кысы пару лет назад ;-)
https://scontent.fprg5-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/408943204_7154437784614461_262063659950045320_n.jp g?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=dd5e9f&_nc_ohc=EKwzPk1mYBAAX929OOD&_nc_ht=scontent.fprg5-1.fna&oh=00_AfBUNSGF0nRnE-lHYXbkseV1OPkXfbvjLi6Qvnr8PCDsIA&oe=657E6A56
На фоні листочків подорожника, якими поспішно намагалися обкласти оператор Київстар, знайшов у себе старий пакет Лайф. Колись купив дуже давно, хотів на дачі спробувати, але покриття там не знайшлося, тож навіть не розпечатував.
Термін активації сплив ще 2 місяці тому. Позавчора запхав в телефона, і о диво - воно зареєструвалося в мережі. Після чтого вибрав пакет "потужний".
Але тут відбулося таке, після чого я завис і досі не можу розвиснути.
Перше. Виявляється, у лайф є поняття "регіон" - старий віджиток минулого десь років 10 назад. У цьому пакеті 40 гіг і 600 хвилин лише у деяких регіонах, а саме у
Пакет послуг (на 4 тижні/1 день) з наведеними умовами діють на території таких областей України: ...Дніпропетровська (Криворізький, Нікопольський, Новомосковський, Павлоградський, Синельниківський)
В Дніпрі дали лише 10 гіг інету і 200 хвилин.
Друге. Хоча написано, що вартість пакету - 100 грн, то лише якщо перенести номер від іншого оператора. Стандартна вартість - 165 грн за 4 тижні. Дурять.
Третє. Хоча у мене гола сімка з можливістю вибрати лише три пакети - Просто лайф, Вільний лайф та Смарт лайф - оператор зразу ж підсунув пакет "Потужний".
Четверте. Поповнив на 120 грн, а після підключення пакету зняло лише 50, типу якась акція, чи шо? І типу наступного місяця повинно зняти 100, але 100 - то ж тільки коли перенесено номер?
Роблю висновок, що "еффектівные менеджеры" Лайфу вже такого там накрутили, що і самі не розуміють, як то воно все повинно працювати.
Але два дні пересидів на лайфовському інтернеті, і на тому спасибі. Як тільки закінчаться гроші на рахунку - картка піде туди, де їй і місце - у помийне відро.
Колись дружині на роботі видали корпоративний лайф. Десь приблизно пару років то все було безкоштовно. Зараз поповнюю на 140 грн. Тарифний план "Корпоративний контракт Діджитал 140". Вона взяла пакети на всю сім'ю. Від Київстара практично відмовились...тільки у мене працює, бо домашній інтернет від КС. Плачу 300 грн. за інтернет + телефон.Тому незручностей майже не було. Домашній інтернет не працював щось менше доби. Ще є старенький кнопковий телефон з сімкою від UMC. То про всяк випадок. Старий якийсь тарифний план, що знімає за добу 2 грн., і то, якщо дзвониш. Якщо не користуєшся, то нічого і не знімає.
А в селі дома інтернет від Ведекон. Оптику завели прямо в приватний будинок і поки проблем не було.
Konstantin Kopeykin
20.12.2023, 12:43
седня приложуха киевстар поднялась. хоть баланс посмотреть. а вот Звизда+111+риСШОтка так и не работает по-прежнему
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot